• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayramda eşinizin elini öpermisiniz

BAYRAMLAŞIRKEN EŞİNİZİN ELİNİ ÖPERMİSİNİZ

• EVET

OY: 281 56,8%
  • HAYIR

OY: 218 44,0%

• Ankete Katılan
    495
Güzel bir gelenek , çok anlamlı bence ... Ben de bunu uyguluyorum ... 3. bayramımız birlikte ve ben bu sabah yine öptüm , harçlığımı da aldım zemuszemus

bizde hep şu vardır annem bize hep şunu öğretmişti ve öyle görmüşüzdür annemden.. Bayram sabahı annem babam camiden geldikten sonra babamın avcunun içini öper.. (Anneme bunu sorduğumda, ev bereketlenir, erkek eliyle çalışıp kazanıp getiriyor kızım demişti) ablam 1yıllık evli ve ablamda artık eniştemin avcunun elini öper.. Bence bu çok güzel bir duygu diye düşünüyorum Darsı biz bekarların başına inşallah....

ben de öperim....O benim büyüğüm sonuçta....hiç tanımadığımız bazı büyüklerin bile elini öperken hayat arkadaşımızın elini niye öpmeyelim ki....benim düşüncem bu....kaydirigubbakcemile5

kocacığımın elinide öperim harçlığımıda alırım zemuszemus sonuçta benden büyük ve çok hoşuna gider canım benim :asigim:

bugun esımın elını optum o cektı elını tuhaf oluyorum dedı:)) sonra oda benım elımı optu:)))

KIZLAAR kayınpederimle ilk bayramımız..elini öpünce insan bi harçlık werir demi ince olur..odun adam öptürdü oturdu ehehe :hulya: işin parasında deilim ama bizde böledir.

sizinkilr nasııl:bbo: bizdemi werilio sadece usulen kaydirigubbakcemile3

ilk bayramımızdı uzattı elini bende öptüm..:) sonuçta bendn büyük.. büyüklerin eli öpülür dimi ama:)))

eneee milletle bayramlaşmaktan eşimle bayramlaşmayı unuttum iyimi.. tuhh gitti bayram harçlığım :))

Öperim.
Hatta gülmek ve sakalasmak icin bi malzeme olur bu bize.
Al sana harcligin diye 1 milyonuda elime sIkIstirmisti bir keresinde:)
Hosuma gidiyor benim, maksat el öptürmek veya el öpmek degil, orda esler arasinda tatli bir sohbet olusuyor bence, hosuma gidende bu.

bayram namazından gelince kapıda karşılar ve elini öperim harçlığımıda alırım tabiiki. eşin elinin öpülmesi neden saçma gelirki sonuçta evin büyüğü reisi.

Bende her bayramda gülerek öperim.Benden 1 yas kücük olmasina ragmen.Sevdigim saydigim icin.Ama yüklü de bayram harcligimi hep verir.Hatta gecen dedi ki,ileride her bayramda özel günde sana burma bilezik alicam.

Hehe süper degilmi.E ben simdi bu adamin elini öpmeyeyimde ne yapayim)))

ev kalabalık oldugu ıcın sadece tokalaşşıp öptukk

kayınpederımın elnı öptüm oda bana 50 tl verdı

hem bayramlık hem dogum gunu hedıyesıı
saolsunn

Back
X