• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayram ziyareti / kayınpeder elti ve Eşleri sorunu

Siz bu aileyle bayram seyran da olsanız bir araya geleceksiniz.önce eşinizle ailesiyle ilgili problemi çözün. Bu kadar riskli hamilelikte zorla götürmek ne demek.eşiniz yanınızda oldu mu o zaman onlara laf ta soylersiniz esiniz de laf söyler altında kalmaz.bu biraz uzun bir süreç. Onun ailesiyle birlikte olmak istegini anladığınızı onlardan sevgi beklediginizi diğer evlatlarindan daha ilgisiz gorunmek istememesinin normal olduğunu vb. Onu anladığınızı hissettirin.ve sonra ailesinin onu bu kadar uzmesine ne kadar uzuldugunuzu anlatin.sizin iliskinizi bozmslarina izin vermeyin ve onlar yuzunden tartismayin.çocuk sizin olsugu kadar eşinizin de bebeğini dusunmesi gerektigini anlatin.kendi ailesini yani sizi ve çocuklarını düşünmesi gerektiğini anlatin.

Kim sıra almış, kim hocaya götürmüş, kim kime kocakafa demiş hiç anlamadım kusura bakmayın

Kayınpederim doktordan sıra almış eşim adına hocaya da kayınpederim görürdü hoca bana kocakafa dedi :)

Eşim duygusal travmalar yaşıyor bazen ve bana sarılıp ağlıyor genellikle ailesi Yüzünden oluyor bu sorunlar o zaman iyi ki sen varsın sen olmasam nasıl dayanırdım nasıl geçerdi diyor Gözüyle alakalı da belli etmese de bi Baskın karakter var bunu da babası hep yapmış hala da yapar abilerini över ona sorunlu sıkıntılı Gözüyle bakar azarlar hatta babam çok kez uyardı babasını eşim baba boşver O hep öyle Demişti

Kayınpederim doktordan sıra almış eşim adına hocaya da kayınpederim görürdü hoca bana kocakafa dedi :)

Eşim duygusal travmalar yaşıyor bazen ve bana sarılıp ağlıyor genellikle ailesi Yüzünden oluyor bu sorunlar o zaman iyi ki sen varsın sen olmasam nasıl dayanırdım nasıl geçerdi diyor Gözüyle alakalı da belli etmese de bi Baskın karakter var bunu da babası hep yapmış hala da yapar abilerini över ona sorunlu sıkıntılı Gözüyle bakar azarlar hatta babam çok kez uyardı babasını eşim baba boşver O hep öyle Demişti
öfff 21. yyda şu üfürükçülere gidenler hala oksijenli solunuma devam edebiliyor ya ben asıl ona şaşıyorum.
kocana " gittiğim hoca o evde uğursuzluk varmış gitme dedi" de.
doktor dururken hacıya hocaya giden adam, dokturun yapma dediğine hayırlısı diyen adam bence bunu yutar.
edit: doktur ne la, doktor o doktor :D

iyide madem esin bu kadar hor görülüyo daha ne diye seni ezdiriyo

Bana dedi ki bir büyük hocam var ziyaret edicez bi ihtiyacı var mı yok mu sorarım böyle dedi bende tamam gidelim ama ben girmeyeyim dedim tamam dedi baktım bir saat geçti çıkmıyorlar sonra eşimi Aradım sende gel babamın başka işleri çıktı dedi meğersem adamı aramış Demiş Geleceğimizi benden şikayetlerini de dedi herhalde bende çekinirim böyle insanlardan bir de aybaşıydım o zaman korka korka boynumda ki şalı Başıma örtüp girdim sonra bende anladım adam konuşunca bildiğin bizi hocaya getirmiş

iyide madem esin bu kadar hor görülüyo daha ne diye seni ezdiriyo

Aklıma bir sözü geldi esimin ben hep aile eksikliği yaşadım kendi ailem olunca onlar olmaz sandım daha beter ettiler ama bizim onlardan farklı olduğumuzu görecekler dedi sanırım bir hırs-ı var ve bu Hırs ona böyle yaptırıyor olsa gerek

Bana dedi ki bir büyük hocam var ziyaret edicez bi ihtiyacı var mı yok mu sorarım böyle dedi bende tamam gidelim ama ben girmeyeyim dedim tamam dedi baktım bir saat geçti çıkmıyorlar sonra eşimi Aradım sende gel babamın başka işleri çıktı dedi meğersem adamı aramış Demiş Geleceğimizi benden şikayetlerini de dedi herhalde bende çekinirim böyle insanlardan bir de aybaşıydım o zaman korka korka boynumda ki şalı Başıma örtüp girdim sonra bende anladım adam konuşunca bildiğin bizi hocaya getirmiş
kayınpederinle kocana sarımsak göstermek istiyorum. belki tıslaya tıslaya kaçarlar.
bu ne be Kont Dracula gibi. plan yapmışlar bi de. peh.

Aklıma bir sözü geldi esimin ben hep aile eksikliği yaşadım kendi ailem olunca onlar olmaz sandım daha beter ettiler ama bizim onlardan farklı olduğumuzu görecekler dedi sanırım bir hırs-ı var ve bu Hırs ona böyle yaptırıyor olsa gerek

kusura bakma ama bence sen ne yaşadığının farkında değilsin

eşin riskli bir hamileliğin olduğu halde seni bi yerlere çekeliyor üstelik daha önce seni kanlar içinde kolunda serumla görmüşken ve doktorun uyarısına rağmen, bebeğe bişey olursa diyosun hayırlısı diyor

kayınpederinle kocana sarımsak göstermek istiyorum. belki tıslaya tıslaya kaçarlar.
bu ne be Kont Dracula gibi. plan yapmışlar bi de. peh.
Kahkaha attım ya :D konu sahibi anlattıkça kendimi semum, zehr-i cin gibi korku filmleri içerisinde hissettim. Ben olsam korkarım gerçektenn.

Kahkaha attım ya :KK70: konu sahibi anlattıkça kendimi semum, zehr-i cin gibi korku filmleri içerisinde hissettim. Ben olsam korkarım gerçektenn.
ya düşünsene yaşlı başlı birini ziyarete gidiyorsun, hem adam üfürükçü çıkıyor, hem bir de koca kafa diyor.
ben olsam camı çerçeveyi indirirdim. Allah dağına göre kar verir demişler ama burada pek tutmamış sanki.

Bana deli saçması geliyor o Yüzden çok ciddiye almadım ki demek ki size ben nişanımdan Düğün ve Diğerlerini anlatsam beni çok saf salak ilan ederdiniz bende şimdi düşünüyorum da iyi atlatmışım diyorum mesela hasta oluyorum Yüzüm rengim solmuş biraz zayıflamışsın iyi olmuş diyor neyin var demiyor eşim böyle beğeniyor ayrıca boyum uzun benim kilom yok geniş giyiniyorum biliyorsunuz diyorum Müslüman kadın Zayıf olur diyor hasta olunca da zaten demediği kalmıyor o da ayrı dişlerim yamuk kadın Dediğin dişleri düz Olmalı diyor yaptırılır diyorum eşim böyle daha tatlı diyor yaptır yaptır diyor yine de kayınpederim diğer elti yaptırmış senin dişlerin yamuk iyiydi diyor

ya düşünsene yaşlı başlı birini ziyarete gidiyorsun, hem adam üfürükçü çıkıyor, hem bir de koca kafa diyor.
ben olsam camı çerçeveyi indirirdim. Allah dağına göre kar verir demişler ama burada pek tutmamış sanki.
Koca kafa mı :D Ben o kısmı görmemişim. Ne kaçıklar var ya şu dünya üzerinde. :D

Kis sen delimisin ya?? Yada esin bu kadar mi gaddar? kesin sesinizi karim ve cocugum tehlikede diyememis. Yanina anneni vs cagir yakin gordugun birini gitmek isteyen varsa cehenneme kadar yolu var!!!!!! :@ cok sinirlendim gercekten ya nasil ssbirlisin

Öyle dedi valla bende deli herhalde dedim arada küfürler de ediyordu bende adamın HOcasıböyle ise ben bu adamdan ne bekliyorum diyip gülüyordum kendi kendime

Esin cocugunu ve seni dusunmuyorsa zorlasin gotursun tabiki..sende aman kavga cikmasin diye git. Sonra bisey olursa ama kendinden baska kimseyi suclama!

Sorun ne biliyor musun? Senin sorunu gorememen...
Esin anlattigin kadar sana düşkün olsa istemedigin halde seni onlarla bir araya getirmek istemez...kaldı ki can tasiyorsun onun canı hemde.
Sen hala ısrarla onlar diyorsun...sorun senin eşinde

Bende onu diyorum ama sanki tüm tedbirleri alacakmış gibi yavaş giderim öyle Yaparım böyle Yaparım diyor hadi yol sorun olmasa orda yaşayacağım durumu en kolay şey şu bu kız sürekli yatıyor pijamayla orda öyle olamaz yengemler de Süslü gelir bu bile yeter ona kendisi çirkin hisseder eder demesi Lazım ama düşünmüyor işte Orayı kesin gitmemiz kanısı var hatta gece gideriz uyuruz sabah dinlenirsin böylelikle kötü olmazsın çok diyor sabah gidersek daha kötü olursun diye düşünüyor beni

Back
X