• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayramda eşinizin elini öpermisiniz

BAYRAMLAŞIRKEN EŞİNİZİN ELİNİ ÖPERMİSİNİZ

• EVET

OY: 281 56,8%
  • HAYIR

OY: 218 44,0%

• Ankete Katılan
    495
benim annem babamın elini hiç öpmedi.bende babamın elini pek öptüğümü hatırlamam..bizde saygınında timsali olmadı el öpmek..bana hep saçma ve anlamsız gelmiştir.
ben eşimle eşititm..
benden yaşça büyük onun içinmi elini öpücem...
ben ona eş oldum,hayatına ortak oldum..minnet edecek biri varsa o da eşimdir...
asla öpmedim öpmemde...

benim annem babamın elini hiç öpmedi.bende babamın elini pek öptüğümü hatırlamam..bizde saygınında timsali olmadı el öpmek..bana hep saçma ve anlamsız gelmiştir.
ben eşimle eşititm..
asla öpmedim öpmemde...

bu ne ya saka mı bu? yasakkelime

ben eşimle eşititm..
asla öpmedim öpmemde...

Aynen..kaydirigubbakcemile5
Ben de hiç babamın elini öpmedim..
Annem de öpmemiştir..
Biz de yanaktan öpülür,sarılır aile fertleri..Şeniz
Kocemin elini de hiç öpmemiştim,aklıma bile gelmedi ki görümcem öperdi,harçlığını da kapardı..:ecrin_bebek:

Hayır kesinlikle öpmem,yaşlı insanların yaşına hürmeten elleri öpülür ama eşim ve ben eşit değil miyiz ya da ben saygıyı hak etmiyor muyum da ben onun elini öpüyorum?üzgünüm ama bu adet bana ters geliyor ve öpmüyorum.hele de saygıyı da geçtim harçlık için öpülüyorsa hiç yorum yapmicam kafamçokkarıştı

valla evli değilimmm ama evli olsam sırf gırgırına öperdimmm :) -tatlicadiarzu-
hatta öpmeden önce şart koşardımm öperim ama 50tl verirsen....:) delikafadulden:roflol::enbuyukkk:

bu ne ya saka mı bu? yasakkelime

anlayamadığın bi yer varsa tekrar oku arkadaşım belki anlarsın..
kimsenin fikriyle şakamı bu diye eğlenir gibi msj atma hakkına sahip değilsin..
bu benim düşüncem..
benim aldığım kültür..
benim gördüklerim..
sen kocanın elinimi öpersin..
boynunamı doladnırsın bayramda seyranda beni bağlamaz...
:oklava:

evli değilim ama evli olsaydım isterse öperdim problem değil. ama saygıdan değil istediğinden bazıları demiş saygıdan falan diye o zaman o da benimkini öpsün ben saygı gösterilicek biri değil miyim sanki :P

Öperim elbet,
Ne var ki bunda? Evli değilim ama sevgilimin elini öptüm, büyük keyifle hemde:) Benden büyük sonuçta, küçük olsa öpmezdim :) Önemli olan sanırım erkeğin bu durumdaki tutumu. Elimi öpmek zorundasın, ben senden "üstünüm" tutumu varsa elbetteki öpülmez.

bende bayramlarda eşimin elini öperim.bunu onu çok sevdigim için ve saygı duydugum için yapıyorum.:asigim:

anlayamadığın bi yer varsa tekrar oku arkadaşım belki anlarsın..
kimsenin fikriyle şakamı bu diye eğlenir gibi msj atma hakkına sahip değilsin..
bu benim düşüncem..
benim aldığım kültür..
benim gördüklerim..
sen kocanın elinimi öpersin..
boynunamı doladnırsın bayramda seyranda beni bağlamaz...
:oklava:

bu ne ya asıl saka olan bu olmalı.kımsenın normalde yada bayramda ne yaptıgı da benı baglamaz.onca bende opmuyorum dıenlerın arasından sadece sana yorum yaptıysam sayet yalnızca uslubunla alakalı takıldım okadar.bana gore sert ve yersız.ustelık yorumlara ve elestırıye acık olmayacaksak hıc gırmeyelım bence forma.yada gırıp yorum yapıp elestırıosak bırılerının de bıze yorum yapıp elestırecegını unutmamak gerek.ustelık ben kımseyı bu kadar olumsuz dusundurecek bı yorumda yapmadım.

evlendigimde öpcem :)))

bi kere konuşmuştuk hatta o da demişti bana kocaların elleri öpülür diye...sanki ben bilmiyom :mymeka:
şaka maka hoşuma gider benm :))

Back
X