- 25 Kasım 2021
- 2.593
- 3.079
- 63
- Konu Sahibi misket limonu
-
Merhaba benim çıktı bahsettiğim siteden gördüm 12.62 sonuç adetime 2 gün var bir tık düşük gibi ama önemli olan artması zaten. Bu arada tiroitim 10 a çıkmışAhhh keşke önceden bilseydim bunu. Sabah verdim akşama enabıza düşer diye bekliyordum ama yarına mı kaldı artık
Ayyyy hayırlı uğurlu olsun. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. İnşallaaahh katlanarak artarMerhaba benim çıktı bahsettiğim siteden gördüm 12.62 sonuç adetime 2 gün var bir tık düşük gibi ama önemli olan artması zaten. Bu arada tiroitim 10 a çıkmışçok dua edin lütfen
Hayırlı uğurlu olsun canımMerhaba benim çıktı bahsettiğim siteden gördüm 12.62 sonuç adetime 2 gün var bir tık düşük gibi ama önemli olan artması zaten. Bu arada tiroitim 10 a çıkmışçok dua edin lütfen
İnşallah dua edin çok tiroit sıkıntı birazAyyyy hayırlı uğurlu olsun. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. İnşallaaahh katlanarak artar
Teşekkür ederim canımm inşallah bu güzel gün hürmetine isteyen herkes güzel haberler alırsınızHayırlı uğurlu olsun canım
Benimde öyle sarı sümüksü sünen kokusuz adetime bi kaç gün varYaaa çok iyi haberakıntınız ne renkti. Benim batım 20 Nisan. Böyle göbek deliğimin larından kasıklarım ağrıyor. Göğüs ağrılarım hafifledi ama devam ediyor tam kesilmedi. 2 gün önce hafif beyaz akıntım vardı şimdi Akıntım da sarı gibi sümüksü bi kıvam geldi.
20nisan canım
Canım öncelikle hayırlı olsun senin adına çok sevindim bu mübarek günde hayırlısıyla gebeliğin ilerler ama şunu demek istedim şimdi gördüm benim ilk gebeliğim troid yüzünden kaybettim kürtaj olmuştum öyle bi hastalığım yoktu hamilelikte çıktı 6 küsürlere çıkmıştı ve kalbi durdu demem o ki çok dikkat et ilacına başla ben o zamandan beri kullanıyorum bi kardeşin olarak uyarmak istedim tabi doktorlar gereğini bilir ama aklında olsun içine kurt düşürmesin bunu dedim diye herkesin bünyesi farklı sadece bilgilendirmek istedim hakkını helal et o yüzdenMerhaba benim çıktı bahsettiğim siteden gördüm 12.62 sonuç adetime 2 gün var bir tık düşük gibi ama önemli olan artması zaten. Bu arada tiroitim 10 a çıkmışçok dua edin lütfen
İlaçlarını içersen Allah’ın izniyle hiçbirsey olmaz kontrolün sık olur zaten içini ferah tut dikkat et tuzu çıkar hayatındanCanım öncelikle hayırlı olsun senin adına çok sevindim bu mübarek günde hayırlısıyla gebeliğin ilerler ama şunu demek istedim şimdi gördüm benim ilk gebeliğim troid yüzünden kaybettim kürtaj olmuştum öyle bi hastalığım yoktu hamilelikte çıktı 6 küsürlere çıkmıştı ve kalbi durdu demem o ki çok dikkat et ilacına başla ben o zamandan beri kullanıyorum bi kardeşin olarak uyarmak istedim tabi doktorlar gereğini bilir ama aklında olsun içine kurt düşürmesin bunu dedim diye herkesin bünyesi farklı sadece bilgilendirmek istedim hakkını helal et o yüzdendualarım seninle buradaki herkesle
Canım öncelikle hayırlı olsun senin adına çok sevindim bu mübarek günde hayırlısıyla gebeliğin ilerler ama şunu demek istedim şimdi gördüm benim ilk gebeliğim troid yüzünden kaybettim kürtaj olmuştum öyle bi hastalığım yoktu hamilelikte çıktı 6 küsürlere çıkmıştı ve kalbi durdu demem o ki çok dikkat et ilacına başla ben o zamandan beri kullanıyorum bi kardeşin olarak uyarmak istedim tabi doktorlar gereğini bilir ama aklında olsun içine kurt düşürmesin bunu dedim diye herkesin bünyesi farklı sadece bilgilendirmek istedim hakkını helal et o yüzdendualarım seninle buradaki herkeslbirde dahiliyeye git kadın doğum beni ona yönlendirdi levotiron kullanıyorum günde bir kere öyle düşer seninkide korkma dozunu ayarlar onlar
Canım benim önümüzdeki ay inşallah güzel haberlerini alırız biliyorum üzülürsün ama olsun denemeye devamKızlar benim bat 20nisandı ama bugün regl oldumdualarım sizinle
Benim 3 gün var bugünü biraz lekelenmem geldi. Umarım regl olmuyorumdurBenimde öyle sarı sümüksü sünen kokusuz adetime bi kaç gün var
İnşallah canımBenim 3 gün var bugünü biraz lekelenmem geldi. Umarım regl olmuyorumdur
Bu ay doktora gideceğim bakalım ilk hamileliğimde evlendiğim gün herkes uğraşıyor öyle hemen olmaz dedik hamile kaldım şimdi istiyoruz ama olmuyor kafam karıştı iyice doktora gideyim de bi kontrole içim rahatlasın istiyorum en azından bi sorun varsa çözülsün en son şubatta gitmiştim bi sorun yok demişlerdi başka bi doktora daha gideceğim bakalım o ne diyecek? Bu arada sizde regl bitince mi gideyim çarşamba falan mı gitsem 3. Gününe ?Canım benim önümüzdeki ay inşallah güzel haberlerini alırız biliyorum üzülürsün ama olsun denemeye devambende daha gelen giden yok
Allah razı olsun bilgilendirdiğin için inan çok kıymetli tavsiyelerinCanım öncelikle hayırlı olsun senin adına çok sevindim bu mübarek günde hayırlısıyla gebeliğin ilerler ama şunu demek istedim şimdi gördüm benim ilk gebeliğim troid yüzünden kaybettim kürtaj olmuştum öyle bi hastalığım yoktu hamilelikte çıktı 6 küsürlere çıkmıştı ve kalbi durdu demem o ki çok dikkat et ilacına başla ben o zamandan beri kullanıyorum bi kardeşin olarak uyarmak istedim tabi doktorlar gereğini bilir ama aklında olsun içine kurt düşürmesin bunu dedim diye herkesin bünyesi farklı sadece bilgilendirmek istedim hakkını helal et o yüzdendualarım seninle buradaki herkesle
İnşallah dualarınızda bana da yer verinİlaçlarını içersen Allah’ın izniyle hiçbirsey olmaz kontrolün sık olur zaten içini ferah tut dikkat et tuzu çıkar hayatından
İnşallah bu güzel gecede duaların kabul olur benim dualarım da sizinle hepinize gerçektenKızlar benim bat 20nisandı ama bugün regl oldumdualarım sizinle
Belirtilerin var mı hiçCanım benim önümüzdeki ay inşallah güzel haberlerini alırız biliyorum üzülürsün ama olsun denemeye devambende daha gelen giden yok
Ay inşallah ya belirti var mı hiçBenim 3 gün var bugünü biraz lekelenmem geldi. Umarım regl olmuyorumdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?