Bayram gözümde büyüyor

Tzk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2017
2.798
2.378
83
34
Merhabalar,
Bayrama az bir zaman kaldı o yüzden benim de gerginliğin iyice arttı.Bundan 6 ay önce eşimin bir kadınla flortlesme mesajlarını yakaladım.Bosanmaya karar verdim ailesine olayı anlattım daha ben söyler söylemez hicbir şey demeden kp hadi kalk gidiyoruz dedi sadece kv çıkarken ben sizin düğününüze o kadar para harcadım boşanamazsınız dedi eşime de boşayacaksa boşasın kendini daha fazla ezdirme demişler bende zaten itibarları yoktu bu olayla bittiler gözümde biz malesef ki barıştık 6 ay hiç gitmedim sadece 1 kere onlar geldi onda da önlerine koyduğum hicbir şeyi yemediler tavırlı tavırlı.Bundan çok daha öncesi da var kv yılan dili bitmek bilmeyen para istekleri benim en özel günlerimi burnumdan getirmeleri kısacası nefret ettirdiler.Simdi ben ne yazık ki bayramda gitmek zorundayım ne yapmam lazım şeytan diyor evde yap kahvaltını sende onların bir şeyini yeme tek kelime konuşma otur kenarda. Bizim ilişkimiz 2.5 sene önce bana kredi çektirmeye kalktıklarında koptu kendilerine ev aldıracaklarmış ben de kabul etmeyince benim dedikodumu yaptılar bende yan odadan her şeyi duydum o zaman arama set çektim eşimde dahil hepsinden sogudum ne yaptıysam ne eşimi ne ailesini sevebiliyorum bir gün kesinlikle boşanacağım oğlumun biraz daha büyümesini bekliyorum ama şu an günü kurtarmak için ne yapabilirim?

Madem çalışıyorsunuz boşanın bence.
Herşeyi geçtim aldatan adama kendini ezdirme ne demek ya terbiyesizler
Kendilerini haklı görme hastalığı var hepsinde ne yaparlarsa yapsınlar hep onlar haklılar kimse onlara bir şey diyemez senelerce böyleydi herkes diyor ki niye kendini aldırıyorsun kendimi savunmaya kalkınca dördü bir olup kendilerini savunmaya kalkiyorlar

Boşanacaksanız boşanın, çocuğun biraz daha büyümesi birşeyleri değiştirmezki. Ne kadar erken yaşta yeni düzenini kurarsanız çocuğun o kadar iyi. Zaten ipler koptuysa bayramda gitmek zorunda mısınız? Herkes kendi ailesine gitsin. Aldatma zaten başlı başına yeter bu adamdan kurtulmaya. Yazık ediyorsunuz zamanınıza.

biraz cesaret boşan çekme , evet burdan demesi çok kolay o sürece cesaret etmek zordur ama bi kere yapmışsın gerisi gelir. bırak ne halleri varsa görsünler. çocugada nafaka ödesin o parayla bakıcı tutar çalışmaya devam edersin.

Bosanacaksaniz cocugun buyumesini beklemeyin. Calisiyorsaniz durmayin bos yere. Boyle her bayram dusunur durursunuz. Hem cocugu nereye kadar bekleyeceksiniz mantiksiz yani 20 yasina kadar mi?

Hatayi aldatilio evlilige devam ederek yapmissiniz bir kere. Bari cocugunuza yazik olmasin. Annesinin mutsuz oldugunu hisseder bir cocuk, onlar sadece kucukler gerizekali degiller her seyi biliyor ve hissediyorlar

Hem aldatmışsınız hemde size tavır yapılıyor.
Gercekten ezdirmeyin kendinizi.
Boşanmayı düşünüyorsanız da hiç beklemeyin .

İşin bahanesi çocuğum biraz büyüsün!
Onlar şeytanı mı dinlemişler?
Sizde dinleyiverin yiyip içmeyin diyeceğimde
Şeytani haklı çıkarmaktan koruyorum

Çocuğunuz küçükken boşanmanız, çocuğunuzun lehine olacaktır.
Çocuğu çok küçükken boşanmış biriyim, emin olun çocuğu büyüdükten sonra boşanan bir çok arkadaşım, hep keşke senin gibi yapsaydık der.
Ben onların çocuklarıyla yaşadığı hiç bir problemi yaşamadım çok şükür. Bundan sonrası Allah kerim.
Çok üzgünüm ama tekrar aldatılacaksınız,

Bu kadar yüz göz olunduysa onlar sizin saygı ve sevginiz olmadığının farkında. Siz de onların. Ne diyeceklerse yüzünüze karşı zaten söylemişler. Bozulmasından endişe duyacağınız bir iletişim kalmamış bile. Yani hala istemeye istemeye evlerine gitmeniz için hiçbir sebep göremiyorum ben ortada. Barıştık demişsiniz ama aslında onlar kendilerine göre lutfetmişler evinize gelerek. Bunu da ikramınızı yemeyerek göstermişler.

Ben olsam hiç gitmezdim. Gitmek zorunda hissediyorsanız hiçbir şey olmamış gibi bari davranmayın. Bayramda tatsızlık çıkmamasına özen göstererek sadece sessizliğinizle bari tepki gösterin. Kısacık oturup kalkın.

Aldatılmayı kabul edip evliliğe devam etmek büyük hata. Aldatmayı duyurduktan sonra devam etmek iki kere hata. Çok özür diliyorum kayın aile gözünde gurursuz bir imaj çizmişsiniz. Misilleme olarak evlerinde hiçbir şey yememe kararını şeytani bulduğunuza göre çok yumuşak yüzlü birisiniz. Tüm bunlardan çıkardığım size sadece gelinleri olarak değil insan olarak da hiç saygı duymuyorlar. Siz de oldurmaya çalışmayın artık, koyun tepkinizi, görüşmeyin.

Adam aldatmış. Adamı sevmiyorsun. Ailesini sevmiyorsun. Çocuğum büyüsün öyle boşanacağım diyorsun. O zamana kadar yıprat kendini, istemediğin bir hayatı yaşa. Adamla aynı yatağı paylaş. Gençliğine yazık et. Üstte bunları söylüyorsun sonra da kahvaltımı evde mi yapıp gitsem diye bize soruyorsun. Tek sıkıntı bu mu yani?

Not: Bütün korunma yöntemlerini aynı anda kullan lütfen.

Affetmemek yük omuzlarınızda. Eşinizin daha büyük kabahatini affetmişsiniz, kayınvalide kayınpederi de affedin. Unutmayın ama affedin. Bundan sonra da gerekeni gerektiği kadar yapın, samimi olmayın.

Onlar oyle sizi umursamayarak sizi bosanmadan vazgecirmeye calismislar amacinada ulasmislar. Sizde ayni seyi yapin umursamayin verdiklerini yemeyin muhattap olmayin cekinmeden soylemeniz gereken laf varsa soyleyin zaten bosanacaksiniz zaten sevmiyorsunuz daha fazla kendinizi ezdirmeyin zaten kaybetcek biseyiniz yok inceldigi yerden kopar

Sicagi sicagina bosanmayip ileride bosanmak cok alakasiz olacak zamaninda bosanmadi simdi bosaniyor baska birsey var deyip sizi suclayacaklar ustelik cocugu boyle bir ortamda buyuterek ona kotuluk yapmis olursunuz esinizle aranizda sogukluk ailesine karsi sogukluk ister istemez cocugunuza yansiycak bunlar

Geçen sene bu zamanlar buraya ilk konumu açtığımda,sizde yorumda biraz kendi dertlerinizden bahsetmiştiniz.
Kredi,yan odadan ses duyma,kv kp,size destek olmayan eş vs.

O zaman tek fark aldatılma olayı yoktu,o zamanda boşanacağınızı söylüyordunuz,o zaman da mutsuzdunuz.Bakıyorum yine aynı dertleriniz var, üstüne kıymet bilmez eşiniz yuvanızı toparlamaya çalışmak yerine size ihanet etmiş.

Bu evliliğin sizin ve çocuğunuzun hayatınıza kattığı artı nedir?
Mutsuzsunuz, haklıyken haksızsınız,güven yok,sevgi yok,saygı yok..
Ayaklarınızın üzerinde durabiliyorsunuz, oğlunuz da biraz daha büyümüştür, bilmiyorum kimseye boşan demek istemem.
Ama ben size gerçekten üzülüyorum..

Yine de devam edeceğim derseniz size şu yaptıklarından sonra o aileyle görüşmenize gerek yok.
Hem suçlu hem güçlüler.
Anne baba olmak evladın hata yaptığından onu desteklemek değil,doğruya yönlendirmektir.Adamlarda ki arsızlığa bak oğulları gelinlerini aldattı diye geline trip atıyorlar.

Ben eşimin ailesiyle daha farklı sıkıntılar yaşadım,bir ara ailemin yanında kaldım.
Onlar da tüm huzursuzluğumuza sebep oldukları halde sırf biraz kafamı dinlemeye ailemin yanına geldim diye aynı sizinkiler gibi 'oğlumuzu nasıl terkedersiniz' tribine girdi.

Biz uzak şehirlerdeyiz,bu meselelerden sonra telefonda hiç görüşmedim.Aramam ve aranmam.Bayram zamanı sırf torunlarıyla görüşmeleri için bir haftalığına gidiyorum,mesafeli bir şekilde kalıp geliyorum.Hem eşimin gönlü olmuş hem çocuk baba memleketini görmüş oluyor.
İleride aramızdaki soğukluk geçmezse ben gitmem,oğlum babasıyla gidebilir.

Sizde gitmeyin sene içinde zaten mutsuzsunuz,bayramda bari biraz ailenizin yanına gidip kafanızı,gönlünüzü, dinleyin.Oğlunuz sizinle mutlu olsun.
Torunlarını görmek isterlerse eşiniz bir ara götürsün.

İnanın kahvaltıda aç kalmanız bu insanların umurunda olmaz.O insanları takmadan inadına yiyin, için,gezin çocuğunuzla.En kısa sürede de bağlarınızı tamamen koparıp,daha mutlu bir hayatınız olur umarım.

Maddi olarak bagli degilsen buyumesini bekleme.. heleki tek cocugun varsa hersey cok kolay. Buarada herseyi yapan kocan ama sen kocani affederken kp e filan kan kusuyorsun. Tamam onlarda pek iyi degillermis ama.. bu iste bi terslik yok mu?

Eşinle aynı evde yaşamaya devam edebildiğine göre ailesiyle de bayram için bir araya gelebilirsin bir süre.

Kendi evinde kahvaltı yapıp az bir süre durup çıkmak en mantıklısı tabi ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…