- 5 Aralık 2021
- 2.626
- 2.988
- 83
- Konu Sahibi misket limonu
-
Gebelik belirtisi mi acaba diye sordum burda herkesin az kaldı ya adetine benim gibi baş ağrısı yaşayan var mı acaba diye merak ettim. Yoksa önemini bilmiyorumBenim yok ama niye ki önemli bi etken mi
Allah seniGebelik belirtisi mi acaba diye sordum burda herkesin az kaldı ya adetine benim gibi baş ağrısı yaşayan var mı acaba diye merak ettim. Yoksa önemini bilmiyorum
5 günüm kaldı ama aklımda yoktu ki var mı yok mu diye düşünmedim ondan agrımıyor yaniAllah senişu yüzden ağrıyordur adet mi olcam hamile mi ikilemi ağrıtır insanın başını bence senin ne kadarın var
Canım 8ay önce düşük yapmıştım ben o zaman ki hamileliğimde bel ağrısı adet olacakmış gibi his vardı ama sırtıma yayılmıyordu sadece belim kopacak gibiydi evlendiğim ay ilk günden hamile kaldığım için adet olcam sanıyordum ama adetten 3 gün önce lekelenme oldu acaba mı dedim sonra adet günüm geldiğinde adet olmayınca ertesi gün test yapmıştım pozitifi o zaman görmüştüm gecikmenin 3. Günü kan verdim beta 672 çıkmıştı yani geçen temmuzda pozitifi gördüm düşük olmasaydı bu ay doğum yapıyor ya da yapmış olacaktım nasip bu ayda olmadı 20nisan bat ama dünden başladı kesilir gibi oldu ama şuan baya regl oluyorum bi sonraki aya inşallah çarşamba doktora da gideceğim yine ters giden birşeyler var mı bi kontrol için…Ya sen pozitif görmüş müydün yanlış mı hatırlıyorum bu adet sancısı gibi sancı ve sırt ağrısı normal mi bilen var mı kızlar
Dün sabah bende vardı regl oldum akşama kadar çektim belki regl değildir diye bi ara 4-5 saat hiç bişey gelmedi bekledim gece çoğalınca anca içebildim ağrı kesici de rahatladım şimdiKızlar baş ağrısı olan var mı
Ya ven hatırlattığım için çok özür dilerim karıştırdım sanırım hamilelik öğrenen kişiyle... Rabbim tezden hayırlı sağlıklı nasip etsin sizeCanım 8ay önce düşük yapmıştım ben o zaman ki hamileliğimde bel ağrısı adet olacakmış gibi his vardı ama sırtıma yayılmıyordu sadece belim kopacak gibiydi evlendiğim ay ilk günden hamile kaldığım için adet olcam sanıyordum ama adetten 3 gün önce lekelenme oldu acaba mı dedim sonra adet günüm geldiğinde adet olmayınca ertesi gün test yapmıştım pozitifi o zaman görmüştüm gecikmenin 3. Günü kan verdim beta 672 çıkmıştı yani geçen temmuzda pozitifi gördüm düşük olmasaydı bu ay doğum yapıyor ya da yapmış olacaktım nasip bu ayda olmadı 20nisan bat ama dünden başladı kesilir gibi oldu ama şuan baya regl oluyorum bi sonraki aya inşallah çarşamba doktora da gideceğim yine ters giden birşeyler var mı bi kontrol için…
Olsun canım sorun değil belki bi faydası dokunur diye yazıyorum ben deYa ven hatırlattığım için çok özür dilerim karıştırdım sanırım hamilelik öğrenen kişiyle... Rabbim tezden hayırlı sağlıklı nasip etsin size
Benimde 2 gün önce başım çok ağrıdı halsizlik oldu. Dün ve bugünde adet sancısı çekiyorum ara ara daha öncrde darımsa akıntı gelmişti bat günüm belli değil ama yakın heran olabilir dün test yaptım negatif 4 nisanda çatlatma vuruldumGebelik belirtisi mi acaba diye sordum burda herkesin az kaldı ya adetine benim gibi baş ağrısı yaşayan var mı acaba diye merak ettim. Yoksa önemini bilmiyorum
Valla olmadı ,Mayıs da 1 sene olacak olmuyor .Ne ben de ne eşimde sorun çıkmadı ,her ay 2 yumurtam oluyor,büyüklüğü en az 20 ,bu ay çatlatma iğnesi de oldum ama yok yine olmadıÇok üzüldüm ama kimyasaldan sonra çok daha sağlıklı gebelik oluşuyormuş benim oluşmadı hala gerçi 10 ay geçti üzerinden
Geçti çok şükür ağrım gelen giden de daha yok ama bende adet olacağımı düşünüyorumDün sabah bende vardı regl oldum akşama kadar çektim belki regl değildir diye bi ara 4-5 saat hiç bişey gelmedi bekledim gece çoğalınca anca içebildim ağrı kesici de rahatladım şimdi
Oooo hayırlı olsun çok sevindim15.3 çıkmış test sonucum. Önümüzdeki hafta için kadın doğuma randevu aldım.
20 sine kadar gelir sizin ama inşallah gelmezBenimde 2 gün önce başım çok ağrıdı halsizlik oldu. Dün ve bugünde adet sancısı çekiyorum ara ara daha öncrde darımsa akıntı gelmişti bat günüm belli değil ama yakın heran olabilir dün test yaptım negatif 4 nisanda çatlatma vuruldum
Hayırlı olsuuunn rabbim tamamına erdirsin inşallah15.3 çıkmış test sonucum. Önümüzdeki hafta için kadın doğuma randevu aldım.
Hayırlı olsun canım tebrik ederim darısı bizlere inşallahAy bende beta da 12.30 çıktııı
3 gn falan vardı canım, çok teşekkürler Amin Rabbim sizlere de nasip etsinHayırlı olsun canım tebrik ederim darısı bizlere inşallahadetine kaç gün vardı
Amin bnmmde tam 3 gün var yaptırmaya korkuyorum yarın yaptırmak da istiyorum ama işte3 gn falan vardı canım, çok teşekkürler Amin Rabbim sizlere de nasip etsin
Amin bnmmde tam 3 gün var yaptırmaya korkuyorum3 gn falan vardı canım, çok teşekkürler Amin Rabbim sizlere de nasip etsin
Belirtin var mıydı acaba3 gn falan vardı canım, çok teşekkürler Amin Rabbim sizlere de nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?