• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayram ziyareti / kayınpeder elti ve Eşleri sorunu

Söyledim eşime ben iyi Değilim doktoru da duydun dedim yavaş giderim orda da yatarsın şimdiden hazırla kendini dedi artık ne denilir ki

Yuh artık,
Valla hiç eşim üzülmesin filan diye düşünmeyin. Zira o size üzülmüyor zaten.
Kusura bakmayın ama eşinizin de ailesinden bir farkı yok ne yazıkki..

Geçmiş Bayram'ınız mübarek ola hanımlar ,
Bayram geldi ve ilk gün olmasa da ikinci gün gittik trafik falan biraz zorladı ama sağ salim vardım Saçma sapan konular konuşuldu çoğunu anlamadım eşimin ortancı abisi ile ortaklığı var onla alakalı sorunlar olmuş aile toplanması iyi olur diye düşünülmüş ama ne ortancı abisi geldi ne Karısı geldi iyi olsaydım hasta hasta oraya götürüldüğüm için ayrı iş için yarattığı sorun için ayrı olay yaratırdım

eşinin kayınvalidenin ve diğer kişilerin seni üzmelerine fırsat vermemesi ve gerekirse sert bir dille senin onun karısı olduğunu ve kıymetli bir emaneti olduğunu anlatması gerekiyor. eşin durdurmalı onların laflarını davranışlarını canım, allah kolaylık versin.

Eşimden öyle bişey bekleniyorum artık ki ben zaten isyan bayrağını çektim artık bundan sonra onlar düşünsün Saçma sapan parasal muhabbetler Yüzünden sağlığımı mahvettim bi cicim Ay'ı yaşayamadım üstüne de bu hâlimle bunlar en son giderken Allah Görüyor yapılanları sizi de Allah'a havale ettim benden uzak durun yeter ki dedim

Back
X