• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayramda eşinizin elini öpermisiniz

BAYRAMLAŞIRKEN EŞİNİZİN ELİNİ ÖPERMİSİNİZ

• EVET

OY: 281 56,8%
  • HAYIR

OY: 218 44,0%

• Ankete Katılan
    495
ben bi arkadaştan duymuştum bana garip geldi erkek arkadaşımda ilk defa duymuş saçma demişti ama şimdide esprisine ayaklarımdan öptürecem dio :roflol:

öperim tabee nikahımız kıyıldığında ilkn elini öptüm(biraz garip geldi tabi frklı bi duygu )oda beni alnımdan sonra gözlerimden sonra yanağımdan....:kedi: eli öpülesi biri benim kocacım gururla öperim hiç gocunmam gelsin hergün öperim ayrıca oda benimkini öpüyo :P bazen alnına koyduruyom sırnaşık şey hatta yanına gittiğimde yanağımdan öpemiyodu onun için elimi parmaklarımı öptü tek tek kavuşsamda biran önce yine öpse:sinifsinif:

yav ne saçma sey ya dedem mi ki o elini öpeyim.hayat arkadasım olan birinin elini öpmek sacma gelio bana acıkcası öpene de bişi diycek halim yok

adet dıye degılde espırı olsun dıye operım:))
bekarken aa olmaz femınıstlık duygulasrım kabarırdı:))
ama erkek ustundur dıye degılde aradakı sevgı bagıyla
olunca guzel bı anı olarak kalıyo :))

evet...ilk önce ben öpüyorum sonra elimi uzatıyorum o öpüyor....:dance: her bayram sabahı aramızda şaka niyetine yaptığımız şey bu...yoksa el öptürme taraflısı bir insan değildir...ben onun elini öpünce haliyle o da benim elimi öpecek...:icecream:

ataerkil toplum yapısından gelen erkek kadından üstündür mantığının geleneğe dönüşmüş şekli ben öper miyim asla ama öpenleri de yargılamam.

El öpmede ne varki ya kocamizi bizden iyi bizler biliriz heryerini öptükte bi elinimi öpermiyoruz kaydirigubbakcemile3 bunda gurur edecek bisey yok, hem sakayla bir oluyor birbirimize espiri yapiyoruz. Vallla ben hic sakinca görmüyorum, inada gidilecek biseyde degil cünkü bilmedigimiz kac kisinin elini öpüyoruz, esiminki onlarin yaninda gül gülllll :icecream:

benim annem babamın elini öper her bayram.. çok güzel bir gelenek bence..
nişanlım benden iki yaş küçük olmasaydı bende elini öpmek isterdim.. ama malesef bizim böyle bir etkinliğimiz olamayacak (:yaa birde sorun olmaz 2 yaş diyordu bana.. kandırdı beni.. naniknanik

Son düzenleme:
ben de öperim hem de seve sevezemuszemus..
onun da nasıl hoşuna gider, koltukları kabarırŞeniz...
kocamı mutlu edecek birşeyi niye yapmayayım ki:icecream:...

Back
X