• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayramda eşinizin elini öpermisiniz

BAYRAMLAŞIRKEN EŞİNİZİN ELİNİ ÖPERMİSİNİZ

• EVET

OY: 281 56,8%
  • HAYIR

OY: 218 44,0%

• Ankete Katılan
    495
valla ben öperim, hatta bayramları geçtim kandilde bile öperim, hem nasıl da hoşlarına gidiyo öyle, canım yaa sırf o mutluluğunu görmek için bile öperim, hem el öpmeyle dudak aşınmaz, ne var bunda, evlenince de devam ederim öpmeye, çocuklarıma örnek olsun diye, sonuçta bayanlar ne kadar feminist takılsak da evin reisi erkektir, seve seve de öperim elini:)

evli değilim ama evlensem bile kesinlikle öpmem elini..el öpenlere lafım yok..ama bana çok tuhaf geliyor..bende sadece büyüklerin ellerini öperim..aslında el öpmeyi her fırsatta şu öpüşmeleri sevmiyorum..misafirliğe gidiyosun hadi öpüş,kalkıyosun tekrar öpüş oo çok öpüşken milletiz:))kalmış bide koca eli..:)

11 senelik evliyim gururla sevgiyle öpüyorum onun o halini görmek için bile öperim sevgi saygıyla alakası varmı bilmem öpmesem sevmiycekmiyim yani hayır ama ne demişler kadın kocasına köle olursa kocada karısına kul olurmuş. ben onun elini öperim oda benim alnıma öpücük kondurur. sarılırız daha güzel bir an olur mu dünyada huzurla sarılmaktan başka.... helede etrafınızda cıvıldaşan çocuklar da varsa....:69::69::69:

Hayır öpmedim kesinlikle de öpmem. Öpülmesinin anlamını da anlayamıyorum. Büyüğüm değil ki saygı sevgi el öpmeyle olmaz ayrıca. Hem büyüğümde olsa evli olduğum hayatımı paylaştığın birinin elini öpmeyi anlayamıyorum. Eşitlik varsa şu soruda sorulmalı o zaman bayramda eşiniz sizin elinizi öpüyor mu? Ne alaka yaa. İlla bayan mı zayıf ezik taraf olacak eş gelecek baban edasıyla elini uzatacak töbe töbeeeee.

bende öperim eşimin komiğine gidiyo ama benim eşim eli öpülmeye değer.öperken çok gülüyoruz ama eski gelekler her zaman güzel oluyo ve bi anlam taşıyodur muhakkak

BIZ :nazar:MAŞALLAH ÇOK GULEN BIR ÇIFTIZ..
O HER FIRSATTA ELIMI ÖPER..ALNINA KOYMADAN TABI:1:
EE O NASIL HER ISTEDIĞINDE ÖPÜOSA BNDE ÖPERIM BIR GUNCUK..
AMCA ELI ÖPER GIBI ÖPCEK HALIM YOK YA CANIM..NASILSA ÖNCE O ÖPECEK:1:

öperim ben.. o da erkek erkek basini sallar, ha söyle dercesine.. ben de derim ki icimden; sen salla basini ben bilirim isimi... :68::68::68: el öpmekle agiz asinmaz, aksine erkegin gururu oksanir (sacma belki ama sebebini ben de bilmiyorum) sonra da o benim elime sarilir önce bayram harcligini hatirlataraktan tabi... o bana elini senede iki kez öptürür, ama ben ona hergün......

Bana ters bu işler. Ataerkillik ruhumun son zerresine kadar reddettiğim bir durum. Dudaklarından öperim, daha güzel.

Lakin ellerinden öpene de diyecek lafım yok, beni ilgilendirmez.

eşimin ellerini öpmek çok hoşuma gider hep, ama bu tabiki bayramda dedemin elini öptüğüm gbi öpüp başıma koymak değil
böyle bişey oldugunu yeni öğrendim, ne biliym eşimin elini o şekilde öpmek biraz tuhaf geldi

opuyorum valla :16: canim kociim niye opmim bence saygi gostergesi oda alnimdan oper :73:
annemde babamin elini operdi :38:

bu el öpme adeti cok sacma bir adet bence
sadece türklere özgü birsey
saygi baska sekildede gösterilebilinir
kocaman elini öpmem
hatta gerekmedikce kimsenin öpmem

Back
X