Bayramda eşinizin elini öpermisiniz

BAYRAMLAŞIRKEN EŞİNİZİN ELİNİ ÖPERMİSİNİZ

• EVET

OY: 281 56,8%
  • HAYIR

OY: 218 44,0%

• Ankete Katılan
    495
El öpme adeti sadece türklere özgü bir adet değil. Bir çok milletin adetlerinde bulunduğu gibi örnek vermek gerekirse araplar'da çocukların elleri öpülür.

Ben eşimin elini öperim, ardından da eşim benim elimi öper. Bundan da hiç gocunmam. Önemli olan aradaki muhabbet ve samimiyetin ne durumda olması. Eşimin elini öptüm diye "aman bey" moduna girmiyorum.

Karşılıklı aşk ve sevgi olduğu müdetçe böyle şeyler sadece aramızdaki muziplikler olarak kalıyor.

Öperim ailemden de böyle gördüm. Önce elini öperim sonra sarılırıs. Harçlık isterim ama vermiooo :)))

ayy bu işler biraz fazla gelenekçi geliyor bana, ama benim sevgilim elini öpsem onun için çok anlamlı olucağını söylüyor, o yüzden öperim ben herhalde

tabiki öperim..o eller bna bakıyo beni besliyo, eve ekmek getiriyo kurban olurum o ellere

Ne alaka ya böyle saçmalık duymadım...

Ne annem öperdi babamın elini, ne ninem öperdi dedemin elini...

Hayır yani; eşimin ailesi köy kökenlidir onlarda bile böyle birşey görmedim...

Ego tatminliği adına "sözde" saygı adına daha ne safsatalar çıkacak...

tabiki öperim..o eller bna bakıyo beni besliyo, eve ekmek getiriyo kurban olurum o ellere

ben de ailemden böyle gördüm,annem babamın elini öperdi bayramlarda,babam da annemi yanaklarından..ama bu kadının acizliğinden veya erkekten düşük seviyede olması ile alakalı değil.saygıdan,sevgiden..
ben eşimin güzel ellerini her zaman öpüyorum,bayramda öpüp bir de alnıma koymuşum çok mu

Arkadaşım biz öpmüyoruz diye saygısız yada sevgisiz mi oluyoruz yapmayın ya tercih meselesidir bu...

Benim babamda öptürürdü elini anneme ama ben öpmem eşimin elini....

sadece bayramda değil herzaman elini öperim oda benimkini ama öpme biçimi öyle büyüklerimizinki gibi elini öpüp alnımıza koymuyoruz el ele tutuştuğumuzda elimi dudaklarına götürür öper bende onunkini asla gocunmam öperim her yerini

eğer çok seviyosam öperim nolucak ki dudağıma mı yapışır sevgi ve saygı varsa ve deli gibi seviyosam öperim hiç gocunmam

Annem babamın öpüyor . Ben zaten bulduğum fırsatta öperim elini sevgilimin elini , o da benim öper zaten. Bayramda öpüp alnıma koymuşum çok mu ? Kesinlikle öperim ne olacak ki :) Bunun kadını aşağlamak olduğunu düşünmüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…