• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAYRAMA BAT BEKLEYENLER

Ay inşallah ya belirti var mı hiç
5-6 gündür kasığım sızlıyodu rahatsız etmiyordu ama kendini unutturmuyodu uzanınca azalıyodu Sağ sol olarak belirtemem tam rahim kısmı orta taraf böyle ve belim ağrıyodu. Bugün 12.30 gibi peçeteye biraz pembe leke geldi ve biraz önce geldi. Bakalım kontrol ediyorum takip edicem. Testi kanama regl dönmezse bittikten 2 gün sonra test yapıcam bakalım

Merhabalar benim adetim 19 çarşamba günü 4 gün önce açık pembe şeklinde iki üç damla lekelenmem olmuştu bugün de iç çamaşırımda mercimek tanesi kadar koyu kahve yumuşak bir parça vardı. Acaba yaşayan oldu mu yada bilen kafam çok karışık

4 gün kala normal test yaptım silik çizgi , erken gebelik testi vardı ondan yaptım negatif ama hamileydim ,erken olan testlere güvenmiyorum (gerçi kimyasal yaşamışım )
Çok üzüldüm ama kimyasaldan sonra çok daha sağlıklı gebelik oluşuyormuş benim oluşmadı hala gerçi 10 ay geçti üzerinden

Kızlar benimde tahmini bat 13 nisandı ancak üstünden 5 gün geçti hala olmadım. Benimde bayrama sarktı tahmibi batım büyük ihtimalle

Allah razı olsun bilgilendirdiğin için inan çok kıymetli tavsiyelerin🌸 teşekkür ederim değerimde normalmiş adet gecikince 100 falan olurmuş. Ben ilaç kullanıyordum ilk gebeliğim benimde düşük oldu levotiron 25 kullanıyordum geçen ay düşmüştü ama sanırım ramazanda yemek ilaç içme düzeni değişti o yüzden birde gebeliğin etkisi yarın doktora gideceğim, dualarının bin katı senin olsun 🤍bende öyle normalde haft iç
Kızlar benimde tahmini bat 13 nisandı ancak üstünden 5 gün geçti hala olmadım. Benimde bayrama sarktı tahmibi batım büyük ihtimalle
Test yapmadın mı yani canım

Back