BAYRAMA BAT BEKLEYENLER

Ahhh keşke önceden bilseydim bunu. Sabah verdim akşama enabıza düşer diye bekliyordum ama yarına mı kaldı artık
Merhaba benim çıktı bahsettiğim siteden gördüm 12.62 sonuç adetime 2 gün var bir tık düşük gibi ama önemli olan artması zaten. Bu arada tiroitim 10 a çıkmış çok dua edin lütfen

Merhaba benim çıktı bahsettiğim siteden gördüm 12.62 sonuç adetime 2 gün var bir tık düşük gibi ama önemli olan artması zaten. Bu arada tiroitim 10 a çıkmış çok dua edin lütfen
Ayyyy hayırlı uğurlu olsun. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. İnşallaaahh katlanarak artar

Bata 9 gün var kızlar ama çok fena kasıklarımda vajinamda batmalar hissediyorum.. varmı bu durumu yaşayan daha önceki gebeliğinde yada şuan

Benimde öyle sarı sümüksü sünen kokusuz adetime bi kaç gün var

Canım öncelikle hayırlı olsun senin adına çok sevindim bu mübarek günde hayırlısıyla gebeliğin ilerler ama şunu demek istedim şimdi gördüm benim ilk gebeliğim troid yüzünden kaybettim kürtaj olmuştum öyle bi hastalığım yoktu hamilelikte çıktı 6 küsürlere çıkmıştı ve kalbi durdu demem o ki çok dikkat et ilacına başla ben o zamandan beri kullanıyorum bi kardeşin olarak uyarmak istedim tabi doktorlar gereğini bilir ama aklında olsun içine kurt düşürmesin bunu dedim diye herkesin bünyesi farklı sadece bilgilendirmek istedim hakkını helal et o yüzden dualarım seninle buradaki herkesle

İlaçlarını içersen Allah’ın izniyle hiçbirsey olmaz kontrolün sık olur zaten içini ferah tut dikkat et tuzu çıkar hayatından

Canım benim önümüzdeki ay inşallah güzel haberlerini alırız biliyorum üzülürsün ama olsun denemeye devambende daha gelen giden yok
Bu ay doktora gideceğim bakalım ilk hamileliğimde evlendiğim gün herkes uğraşıyor öyle hemen olmaz dedik hamile kaldım şimdi istiyoruz ama olmuyor kafam karıştı iyice doktora gideyim de bi kontrole içim rahatlasın istiyorum en azından bi sorun varsa çözülsün en son şubatta gitmiştim bi sorun yok demişlerdi başka bi doktora daha gideceğim bakalım o ne diyecek? Bu arada sizde regl bitince mi gideyim çarşamba falan mı gitsem 3. Gününe ?

Allah razı olsun bilgilendirdiğin için inan çok kıymetli tavsiyelerin teşekkür ederim değerimde normalmiş adet gecikince 100 falan olurmuş. Ben ilaç kullanıyordum ilk gebeliğim benimde düşük oldu levotiron 25 kullanıyordum geçen ay düşmüştü ama sanırım ramazanda yemek ilaç içme düzeni değişti o yüzden birde gebeliğin etkisi yarın doktora gideceğim, dualarının bin katı senin olsun

İlaçlarını içersen Allah’ın izniyle hiçbirsey olmaz kontrolün sık olur zaten içini ferah tut dikkat et tuzu çıkar hayatından
İnşallah dualarınızda bana da yer verin yarın doktora gideceğim zaten ilacım tam bitmişti doktoruma tedavi ayarlarız inşallah. Ay benim sorunum o ya tuz şeker fazlaca tüketiyorum zararlı biliyorum ama işte bundan sonra mecbur dikkat edeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…