- Konu Sahibi nunnu
Evet onların elleri hiç bir işe yaramıyor değil mi (!) Onların elleri de eve para getiriyor. O eller olmasa bizim ellerimiz ne yemek yapabilir ne de ütü. Çünkü yapacak birşeyi olmaz. Bu kadar feminist olmayın canım. Bu güzel anın tadını çıkarın bence. Bayram yılda sadece iki kez var... yerimseniben :asigim:
sanki,günümüzde kadınlarımız,çalışıp eve para getirmiyor..birde çalişan kadın,evde o dediğiniz ütüyü ve yemeğide yapıyor. erkek dışarda 1 kere çalışıyorsa ,kadın evde ve dışarda çalıştığı için 2 kere çalışıyor...bu durumda ellerinin öpülmesi gereken kadın değil mi.. olaya sizin bakış açısından bakarsak..........ama bana göre ,karıkocada kimse kimsenin elini öptürüpte üstünlüğünü ilan etmesin diyoruz. normal zamanlarda karıkoca arasındaki sevgiden gelen el öpmelerinden bahsetmiyorum ben. bu bayramdaki el öpme daha farklı ben bu evin reisiyim bana saygı gösterin,benim dediğimolur bu evde ,tarzında bir harekettir bu. kadın da bunu kabul ediyordur o eli öptüğünde........ ve bunun feministlikle ilgisi yok. diyorum. feministliğin anlamını öğrenelim önce... kadının erkekten üstünlüğünü savunur feministler.oysa biz eşitliğini savunuyoruz,doğal olarak bu feminizm değildir...