- 25 Kasım 2021
- 2.593
- 3.079
- 63
- Konu Sahibi misket limonu
-
Ben göremedim ua keşke görseydimmm ama olsun adet olana kadar umut yitirmek yokKizlar bu testte gölge gören varmı.aslinda bunu yapali 1.30 saat oldu ama bu ilk başlarda gösterdi kendisini ama benmi görüyorum sadeceayrıca bat 19 nisan
Amaaann kız evet bende gördüm inşallah doğru sonuçtur hemen kan verrrKızlar şimdi test yaptım, 2 gün önce görünem o gölge koyulaşmış
Yarın vermeyi düşünüyorum inşallahİnşallah kan testi ne zaman vermeyi düşünüyorsunuz ?
Bat 19 nisan. Erken gebelik testimde çizgiyi gördüm. Ben de yarın kan testinde anlayacağım sonucu inşallahHamile misiniz peki bat ne zaman
İnşalllaaahhhAmaaann kız evet bende gördüm inşallah doğru sonuçtur hemen kan verrr
Merhaba bende mantar enfeksiyonu başlayacakken olur o bahsettiğiniz akıntı sonrası 2 3 gün içinde kaşıntı başlar ama umarım sizin başlamaz berbat bişey çünkü mantarKızlar aranızda süt kesiği gibi akıntısı olan var mı? İnternette mantar diyor ama kaşıntı yanma vs yok iki gündür sür kesiği gibi akıntı geldi bi kaç kere benden. Bat 24 nisan
Güzel haberler alırsınız inşallahYarın vermeyi düşünüyorum inşallah
Dua et bize bende yarın yapacağımİnşalllaaahhhteşekkür ederim
İnşallah hepimiz alırız o güzel haberiGüzel haberler alırsınız inşallah
Etmez olur muyum. Her düşündüğümde ediyorum hepimiz içinDua et bize bende yarın yapacağımRabbim hayırlı sağlıklı evlatlar etsin inşallah
Ay sağol kuzu ya inan bende ediyorumEtmez olur muyum. Her düşündüğümde ediyorum hepimiz için
Bu ay takibe gitmeyeceğim umarım kendiliğinden olur , iğne çok ağır geldiYaaa olsun umut kesmek yok bidahaki ay devam
Nasip napalimBen göremedim ua keşke görseydimmm ama olsun adet olana kadar umut yitirmek yok
YaaaBu ay takibe gitmeyeceğim umarım kendiliğinden olur , iğne çok ağır geldi
Tabii ki öyle bende bir kez gördüm ama düşük yaptım mesela önemli olan hayırlı zamanı olduğuna inanıp içimizi ferah tutmakNasip napalimolmazsa da Allah'tan vardır baktı zamani
Benimde test almam bir türlü nasip olmadı Salı günü bat karnım bir ağrıyor bir ağrımıyor bekledim o kadar kalmış bir gün test almıcam o yüzden bananeKızlar ütü yapıyordum baya konuşmuşsunuz güzel haberler verenler de var darısı diğer bekleyen hepimizin başınabenim de şuan itibariyle 3 gün kaldı çok heveslendim test yapmaya konuşmaları okudukça ama hiç erken gebelik testim yok normal gebelik testi de şimdiden çıkarmaz diye yapmak istemiyorum ovülasyon testi de var ama ona da belli olmuyor diyenler var bulunduğum bölge de merkezi bi yer değil ki bi tane eczane var oda nöbetçi olma ihtimali çok düşük bi taraftan da iyi ki yok diyorum beklemek zorunda kalıyorum gününü
Al benden de o kadarBenimde test almam bir türlü nasip olmadı Salı günü bat karnım bir ağrıyor bir ağrımıyor bekledim o kadar kalmış bir gün test almıcam o yüzden bananeböyle karnım ağrıyınca diyorum ki salla kızım olursa olur olmazsa Allah bilir ilkindede çünkü adet oluyor gibiydim kız karmakarışık haldeyim amaaaan vallaha şu yumurtlama döneminde sonra beklemek ölüm gibi geliyor bana
Buraya yazın muhakkak bende merak ettiim inşallah pozitif sonuç alırsınızBat 19 nisan. Erken gebelik testimde çizgiyi gördüm. Ben de yarın kan testinde anlayacağım sonucu inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?