- Konu Sahibi nunnu
Öperim tabiki... Eşim o benim yaa neden öpmim ki ? Feministlik yapmaya gerek yok bayram seyran 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilkel ve çağdışı otorite kabullendirmek olarak görüyorum bu isteği ve davranışı.
kadının kimlik olarak erkeğin himayesinde güdülendirilmesi
ve kadının benliğinin bu şekilde denetlenemsi olarak kabule diyorum.
cümle ile logolar arasında bağlantı kuramadım doğrudur..yasakkelimeNEDEN ÜSTÜNÜZE ALINDINIZ Kİ MESAJI BU ANLAMIYLA? ORDA SİZE KATILIYORUM ŞEKLİNDE ESPİRİ VARDI AMA SİZ OLUMSUZ ANLAMIŞSINIZkaydirigubbakcemile:1hug:
El öpüncemi sevgi oluyor neden komplex oluyor siz eşinize elimi öp dediğinde öpermi acaba? Acaba erkekler koplex konusunda nasil deneyip öğrenmek lazim.neyse konunun dişinda açiklamada yapmak istemiyorum
işin özü ben öpmem öpende öpsün ok
cümle ile logolar arasında bağlantı kuramadım doğrudur..yasakkelime
el öpünce kendimi aşağılanmış hissetmem..Sonuçta sokakta herhangi bir adamın elini değil eşimin elini öpüyorum..Daha öncede dediğim gibi eşimle birbirimizin elini öpmek için illa bayram seyran olmasına gerek yok ki..
Siz eşinize elimi öp dediğinde öpermi acaba dediniz..Evet ben demeden de her gün bir çok defa öpüyor zaten..Kaldı ki ayağımı bile öptü...
Şu var sizin adetlerinizde olmayabilir ama bu bir Arap geleneği değil eski bir Türk adetidir...Nasıl siz karşıt görüşlerden saygı bekliyorsanız sizin de aynı saygıyı göstermeniz yerinde olur..Kimsenin değer verdiklerine ilkel,çağdışı vs dememelisiniz..Saygı karışılıklı olmalı..isteyen öper istemeyen öpmez...Bu kadar basit..aşağılamaya ,kompleks durumu haline getirmeye hiç gerek yok..
Eşin elini öpmekle ona karşı ezilme durumu olmuyor bence..Nasıl ki biz kadınlar jestler bekliyorsak erkekler de bekliyor..Biz bir öperiz onlar 10 öper...:lepi:
El öpüncemi sevgi oluyor neden komplex oluyor siz eşinize elimi öp dediğinde öpermi acaba? Acaba erkekler koplex konusunda nasil deneyip öğrenmek lazim.neyse konunun dişinda açiklamada yapmak istemiyorum
işin özü ben öpmem öpende öpsün ok
yok kardeşim erkeklerin elini ne diye öpecekmişiz kii
onlar bizim elimizi öpsün.Ne varsa bizim ellerimizde var karınlarını bizim ellerimiz doyuruyor evlerini bizim ellerimiz temizliyor kıyafetlerini bizim ellerim ütülüyor.O yüzden onlar bizim ellerimizi defalarca öpsünler.....