BAYRAMA BAT BEKLEYENLER

Gebelik belirtisi mi acaba diye sordum burda herkesin az kaldı ya adetine benim gibi baş ağrısı yaşayan var mı acaba diye merak ettim. Yoksa önemini bilmiyorum
Allah seni şu yüzden ağrıyordur adet mi olcam hamile mi ikilemi ağrıtır insanın başını bence senin ne kadarın var

Ya sen pozitif görmüş müydün yanlış mı hatırlıyorum bu adet sancısı gibi sancı ve sırt ağrısı normal mi bilen var mı kızlar
Canım 8ay önce düşük yapmıştım ben o zaman ki hamileliğimde bel ağrısı adet olacakmış gibi his vardı ama sırtıma yayılmıyordu sadece belim kopacak gibiydi evlendiğim ay ilk günden hamile kaldığım için adet olcam sanıyordum ama adetten 3 gün önce lekelenme oldu acaba mı dedim sonra adet günüm geldiğinde adet olmayınca ertesi gün test yapmıştım pozitifi o zaman görmüştüm gecikmenin 3. Günü kan verdim beta 672 çıkmıştı yani geçen temmuzda pozitifi gördüm düşük olmasaydı bu ay doğum yapıyor ya da yapmış olacaktım nasip bu ayda olmadı 20nisan bat ama dünden başladı kesilir gibi oldu ama şuan baya regl oluyorum bi sonraki aya inşallah çarşamba doktora da gideceğim yine ters giden birşeyler var mı bi kontrol için…

Ya ven hatırlattığım için çok özür dilerim karıştırdım sanırım hamilelik öğrenen kişiyle... Rabbim tezden hayırlı sağlıklı nasip etsin size

Ya ven hatırlattığım için çok özür dilerim karıştırdım sanırım hamilelik öğrenen kişiyle... Rabbim tezden hayırlı sağlıklı nasip etsin size
Olsun canım sorun değil belki bi faydası dokunur diye yazıyorum ben de inşallah doğru zamanda sağlıkla bir gün olacak elbet hepimiz için hayırlısı ne zamansa inşallah

Gebelik belirtisi mi acaba diye sordum burda herkesin az kaldı ya adetine benim gibi baş ağrısı yaşayan var mı acaba diye merak ettim. Yoksa önemini bilmiyorum
Benimde 2 gün önce başım çok ağrıdı halsizlik oldu. Dün ve bugünde adet sancısı çekiyorum ara ara daha öncrde darımsa akıntı gelmişti bat günüm belli değil ama yakın heran olabilir dün test yaptım negatif 4 nisanda çatlatma vuruldum

Çok üzüldüm ama kimyasaldan sonra çok daha sağlıklı gebelik oluşuyormuş benim oluşmadı hala gerçi 10 ay geçti üzerinden
Valla olmadı ,Mayıs da 1 sene olacak olmuyor .Ne ben de ne eşimde sorun çıkmadı ,her ay 2 yumurtam oluyor,büyüklüğü en az 20 ,bu ay çatlatma iğnesi de oldum ama yok yine olmadı

Dün sabah bende vardı regl oldum akşama kadar çektim belki regl değildir diye bi ara 4-5 saat hiç bişey gelmedi bekledim gece çoğalınca anca içebildim ağrı kesici de rahatladım şimdi
Geçti çok şükür ağrım gelen giden de daha yok ama bende adet olacağımı düşünüyorum

20 sine kadar gelir sizin ama inşallah gelmez

Bugün normal kaset test yaptım çizgi mizgi yok adette olmadım en son yumurtlama günümü değerlendirdik 13.ncü bugün çıkarmıydı olsaydı kızlar sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…