- 5 Aralık 2021
- 2.627
- 2.992
- 83
- Konu Sahibi misket limonu
-
Daha önceki aylarda da geldiği oluyordu sonunda adet oluyordum ama daha batıma 7-8 gün var bu kadar erken gelmesi bi düşündürdü. Daha önceden de geldiğinde yanma kaşınma olmuyordu mantar değildi yani. Umarım Buda mantar değildirMerhaba bende mantar enfeksiyonu başlayacakken olur o bahsettiğiniz akıntı sonrası 2 3 gün içinde kaşıntı başlar ama umarım sizin başlamaz berbat bişey çünkü mantar
Amin canım inşallahAl benden de o kadarbenim de ilk öyleydi hatta yerleşme kanamasını görünce al işte başladı adetim demiştim pet koydum wcye gidiyorum ne gelen var ne giden o an şüphelendim ertesi gün test almıştım pozitifti o zaman da hiç hamile kalmayı planlamıyordum halbuki şimdi istiyoruz olmuyor bu ne yaman çelişkidir inşallah bu ay hepimizin bebiş haberi gelir tek duam bu
20nisan canımAmin canım inşallahbakalım hayırlısı artık olursada olmazsada yazarız senin ne zamandı bat unuttum
Tamamdır mutlaka yazarımBuraya yazın muhakkak bende merak ettiim inşallah pozitif sonuç alırsınız
Canım inşallah bu defa bebişine kavuşursunMerhaba kızlar benimde bat 21 Nisan öncelikle inşallah hepimize hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip olur tez vakitte rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin insallah benim adete 4 aldı ama belirtiler adete 6 gün kala başladı kasıklarıma gün içinde batmalar giriyor iki gündür halsizlik ve uyku hali , beyaz akıntım var ilk gebeligimde beyaz akıntım olmustu ama bu benim için belirti değil adete 2 gün kala olur illaki 1.5 yıldır evliyim eşimde bendede sorun yok şükür geçen sene Haziran'da 6 haftalık bebegimi düşürdüm inşallah bu ay hepimiz güzel haberler alırız
O zaman çok sevindim mantar olmasın daDaha önceki aylarda da geldiği oluyordu sonunda adet oluyordum ama daha batıma 7-8 gün var bu kadar erken gelmesi bi düşündürdü. Daha önceden de geldiğinde yanma kaşınma olmuyordu mantar değildi yani. Umarım Buda mantar değildir
Amin inşallah canım cümlemize adet olacakmış gibi şiddetli ağrım vardı beyaz akıntım özellikle gün gün artıyordu sık sık tuvalete çıkıyordum sürekli ıslak hissediyordum kendimi göğüslerim hassastı üzerine yatamiyordum hatirladiklarim bunlar canım ben adet olucam diye bekliyordum hatta öyle bir agriydiCanım inşallah bu defa bebişine kavuşursungeçen hamileliğinde hatırladığın başka bir belirtin var mıydı?
Değildir ya sanmıyorum hiç olmadım bu zamana kadar çok şükür maşallah diyim girmediğim havuz deniz de kalmamıştırO zaman çok sevindim mantar olmasın da
Ay valla maşallah diyin okuyun kendiniziDeğildir ya sanmıyorum hiç olmadım bu zamana kadar çok şükür maşallah diyim girmediğim havuz deniz de kalmamıştır
Amaan kıskanmayınAy valla maşallah diyin okuyun kendinizibir kere bile havuz veya denize girmemiş olan ben ve mantar hastalığım bunu kıskandık
O kadar zor ki anlatamam yani ben dikkati biraz bıraksam hemen başa sarıyor zaten. Bir kere vücuda girince çıkmıyor lanetAmaan kıskanmayınşaka bir yana inşallah siz de kurtulursunuz yaşamadım ama bir arkadaşımda da oldu kaşınmak kendini kanatırdı zormuş gerçekten
Tabiki öyledir ya iç çamasırı ütülemekte işe yarıyor diye biliyorum. Ekstra olarak eşinizin de temizliğine çok dikkat etmesi lazım malum erkeklerO kadar zor ki anlatamam yani ben dikkati biraz bıraksam hemen başa sarıyor zaten. Bir kere vücuda girince çıkmıyor lanetkaşıntısını geçtim afedersin ilişkiye bile giremiyorsun acıdan öyle bişey. Ben çözümü günlük ped kullanmakta buldum tabii biraz zor oluyor özellikle namaz kılan kişiye sürekli değiştirmek falan ama uğraşmak mantardan daha iyi
Gerçekten erkeklerTabiki öyledir ya iç çamasırı ütülemekte işe yarıyor diye biliyorum. Ekstra olarak eşinizin de temizliğine çok dikkat etmesi lazım malum erkekler
Çok teşekkür ederim kuzum Allah razı olsunYaaainşallah hemen olur dualarım seninle
Bende silik çizgi gördümmmÇok teşekkür ederim kuzum Allah razı olsunHanımlar hayırlı kandiller rabbim bu güzel gün hürmetine hepimizin dualarını kabul eder Amin
Ay bende aynı dertteyim inşallah düşer. Canım bu arada asm mobil sitelere daha erken düşüyor tahliller tüp üzerinde olan barkodu fotoğraf çek o numarayı al bundan sonra e nabıza geç düşüyorArkadaşlar sağlık ocağına kan verdim saat 9:20 de. Sonuçlar gün içerisinde enabıza düşer mi?
Ahhh keşke önceden bilseydim bunu. Sabah verdim akşama enabıza düşer diye bekliyordum ama yarına mı kaldı artıkAy bende aynı dertteyim inşallah düşer. Canım bu arada asm mobil sitelere daha erken düşüyor tahliller tüp üzerinde olan barkodu fotoğraf çek o numarayı al bundan sonra e nabıza geç düşüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?