Bayramda eşinizin elini öpermisiniz

BAYRAMLAŞIRKEN EŞİNİZİN ELİNİ ÖPERMİSİNİZ

• EVET

OY: 281 56,8%
  • HAYIR

OY: 218 44,0%

• Ankete Katılan
    495
Esim degil daha ama opmem.
Erkek arkadasim sordu bana bayramda, elimi opecekmisin diye, opmem aga dedim
Saygisizlikla alakasi yok bunun, herkesin gorusu farkli hepsi bu.

bi kere annemi görmüştüm öyle yeltendi ciddi ciddi babamın eline babam öptürmedi şaşırdım ama mantıksız gelmedi bana öpülebilir..
hiç öpmedim şimdiye kadar ama bidahakine öperim :)

Bu soruyu önceden sorsalar, ne münasebet derdim. Ama şimdi, gurur duyduğum, hayatımda hem abi, baba, kardeş hem de arkadaş, sevgili, eş olan sevdiğimle evlenirsem gururla öperim.

öpmem tabiki neden öpiim ne alaka?? abim 13 yaş büyük bnden o bile elini öptürmüyoken bzm 1 yaş büyük paşamızın mı öpcem elini hadi be ordan :))) saygı değil bu ne alaka oda bana saygı duyuyo oda bnm elimi öpsün o zman gerçi hep öpüo ama alnına koyarsa kaşığı yer kafasına
bz sarılıp kucaklaşıoz saygı el öpmekle olmaz zati

Valla ben inat ediyorum öpmem diye, o inat ediyo öptürcem diye.Sonundaelini öperken bukluyorum kendimi.ilk başlarda çok kızıyodum gurur yapıyodum ama şimdi baktım çok hoşuna gidiyo öptükçe, kıyamıyorum öpüyorum eşek kocamı aman hep benim mi gönlüm olcak onunda oluversin senede 2 kere .... hep harçlık ercem deyip kandırıyodu, veriyodu para çekmeyi unuttuğundan geri alıyodu.adamın içine dert olmuş bu sene bayram sonrası verdi kavga ettik almam diye ama verdi yinede mikrop.rüşvet bekliyorum sandı sanırsam PP

Saygı diyen varsa gülüyorum çok saçma, adetlerimizdendir dersiniz anlarım da saygı değil.gerçi büyüklerimiz için öyleydi şimdi bakış açılarımız değişti, ona bakarsan ananenmden bi laf duyup garipsemiştim, kocadan korkmayan allahtan korkmaz diye.ama öyle görmüş onlar işte

opmem..yası benden cokca buyuk olup hurmetten insanların elini operim..ha esimin yası 50 den buyuk olurda belki ozaman operim

Yok artık!!!! Tabi ki öpmem,eşim de öptürmez zaten..Gereksiz,saçma,mantığı yok...Zaten el öpmek gereksiz bir şey...yaşlılar mutlu olsun diye işte...

bayramda kadın eşini namaz dönüşü kapıda karşılar elini öper biz ailelerimizden bunu gördük. büyük olması şart değil aile reisidir koca sonuçta. benim amcam annemden büyük ama yolda büyük olduğundan annemin elini öper. ama kaynım benden küçük olduğu halde elimi öpmez. şimdi bazı ailelerde anne babasının elini öpmezken kocasının elinimi öpecek herkesin görgüsü farklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…