- Konu Sahibi nunnu
-
fazla feminist görüyorum ben de düşünceyi.:1closedeyes:
ben evli değilim evlendiğimde bende gidip de öpmem kocamın elini
onu öprerek bayramlaşırım..ama isterse öperim ne olacak
bayram günleri bizim evde hepimiz sırayla babamın elini öperiz
babam anneme de elini uzatır şaka yoluyla da olsa ..
annem de öper..
gocunulacak bi tarafı yok bu durumun..
sene 2008 ve sanmıyorum ki kimsenin eşi gel elimi öp diye diretsin
ve bunu güç gösterisi olarak kabul etsin..
çok nadir ve küçük örnekleri vardır ancak ..
bu kadar abartılmaması gerek bence:1closedeyes:
kız meslek bizim evde kalmış hatunlar için kullandıgımız daha doğrusu kadın dayanışması olarak deyimselleştirdiğimiz bir cümle desemmm çok uzun olduuuuuuuuuuuuuuuu
kız meslek bizim evde kalmış hatunlar için kullandıgımız daha doğrusu kadın dayanışması olarak deyimselleştirdiğimiz bir cümle desemmm çok uzun olduuuuuuuuuuuuuuuu
kocanın elini öpmekmi ??? asıl sayğısızlık budur bence bayanların eli öpülür ayol kaldıki ben annenin babanın elinin öpülmesine bile karşım
ilkel ve çağdışı otorite kabullendirmek olarak görüyorum bu isteği ve davranışı.
kadının kimlik olarak erkeğin himayesinde güdülendirilmesi
ve kadının benliğinin bu şekilde denetlenemsi olarak kabule diyorum.
bende öperdim ama esimelini öptürmek istemiyo bende artik öpmüyorum neden kizlar annemde babamin elini öper ben böyle gördüm :)
saygı duyarım arkadaşım fikrine, herkesin bileceği bir şey...a.s.
ama henüz arkadaşken bunun yapılmasına karşıyım...benim annem öperdi babamın elini sonra biz öperdik. böyle gördüm yani. birde eşim zaten öksüz ve yetim büyümüş. böyle yapınca sen büyüğümüzsün gibi bir mesaj algıyo, hoşuna gidiyor, senede iki sefer kocişimi ihya etmişim çok mu? ( gerçi genelde ihya ederim o ayrı :))
Hımm kendinize böyle diyorsunuz yani....bekar olduğunuz için kendinizle mi alakalı??hihoyyytben evli bir insan olduğum için üstüme alınmadım dagamyoncuiremsu
çok mu uzun oldu yoksaaakaydirigubbakcemile3:icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?