Bu kadar yüz göz olunduysa onlar sizin saygı ve sevginiz olmadığının farkında. Siz de onların. Ne diyeceklerse yüzünüze karşı zaten söylemişler. Bozulmasından endişe duyacağınız bir iletişim kalmamış bile. Yani hala istemeye istemeye evlerine gitmeniz için hiçbir sebep göremiyorum ben ortada. Barıştık demişsiniz ama aslında onlar kendilerine göre lutfetmişler evinize gelerek. Bunu da ikramınızı yemeyerek göstermişler.
Ben olsam hiç gitmezdim. Gitmek zorunda hissediyorsanız hiçbir şey olmamış gibi bari davranmayın. Bayramda tatsızlık çıkmamasına özen göstererek sadece sessizliğinizle bari tepki gösterin. Kısacık oturup kalkın.
Aldatılmayı kabul edip evliliğe devam etmek büyük hata. Aldatmayı duyurduktan sonra devam etmek iki kere hata. Çok özür diliyorum kayın aile gözünde gurursuz bir imaj çizmişsiniz. Misilleme olarak evlerinde hiçbir şey yememe kararını şeytani bulduğunuza göre çok yumuşak yüzlü birisiniz. Tüm bunlardan çıkardığım size sadece gelinleri olarak değil insan olarak da hiç saygı duymuyorlar. Siz de oldurmaya çalışmayın artık, koyun tepkinizi, görüşmeyin.