- 20 Mart 2023
- 975
- 590
- 23
- 28
- Konu Sahibi misket limonu
-
5-6 gündür kasığım sızlıyodu rahatsız etmiyordu ama kendini unutturmuyodu uzanınca azalıyodu Sağ sol olarak belirtemem tam rahim kısmı orta taraf böyle ve belim ağrıyodu. Bugün 12.30 gibi peçeteye biraz pembe leke geldi ve biraz önce geldi. Bakalım kontrol ediyorum takip edicem. Testi kanama regl dönmezse bittikten 2 gün sonra test yapıcam bakalımAy inşallah ya belirti var mı hiç
Teşekkür ederim canım inşallahİnşallah bu güzel gecede duaların kabul olur benim dualarım da sizinle hepinize gerçektenRabbim bir sonraki ay güzel haberler nasip etsin
Yaa değerin katlanarak çoğalsın sağ salim kucağına alasın inşallahMerhaba benim çıktı bahsettiğim siteden gördüm 12.62 sonuç adetime 2 gün var bir tık düşük gibi ama önemli olan artması zaten. Bu arada tiroitim 10 a çıkmışçok dua edin lütfen
Ay bende beta da 12.30 çıktıııYaaa hadi inşallah çok sevindimmm
Teşekkürler kuzu hepimize maşallah sağlıkla kucağımıza alalımTebrikler canım maşallah
Çok üzüldüm ama kimyasaldan sonra çok daha sağlıklı gebelik oluşuyormuş benim oluşmadı hala gerçi 10 ay geçti üzerinden4 gün kala normal test yaptım silik çizgi , erken gebelik testi vardı ondan yaptım negatif ama hamileydim ,erken olan testlere güvenmiyorum (gerçi kimyasal yaşamışım )
Yok desem yeridiryarın oldum oldum bakalım anca 2 gün geçerse anlarım çünkü döngüm hşc değişmez max 1-2 gün
Allah razı olsun bilgilendirdiğin için inan çok kıymetli tavsiyelerinteşekkür ederim değerimde normalmiş adet gecikince 100 falan olurmuş. Ben ilaç kullanıyordum ilk gebeliğim benimde düşük oldu levotiron 25 kullanıyordum geçen ay düşmüştü ama sanırım ramazanda yemek ilaç içme düzeni değişti o yüzden birde gebeliğin etkisi yarın doktora gideceğim, dualarının bin katı senin olsun bende öyle normalde haft iç
Test yapmadın mı yani canımKızlar benimde tahmini bat 13 nisandı ancak üstünden 5 gün geçti hala olmadım. Benimde bayrama sarktı tahmibi batım büyük ihtimalle
12 nisanda yaptın negatif çıktıTest yapmadın mı yani canım
Bana sorduysan ben yaptım pozitif çok şükürTest yapmadın mı yani canım
Ya sen pozitif görmüş müydün yanlış mı hatırlıyorum bu adet sancısı gibi sancı ve sırt ağrısı normal mi bilen var mı kızlarTebrikler canım maşallah
Biraz zaman geçsin istiyorumTekrarlasaydın keşke canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?