- 20 Mart 2023
- 359
- 212
- 23
- 38
- Konu Sahibi misket limonu
-
Yok canım adetim başladı.bugun randevum vardi doktorda.ama maalesef bu ay bir yumurtam göründü oda çok küçük dedi tüp bebek tedavisine baslamadi.bir yumurta için değmez dedi.bir ay daha ilac tedavisine devam dedi.bir dahaki adette gel bakalım yumurta varsa tedaviye başlarız yoksa daha önceden döndürdüğü iki yumurtani transfer edelim dedi.anlasilan artık bende yumurtada olmuyorAcaba yerleşme falan mı oluyor ya inşallah öyledir
Gecikme yaşarsan gecikmeden sonraki 10-15 gün diyorlar geç döllenmede test için ama 8gün önce yumurtladığından eminsen o günden itibaren 12 gün sonra testte sonucu görebilirsin diye biliyorum canımBayramdan bir sonraki gün bat tarihim bugün gebelik testi yaptım negatif maalesef ama geç yumurtladim sanırım bu ay 8 gün önce yumurta çatladı çünkü yumurtlama kanaması oldu yumurtlamadan sonra kaçıncı gün pozitif görülür acaba varsa kızlar bilgisi olan var mı erken davrandım ben sanırım ama normal adet tarihim bakarsak 4 gün var
Yaa deme öyle hayırlısı bu demekkiYok canım adetim başladı.bugun randevum vardi doktorda.ama maalesef bu ay bir yumurtam göründü oda çok küçük dedi tüp bebek tedavisine baslamadi.bir yumurta için değmez dedi.bir ay daha ilac tedavisine devam dedi.bir dahaki adette gel bakalım yumurta varsa tedaviye başlarız yoksa daha önceden döndürdüğü iki yumurtani transfer edelim dedi.anlasilan artık bende yumurtada olmuyor
Canım bugün ovulasyondan 9 gün test yaptım dün negatif gibiydi bugün ikinci çizgi silik bakar mısınız ay elim ayağım titriyor normalde daha belirgin fotoda biraz soluk cikiyo4Gecikme yaşarsan gecikmeden sonraki 10-15 gün diyorlar geç döllenmede test için ama 8gün önce yumurtladığından eminsen o günden itibaren 12 gün sonra testte sonucu görebilirsin diye biliyorum canım
Canım bugün ovulasyondan 9 gün test yaptım dün negatif gibiydi bugün ikinci çizgi silik bakar mısınız ay elim ayağım titriyor normalde daha belirgin fotoda biraz soluk cikiyo4Gecikme yaşarsan gecikmeden sonraki 10-15 gün diyorlar geç döllenmede test için ama 8gün önce yumurtladığından eminsen o günden itibaren 12 gün sonra testte sonucu görebilirsin diye biliyorum canım
Ay insallah canım benim ki de 6 yaşına giricek Allah izin verirse valla beklemek zor ama rabbim tez günde isteyen herkese nasip etsin inşallahAynen ben de öyle 6 yaşına girecek kızım ,hamile olduğumda şok olduk yani ama yok biz de uzun zamandır deniyoruz yok yok ,inşallah en kısa sürede okur yaşım geçiyor
Naptın testin ne çoktı canım bende aynı durumdayımBenimde Salı günüm ama hiç adet belirti yok anlamadım göğüslerim hassas olurdu sivilcem çıkardı birde grip oldum dün hala test almaya cesaret edemedim Allah biliyor ya olmasını çok istiyoruz olmazsa üzülürüm daha çok hasta olurum tek şüphem akıntı ve sık idrar başka birsey yok ilk gebeliğimde aynı regl gibiydi o yüzden hiç anlamamıştım mesela bakalım ne olur şimdi
Merhaba benimde reglim düzensizdir ve şuan 17 gün gecikti en son 24 nisanda test yaptım negatifti 4 mayısa kadın doğuma randevu aldım bakalım. Gebelik istiyorumArkadaşlar reglim 12 gün geçti 2 günde bir test yapıyorum negatif çıkıyor erken gebelik bile yaptım negatif korunmalı ilişki yaşadım 24 gün geçti zevk suyu sızmış olabilir hala gebelik ihtimali var mı reglim düzensizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?