- 14 Nisan 2012
- 11.496
- 21.254
- 398
Bence baban seni çok seviyor bunlar ondan. Maalesef toplum baskisi ve bakışı diye birşey var ve oda bunu bir kız babası olarak cok cok iyi biliyor. Bak misal köyünüz ne alemde demek adam bunlara takıyor. Siz yolu yordamiyla onun bakisiyla konussaniz. Gonlunu yapsaniz, en azindan cok sikmaz, sizde rahat hareket edersiniz!
Babanız parasını ve konumunu kullanarak,üzerinizde baskı oluşturmuş.İyi bir konuşmayı kesinlikle hakediyor yaptıkları.Küçük çaplı bir krizde siz yaşatın.Kesinlikle bir işiniz olsun.Bu zamanda babana bile güvenemiyorsun, gördüğünüz gibi.Bu kız çocuklarını koruyacağız derken bile, şiddete maruz bırakıyor erkekler.Anlaşılır gibi değil ama,oluyor işte.
Babam şu an o kadar farkında ki maddi olarak ona hiç bir bağlantım olmadığının. Çünkü bir birikimim var onu da geçtim nişanlıma ben bir çıtlatsam tüm borcumu kapatır , lafını dahi yapmaz.
Babamla defalarca konuştum ben kimseye güvenmiyorum diyor. Bana da mı diyorum ? Sana da güvenmiyorum diyor. Neden ? Diyorum. Namazını eksik kılıyorsun , şeytan uğraşıyor diyor halbuki şeytan sürekli onunla farkında değil.