Hamilelik belirtileri

• Konu Sahibi Konu Sahibi etf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

etf

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2025
201
46
13
35
Kızlar merhaba adetime daha 9gün var ama sol tarafımda kasıgımda bi ağrı oluyor ara ara
Birde aşırı derecede iştahım açıldı bu zamanlarda iştah açılma oluyormuydu?
Hamilelik belirtileri olabilirmi?Sizce?

Merhaba iştah açılma durumu baslarda rastlansada nadirdir ama tabiki herkesin vucudu farklılık gosterir umarım bebiş vardir 9 gun kala bazı semptomlar yaşamanız normal ama testler bebek varsa bile nagatid gosterebilir heycana kapılıp erkenden yapmayın moraliniz bozulmasın durduk yere, bu arada göğüs hassasiyeti acı sızı dolgunluk agri gibi belirtiniz var mı ? 🩷🩷 Rabbim gönlünüze göre versin 🌸

Canım belirtilerin çoğu psikolojik oluyor genelde.
1.5 sene de ne belirtiler yaşadım kesin hamileyim dediğim 5 er gün gecikmeler mi dersin göğüs ıçları kopacak gibi ağrılar kaşıklara saplanan sancılar baş dönmeler mide bulantıları neler neler 😂
Hamilelik istediğimiz için bilinç altımızda böyşe oyunlar oynuyo.
Ayrıca 9 gün kala döllenme bile tam olmuyo çocuk rahme bile yerleşmiyor daha gecikirsen test yaparsın kafandan çıkar takmadığı zaman hamile kaşıyormuş insanlar ben daha beceremedim ama

Merhaba iştah açılma durumu baslarda rastlansada nadirdir ama tabiki herkesin vucudu farklılık gosterir umarım bebiş vardir 9 gun kala bazı semptomlar yaşamanız normal ama testler bebek varsa bile nagatid gosterebilir heycana kapılıp erkenden yapmayın moraliniz bozulmasın durduk yere, bu arada göğüs hassasiyeti acı sızı dolgunluk agri gibi belirtiniz var mı ? 🩷🩷 Rabbim gönlünüze göre versin 🌸
Cevabınız için öncelikle tesekkur ederim
Yani şöyle sol kasıgıma ara ara agrı gırıyo ama sonradan gidiyor gögüslerimde bazı günler acı hissediyorum evet
Normalde adet olacagımın iki gün öncesınde baslardı bu agrılar
Ikı ay once bu sekılde agrılarım oldu kımyasal gebelım gecırmısım de yıne aynı seylerı yasıyorum sankı gıbı
Cunku gecen ay adet oldugumda bole on gun oncesınden ara ara agrım olmuyordu

Gebelık testını adetım gecerse gecdıgı gunun ertesı gunu yapmayı dusunuyorum onceden yapmak kendımı yıpratmak olur evet dedıgınız gıbı
Aminnn tesekkur ederim isteyen herkese nasip olsun inşaAllah🌸

Canım belirtilerin çoğu psikolojik oluyor genelde.
1.5 sene de ne belirtiler yaşadım kesin hamileyim dediğim 5 er gün gecikmeler mi dersin göğüs ıçları kopacak gibi ağrılar kaşıklara saplanan sancılar baş dönmeler mide bulantıları neler neler 😂
Hamilelik istediğimiz için bilinç altımızda böyşe oyunlar oynuyo.
Ayrıca 9 gün kala döllenme bile tam olmuyo çocuk rahme bile yerleşmiyor daha gecikirsen test yaparsın kafandan çıkar takmadığı zaman hamile kaşıyormuş insanlar ben daha beceremedim

Kasıklarıma ara ara agrı gırmese vallahı kafama getırmek ıstemıyorum hatta unutuyorum sonra bı agrı gırıyo tekrardan beynım sinyal verıyo sankı ne acayıp bı durum
Burdan bilgilendırme yapacagım inş size olumlu ya da olumsuz🌸

Back
X