• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayram ziyareti / kayınpeder elti ve Eşleri sorunu

Söyledim eşime ben iyi Değilim doktoru da duydun dedim yavaş giderim orda da yatarsın şimdiden hazırla kendini dedi artık ne denilir ki
Bunun elinizde olmadigini anlatmaniz lazim esinize.

O zaman herkes kendini hazirlasin dunyada riskli hamilelik diye bir sey kalmaz ne guzel. Uzun yol tehlikeli ki doktor cikmayin demis. O doktor keyfinden mi yat dinlen dedi sanki. Esiniz cok biliyor heralde yatarsin gecer demeler falan.

Nasil bir mantigi var anlamadim. Siz nasil resti cekemiyorsunuz? O cocuga bir sey olursa sebebi esiniz. Hadi kendinizi dusunmuyorsunuz da bebeginizin hayati soz konusu burda. Resti cekin bence. Cok gec bile kalmissiniz.

Merhaba Hanımlar , zor bir hamilelik dönemi geçiriyorum ilk hamilelikte tehlikemi eşimin inadı Yüzünden yaşadım ailesinin yanına gitmemiz gerektiğini tutturdu 5. Haftamdaydım çok kötü olduğumu dedim iyi gelme ne yaparsan yap kal burda tek dedi bende sorun Olmasın diye zar zor giyindim çıktık aramızda ki yol mesafesi 45 dk yolda sayısız kez kustum onlara gittiğimiz de ise ne rengim kalmıştı ne gücüm ellerini öptükten sonra yığıldım yere kayınpederim genç yasta sürekli hastasın dedi hamile olduğumu dememiştik eşim dedi bende sizden ricam hiç kimseye demeyin riskli bi hamilelik dedim aradan bir saat geçti bacak aralarımdan kanların aktığını gördüm acile gittik özel bir hastaneydi en yakını kontrol yapıldı yatırdılar beni kayınpederim ile kayınvalide geç geldiler geldikleri gibi kayınpederim neden özele geldiniz ettiniz Şaydı durdu ( bütün eltilerim özeldeydi hergün hatta bir tanesi İzmir'de doğum yaptı özel helikopter ile İstanbul'a ailesinin yanına götürdüler ve tekrar geri oturduğu eve getirdiler ) daha sonra ben acı çekiyorum orda siz bi tane çocuk yapın başka yapmayın dedi beynimden vuruldum arkadaşlarımız da odadalar bu arada yine ses etmedim doktor geldi riskleri Anlattı serum takıldı eşime kızdı neden getirdin bunu evinde yatması lazımdı dedi iğneleri hergün aynı saatte vurulman lazım yoksa çocuk Ölür sende risklisin dedi ve kayınpederim yine doktora sesimi serum bitince çıkaralım özelde çok para olur dedimdoktor şaşırdı canından önemli değil herhalde bilinen bir ailesiniz üstelik dedi yine susuyorum ben eşimin gözünde problem var herkes bilmez doğuştan bir şey oturmuş orda Arkadaşlara annesi hamileyken böyle oldu da onun gözü ondan böyle bunların çocuklar da böyle olcak bilmem ne diyor eşimin gözleri doldu ben eşime annenler gitsin yorulmasın dedim çıkarken hemşireye serum ne zaman biter diye sormuş serumun bitmesine yakın aradı Çıkın kalmayın hastane de bilmem ne bir Sürü şey dedi bende sinirimden gidiyoruz dedim onlara gittik vedalaştık ve evime geri döndüm o günden beri beni bir kere aramadı nasılsın demedi eşimle konuşmadı bile bir gün eşim aradı kızdı seni karın doldurmuş falan dedi , eltilerimin arası bozuk ben normalim asla kötü olmam gitmiş onlara hamile olduğumu Demiş özellikle deme demiştim bitanesini çocuğu düşürmem için neler anlattı diğeri ise çok erken oldu hayırlı bi zaman değildi bilmem ne dedi ben yine de ses çıkarmadım şimdi bayram da onlara gidicez ama içim öyle sıkıntılı ki doktor hareket etme dedi ben yanların da öyle sıkılıyorum kasılıyorum ki kardeşler de düşman gibi sürekli hep bir ima konuşması var bana laf soktukların da ben gülüp geçiyordum ama kaldıramam bu süreçte biliyorum hergün eşimi üzecek olaylar Yaptılar zaten babasını aradığında annesi acıyor laf sokacağı zaman arkadan sesi geliyor tek , sizce ne yapmalıyım gitmeme şansım yok ? Kötüyüm desem yine laflar edicek , mutsuz ortam zaten nasıl atlatıcam bilmiyorum
cnm senin annen yokmu ya ben kızım böyle hasta olcak alırım onu evime hic ne damat dinlerim ne kaynana valla

Bizim ilişkimiz de de evliliğimizde de hep ailesi sorun olsu kayınvalidem dışında normal insan yok mu dedim hatta biz çok güzel dertleşip konuşurduk buna bile karıştı neden anlatıyorsun herseyini o değil biz bilicez ilk Başlarda sabah namazında arıyordu sonra sabah 8 de arayıp uyanın diyordu açmayınca peşpeşe arayıp kızıyordu sonra çıkıp geliyor beni azarlıyordu sana güvendim erken uyanırsınız dedik yatıyorsunuz diyordu insan bi bu yeni evli demiyordu kendisi hoca benim başım açık acaba bundan mı dedim diğer gelinler kapalı , kayınvalide de diğerleriyle kötü eşim onun sorunu sen değilsin benim dese de ona anlatmadığım çok sorun yarattı bana normal de susmam ben bu tur Şeyler de eşim üzülmesin hadi diğerleri Yüzünden aileler çekmiş bi de ben yapmayayım diyorum ama bu hamilelik Döneminde gösterdiği tutum sabrımı çok zorladı

sen eşim üzülmesin diye sinik dur ama o gelme ne yaparsan yap diye sana rest çekebilsin

bu durumu bana açıkla

• Beğen
Reactions: anu
Eşimle çok güzel ilişkimiz vardı bu olaylar dışında hala da öyle eşim ya tanışın ya da tercihim belli Demiş rest çekmiş bir gün kahvaltıya gittim eşimle baktım ailesi de orda öyle tanışıldı daha önce de tanışmaya geliyoruz diyip beni beklettiler sonra tanışmak istemiyoruz dediler eşim ortalığı ayağa kaldırmıştı abisi Müdürlerime gelip siz Konuşun ben evlenmelerine izin vermicem umutlanmasın diyordu ama eşim bir gün bırakmadı 2 yıl boyunca benim ailemle tanışırken bile gözleri doldu babasının ailesinin biraz sıkıntılı olduğunu dedi babam da anlayışla karşıladı hatta bir gün babama sarılıp ağladı babam beni böyle savunup Korumadı sevmedi diye sorun eşimde değil ailesinin aile bağlarının olmamasından o sebepten ben bu sorunları önemsemedim üzüldüm elbet ama eşim hep bi telafisini yaptı her zaman onların yanında benim Eşim gibi Eş bulunmaz dedi yengelerine azıcık insanlık öğrenin kızdan diyordu kayınvalidem Sağolsun Herzaman kızı gibi yaklaştı hep beni korudu ama kayınpederim hep kızdı ona kadını üzdü ağlattı

sen eşim üzülmesin diye sinik dur ama o gelme ne yaparsan yap diye sana rest çekebilsin

bu durumu bana açıkla

O an ilk zamandı anlamadı herhalde dedim şimdi ise kötüyüm biliyorsun dediğim de bişey olmaz diyor ya olursa dediğim de Hayırlısı diyor kafalarda bir başka plan mı var anlayamıyorum işte bir de bombayı patlatıcam dediğine göre kesin birşey olucak diyorum emrimin bitanesi ben ilk gün gelmem diğerini görmek istemiyorum diyor ben mecbur gidicem bi sorun olursa alakadar olmam dedim bişeyler olcak ama Hayırlısı diyor
Annem git yaşları var zaten birşey olmaz orda doktor yok mu dedi annemi demeyin zaten annemi bu doğum olana kadar eşimi savunmalarından dolayı üzmeden atlatmaya çalışıyorum damadım da damadım babam karışmıyor

Bu arada bunlar eskiden ortaklardı iki elti Yüzünden para konusu çok oldu büyük olan haddinden fazla para Alıp ayrıldı şimdi iki ortak devam ediyorlar sorunlar burdan kaynaklanıyor ilk işyerinde sorun olunca büyük olan seviniyor diğeri de kötü halde bile gösterişine devam edip çatlatmaya Çalışıyor bu tarz konulardan Başlayan bir rekabet var

Acaba gittiğim de kötü halde olmama rağmen Üstüme geldiklerin de eşimden önce ben mi patlatsam bombayı diyorum bir yandan da ben böyle Değilim sakince lafımı der sustururum ama adam bundan anlamaz diyorum hacı hoca olsa da anlamıyor yani kalbimi kırdığın da baba kalbimi kırıyorsun bişey olsa ölsem ya da sen ölsen Allah bunu biliyor nasıl ödüceksin dedim senden benim alacağım olmaz diyor Allah büyük baba diyip susuyorum diğerleri bildiğin mahalle kavgasına girer gibi konuşuyorlar oturmalar hareketler Başlı başına vukuat süsler püsler aynı şekilde onlara gelinim gelinim diyor

bombayı buraya da yazarsın merak ettim

Güldürdün beni :D yazarım tabi özelden yazarım en kötü ihtimal , ya işle alakadır ya da bu durumlarla ilgili laf dicektir başka bişey beklemiyorum zaten aile aile değil bildiğin Dallas hep bi entrika bi keskin bakışlar Keşke eskiden videoya çekseydim bir gün oturmalarımız gün içinde Olanları daha net iyi anlardınız

Gitme bacim gitme hiç birşey senden önemli değil anacin babacin Nerede onlara anlat durumu ezdirme kendini

Söyledim eşime ben iyi Değilim doktoru da duydun dedim yavaş giderim orda da yatarsın şimdiden hazırla kendini dedi artık ne denilir ki
eşinizin algılama problemi mi var?
riskli hamilelik böyle bir şey değil ki. gitmeme şansım yok diye bir şey yok. gitmeyeceksiniz, yatıp dinleneceksiniz. eşiniz de eğer eşi ve çocuğu daha önemli değilse gitsin ailesinin yanına.

Dedim ya ablam anam hepsinden önce göndercek beni Olanları az çok bilse de sen bişey deme boşver diyor annem çerkes gelini çok çektirmişler o Alışık bişey gelmiyor ona bunlar

Eşimde bir problem var ama ne olduğunu şuan çözemiyorum ilk gittiğimiz zaman da ne için gitmişiz onu da Söyleyeyim , eşim beni çok dinliyor beni çok seviyor diye psikologdan sıra almış ilaç falan yazın bu böyle Olmasın Demiş bizi bi kaç kez hocaya da götürdü hoca da e be deli bulmuşun meleği ne uğraşıyorsun çok alışmışsın şeytanlara yapma dedi bana da kocakafasın sen kocakafa bak diğerleri nasıl büyüceksin daha Demişti adam kendisine denilenleri değil hocanın bana kocakafa demesine takmıştı

5 haftalık hamileyken gitmissiniz eşiniz gitmemiz gerekiyor demiş ya bu çok önemli sebep neymiş. Gelmezsen kal bir başına ne demek .kayinpederi falan boşverin de asıl sıkıntı eşiniz. onca yolu gitmenize değer mi peki eşiniz bebeginizden kıymetli mi bu ziyaret kendisi öpsün gelsin ellerini

Canım senin kocanda sorun var ne demek yavaş giderim hakaret eden babasını kendi çocuğundan üstün tutmuş

Dedim ya ablam anam hepsinden önce göndercek beni Olanları az çok bilse de sen bişey deme boşver diyor annem çerkes gelini çok çektirmişler o Alışık bişey gelmiyor ona bunlar
bak daha 23 yaşındasın, genceciksin. evlerden ırak evlat acısı bu. benim annem maddi imkansızlık yüzünden kürtaj olmuş yıllarca uykusundan sıçradı rüyasında gördü de. senin bir de kucağına almak istediğin bir bebek.
yapma etme. kimseyi dinleme, elbet vardır, bir kap çorba getirecek bir komşun, yat evinde dinlen. zaten daha çok yeni hamileliğin zaten riskli dönemdesin.
tamam hamilelik hastalık değil, olağan süreç ama doktor kelamı var ortada.
dinleme kimseyi, çok üzülürsün, kendini çok suçlarsın en ufak bir kanama bile olsa.

5 haftalık hamileyken gitmissiniz eşiniz gitmemiz gerekiyor demiş ya bu çok önemli sebep neymiş. Gelmezsen kal bir başına ne demek .kayinpederi falan boşverin de asıl sıkıntı eşiniz. onca yolu gitmenize değer mi peki eşiniz bebeginizden kıymetli mi bu ziyaret kendisi öpsün gelsin ellerini

ilk gittiğimiz zaman da ne için gitmişiz onu da Söyleyeyim , eşim beni çok dinliyor beni çok seviyor diye psikologdan sıra almış ilaç falan yazın bu böyle Olmasın Demiş bizi bi kaç kez hocaya da götürdü hoca da e be deli bulmuşun meleği ne uğraşıyorsun çok alışmışsın şeytanlara yapma dedi bana da kocakafasın sen kocakafa bak diğerleri nasıl büyüceksin daha Demişti adam kendisine denilenleri değil hocanın bana kocakafa demesine takmıştı

ilk gittiğimiz zaman da ne için gitmişiz onu da Söyleyeyim , eşim beni çok dinliyor beni çok seviyor diye psikologdan sıra almış ilaç falan yazın bu böyle Olmasın Demiş bizi bi kaç kez hocaya da götürdü hoca da e be deli bulmuşun meleği ne uğraşıyorsun çok alışmışsın şeytanlara yapma dedi bana da kocakafasın sen kocakafa bak diğerleri nasıl büyüceksin daha Demişti adam kendisine denilenleri değil hocanın bana kocakafa demesine takmıştı
Kim sıra almış, kim hocaya götürmüş, kim kime kocakafa demiş hiç anlamadım kusura bakmayın

Back
X