• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayramda eşinizin elini öpermisiniz

BAYRAMLAŞIRKEN EŞİNİZİN ELİNİ ÖPERMİSİNİZ

• EVET

OY: 281 56,8%
  • HAYIR

OY: 218 44,0%

• Ankete Katılan
    495
Hiç tarzım değil, o benim elimi öpsün.Öyle şey olurmu?Onlar eskidenmiş.resmi geliyor bu durum bana .Sarılıp,öpüşmek en iyi daha sıcak daha samimi :1hug:

ben öpmem neden öpeyimki çok saçma bence evet eskiler yapıyor onları kınamıyorum ama yeni nesilde böyle birşey yok

öperim tabi niye öpmeyimki :asigim: eşim o benim canımın yarısı :1hug:
harçlığımı da alırım tabi :jeyyar:

Parayı veren düdüğü çalar :roflol:

aman onun teni olsunda heryanından öperim yanağı dudagı vs nasılsa elide öyle yani ne var :asigim:

asla opmem.nefret ederım şu el opme olayından.ve elını opturmek ıcın uzatanlardan.el opmek ne ya?sarıl yanagından op.peygamberımız bıle kımseye elını opturmemıs.ayagını uzatmamıs.bu ne ya???ha elını opuyorum cok saygı degersın mı olay yanı?bunu anlatmanın baska yolu yokmu?sevdıgıme herseyı yaparım.ayagını bıle yıkarım eger hastaysa.ama el opme yokkkkkk.

başımın tacı o öperim tabi
öpüyorumda
soyadını alırken şikayet etmiyoruzda iş el öpmeye gelince ıh mıh

zaten el öpmeyi sevmem ..hele sevgilimin ya da eşimin elini niye öpeyim...ben öpcek başka yer bulurumkaydirigubbakcemile3

ah bu kadınlar ah.hep bızım elımız opulmelı degıl mı?sonucta bu onemlı degerlı bı gun ya kesınlıkle yerı gelır o benım elımı oper yerı gelır ben onun elını operım.bencede opulmelı dıe dusunuyorum.sonucta el opmeyle dudak asınmaz degıl mı?bır de su varkı karsındakı sıradan bı ınsan degıl kocişkon kızım ya rahat ol bence

Back
X