• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAYRAMA BAT BEKLEYENLER

Acaba yerleşme falan mı oluyor ya inşallah öyledir
Yok canım adetim başladı.bugun randevum vardi doktorda.ama maalesef bu ay bir yumurtam göründü oda çok küçük dedi tüp bebek tedavisine baslamadi.bir yumurta için değmez dedi.bir ay daha ilac tedavisine devam dedi.bir dahaki adette gel bakalım yumurta varsa tedaviye başlarız yoksa daha önceden döndürdüğü iki yumurtani transfer edelim dedi.anlasilan artık bende yumurtada olmuyor

Kızlar selam iyi akşamlar öncelikle bayramınız mübarek olsun 🤗 benim bat 18 nişandı yumurtlama günlerimi değerlendirdim Salı günü öğlen öylesine kaset test yaptım birsey çıkmadı ama hala adet olmadım döngüm düzenlidir ve hiç şaşmaz max 1-2 gün ama ağrılarım ara ara var böyle adet gibi hatta ped bile koydum o derece ama ne gelen var ne giden sizce geç döllenme olabilir mi test yapmıcam pazara kadar bekliyim diyorum üzülmeyim yani

Bayramdan bir sonraki gün bat tarihim bugün gebelik testi yaptım negatif maalesef ama geç yumurtladim sanırım bu ay 8 gün önce yumurta çatladı çünkü yumurtlama kanaması oldu yumurtlamadan sonra kaçıncı gün pozitif görülür acaba varsa kızlar bilgisi olan var mı erken davrandım ben sanırım ama normal adet tarihim bakarsak 4 gün var
Gecikme yaşarsan gecikmeden sonraki 10-15 gün diyorlar geç döllenmede test için ama 8gün önce yumurtladığından eminsen o günden itibaren 12 gün sonra testte sonucu görebilirsin diye biliyorum canım

Yok canım adetim başladı.bugun randevum vardi doktorda.ama maalesef bu ay bir yumurtam göründü oda çok küçük dedi tüp bebek tedavisine baslamadi.bir yumurta için değmez dedi.bir ay daha ilac tedavisine devam dedi.bir dahaki adette gel bakalım yumurta varsa tedaviye başlarız yoksa daha önceden döndürdüğü iki yumurtani transfer edelim dedi.anlasilan artık bende yumurtada olmuyor
Yaa deme öyle hayırlısı bu demekki 🥲 Rabbim tez zamanda sana güzel evlatlar nasip etsin inşallah herşeyin bir çözümü vardır

Gecikme yaşarsan gecikmeden sonraki 10-15 gün diyorlar geç döllenmede test için ama 8gün önce yumurtladığından eminsen o günden itibaren 12 gün sonra testte sonucu görebilirsin diye biliyorum canım
Canım bugün ovulasyondan 9 gün test yaptım dün negatif gibiydi bugün ikinci çizgi silik bakar mısınız ay elim ayağım titriyor normalde daha belirgin fotoda biraz soluk cikiyo4

Eklentiler

• 20230421_092215.jpg
    20230421_092215.jpg
    31 KB · Görüntüleme: 53
  • 20230421_092029.jpg
    20230421_092029.jpg
    27,5 KB · Görüntüleme: 54
Canım bugün ovulasyondan 9 gün test yaptım dün negatif gibiydi bugün ikinci çizgi silik bakar mısınız ay elim ayağım titriyor normalde daha belirgin fotoda biraz soluk cikiyo4

Aynen ben de öyle 6 yaşına girecek kızım ,hamile olduğumda şok olduk yani ama yok biz de uzun zamandır deniyoruz yok yok ,inşallah en kısa sürede okur yaşım geçiyor 😬
Ay insallah canım benim ki de 6 yaşına giricek Allah izin verirse valla beklemek zor ama rabbim tez günde isteyen herkese nasip etsin inşallah♥️

Hayırlı bayramlar arkadaşlar. Ben depremzedeyim. Adetim normalde düzenlidir. Geçen ay 4 gün erken oldum. Deprem stresinden diye düşündüm. Bugün adet günüm ama olmadım henüz. Belirtim de yok. Normal hamilelik testi yaptım negatif. Sonra pozitif olma durumu var mı? Stresten olabilir mi? Birde 20 gün önce doktora gittiğimde ilk gün doktor dedi dermoid kiste benzer kistin var dedi. Ertesi gün sonuç göstermeye gittiğimde başka doktor muayene ettiğinde dermoid kist değil içine kaynamış 2 adet dönemiyle atılır dedi. Kistten de gecikmiş olabilir mi? Şimdiye kadar defalarca doktora gittim hiç biri kistin var dememişti. Adet günü normal test yanıltır mı? Erken gebelik testi mi yapmam gerekirdi? kasık ağrısı, batması, bel ağrısı mide bulantım var. Ama sonuç negatif.

Benimde Salı günüm ama hiç adet belirti yok anlamadım göğüslerim hassas olurdu sivilcem çıkardı birde grip oldum dün hala test almaya cesaret edemedim Allah biliyor ya olmasını çok istiyoruz olmazsa üzülürüm daha çok hasta olurum tek şüphem akıntı ve sık idrar başka birsey yok ilk gebeliğimde aynı regl gibiydi o yüzden hiç anlamamıştım mesela bakalım ne olur şimdi
Naptın testin ne çoktı canım bende aynı durumdayım

Arkadaşlar reglim 12 gün geçti 2 günde bir test yapıyorum negatif çıkıyor erken gebelik bile yaptım negatif korunmalı ilişki yaşadım 24 gün geçti zevk suyu sızmış olabilir hala gebelik ihtimali var mı reglim düzensizdir

Arkadaşlar reglim 12 gün geçti 2 günde bir test yapıyorum negatif çıkıyor erken gebelik bile yaptım negatif korunmalı ilişki yaşadım 24 gün geçti zevk suyu sızmış olabilir hala gebelik ihtimali var mı reglim düzensizdir
Merhaba benimde reglim düzensizdir ve şuan 17 gün gecikti en son 24 nisanda test yaptım negatifti 4 mayısa kadın doğuma randevu aldım bakalım. Gebelik istiyorum

Back