Bayram gözümde büyüyor

Nasil olsa bosanacaksan kendini kasip strese girme muhatap olma bir seyde yeme onlarin yaptigi gibi. Zaten duzelmez diyorsun hic degilse geldi bir sey yok gibi davrandi demezler.

Nasil olsa bosanacaksan kendini kasip strese girme muhatap olma bir seyde yeme onlarin yaptigi gibi. Zaten duzelmez diyorsun hic degilse geldi bir sey yok gibi davrandi demezler.
Doğru en mantıklısı bu galiba kurtuluş gibi gelene kadar sabretmek

Keşke affedebilsem eşimi de affedemedim ki evin içinde yabancı gibiyiz
Bu şekilde de çok zor. Eski konularınızı bilmiyorum ama boşanmayacaksanız keşke yüz göz olmasaydınız. Boşanma kararı çok zor bir karar, buradan kesin boşan diyenler bile Allah korusun başlarına gelse ne yapacaklarını bilemezler.

Çocuk küçükken boşanıp düzen kurmanız çocuk için çok daha iyi. Ne kadar küçük , adaptasyon o kadar kolay... çocuğa bakacak kimse yoksa onu bilemem ama anaokulu vb çok var artık.

Hem ben aldatılacam hem onların ailecek saçmalıklarını çekicem , affedince bu adamlarada bu kadın beni bırakmaz güveni geliyor , artistlenmeler falan...
Aklında varsa çocuk büyümeden ayrıl.

Çok haklısınız ne diyebilirim ki
Kendinizi uzmeyin ve kendinize deger verin. Once kendinizi dusunun. Esiniz bakin kendisini dusunuyor nasil mutlu. Esinizin ailesi kendilerini dusunuyor nasil mutlular. Sizin basiniz kel mi,siz de once kendinizi dusunun. Cocugunuzun mutlu olmasi once sizin mutlu olmaniza bagli

Boşanma gerçekleşene kadar tekrar hamile kalırsanız ne olacak? O zaman da bebeğim büyüsün diye mi bekleyeceksiniz?

Zaten bosanmaya karar verdiyseniz bayram öncesi açın davayı. Gitmek zorunda da kalmazsınız. Çocuk küçükken boşanmanız onun için daha iyi. Bir an önce yeni düzene alışsın ve stresli evde büyümesin. Kavga etmeseniz bile aranızdaki gerginliği soğukluğu hissediyor yavrunuz.
Ha boşanma konusunda net değilseniz kendinizi degerinizin farkina varın. Siz kendinize deger verip saygı duymazsanız hiç kimse duymaz.

Madem boşanma kararı almissinjz oğlunuzun büyümesini niye bekliyorsunuz anladığım kadarıyla her iki tarafda kirli hesaplar yapıyo ben olsam çocuğumu böyle bir ortamda daha fazla turmazdim böyle bir karar almışken

Kirli hesap?

Bu konu benim de çok ilgincime gidiyor burada ne konusu açsam herkes hemen bosan diye yorum yapıyor ama etrafımdaki insanlar durumu bilseler bile sakin boşanma yuvanı yıkma diyorlar günlük hayatta bana bu kadar insan bosan deseydi çoktan boşanırdım herhalde

Evet onların görüsmemek bile umurlarız adetim keşke daha önce gorusmeseydim

Hem ben aldatılacam hem onların ailecek saçmalıklarını çekicem , affedince bu adamlarada bu kadın beni bırakmaz güveni geliyor , artistlenmeler falan...
Aklında varsa çocuk büyümeden ayrıl.
Evet ben Avukat tutana kadar artistleniyordu sonra kuyruğunu kistirdi

siz boşanmazsınız, boşanmadıkça da çekmek durumunda kalacaksınız. kim ne ediyorsa kendine ediyor. boşan kurtul. çocuğu bahane etme. boşanan onca insan var küçük çocuklu. ama 1000 sayfa da yazılsa siz boşanmazsınız yazık ben dahil kendimizi yoruyoruz üzülüyoruz, siz sindirip devam ediyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…