• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayramda eşinizin elini öpermisiniz

BAYRAMLAŞIRKEN EŞİNİZİN ELİNİ ÖPERMİSİNİZ

• EVET

OY: 281 56,8%
  • HAYIR

OY: 218 44,0%

• Ankete Katılan
    495
evet opuyorum
bizimde cok hosumuza gidiyor ailelerden boyle gorduk o yuzdende ben de opuyorum cok havalaniyor

Öperim tabi , harçlığımı da isterim kaydirigubbakcemile3

Bana göre eş , atadır , aile reisidir, babanın emanet ettiğidir... Babamın elini öperdim

bayramlarda ,şimdi o yok eşim var onun yerine onun elini öpüyorum ... Onun da çok hoşuna gidiyor...

Daha ben öpmeden elini uzatıyor , eşşekkaydirigubbakcemile3

her bayram aynı muhabbet.bu son bak die die öperim ama gülmektende kendimi alamam.öle naz yapmak hoşuma gidiyor.öpünce nasılda bi gururlanıyor ayy nasıl hoşuna gidiyor.bende severim aslında öperim tabi neden öpmeyeyim.el öpmek büyüklük değil,hürmettendir.sonuçta kocadır,eştir ve genelliklle yaşçada büyüktür.senede 2 bayramda ne olur yaniii...annemde babamın elini öper,kayınvalidemde kayınpederimin,anneannemde dedemin elini öperdi..yadırgamayız biz.

bende öperim hem ailemden öyle gördüm hemde kocacım benden büyük ...canım ya annem babamdan sonra onun elini öpmücemde kimin elini öpecem....

aaa hiç bu kadar evet cevabı beklemiyordum. gerçekten şaşırdım. geleneklere bağlı ne kadar çok üye varmış aramızda. güzel birşey tabii bu. ben öpmem ama öpene de saygı duyarım. ben öpmek istesem de eşim öptürmez ki zaten. sarılırım, gamzelerini öperim, öperim, öperim.... daha ne yapayım kiŞeniz

anketin sonucuna açıkcası çoook şaşırdım...ben öpmem bana tuhaf geliyor anlamsız ve saçma buluyorum.

ne kadar geleneklere baglı üyelerimiz çok şaşırdım egitim seviyesi yüksek olanlara da baktım hep evet demiş allah allah bana çok eski bi gelenek giib gelirdi vaybe...

eğitim değil saygıdır canım bu.ben eşimin elini öperim o evimin direği büyüğü onun için oda özel günlerimizde beni onurlandırır hatta elimide çok öper ama başına koymadan hanım gibi.

ben şaka olsun die öpuorum ama ... iş gerçeğe binerse öpmem yanii ... dudaktan öperimm :jeyyar:

bayramda eşinizin elini öpermisiniz.
Yani bana göre annelerin babaların kayınvalıdelerin vs. Elleri öpülür.
Sonuçta eşinle bayramlaşmanın başka şekilleri çok eşin olduğu için istediğin şekilde öpersin.
Yani eskiler hala öperler benim annemde babamın elini öpyor
ama bana saçma geliyor nebilim kocan sonuçta sıcak bi şekilde yanağından öpebilirsin
el öpmek bana göre
yaşlı insanların elini öpmek yakışıyor

bence hiçte saçma deil bende bayramlarda eşimin elini öperim vede bundan gurur duyuyorum a.s

bende optum nısanlıyken... cok datlı bısı oluyo aramızdakı bı espırı aramızda benım cok hosuma gıdıyo:)

walla cidiyetle diilde.espirili bi şekilde bayram harçlıgıda vermesini şart koyarak öperim

Back
X