Bayram gözümde büyüyor

Ne güzel hepsini toptan hayatından çıkaracaktin. Ama madem devam etmeye karar verdiniz:Aldatilmayi signeye cektikten sonra kv de ve kpderi signeye cekmek zor olmamasi lazım. Onlarda da devam edin. Aksi takdirde evlerine de gitmeyin.ne gerek var

Canım ben kolay kolay Bosan demem ama bu adam haketmis...ne demek kendini ezdirme ya...çocuğun küçük daha anlamadan bitmesi daha iyi...hem calisiyirsun basaran kadınlar gibi sende basarirsin Allah'ın izniyle

Bosanacak adam parmak sallamaz kurusıkı tehdit!
Adam da bunu yemiyor biliyorsun değil mi?

Eşiniz aldattığı için pişman mı peki kv deye bak hele ezdirme oğlum kendini he pislik kızım yapmış bir hata affet yuva dağılmasın diyeceği yerde 4 ü birlik oluyor derken 4.kim

Çocuğunuz kac yaşında bilmiyorum ama büyüyüp olaylari anlaması oni daha cok uzer. Mesela lsv yaşına gelince boşanma olacak. Cocuk küçükse anlamadan bitirin, sonra çocuğum babasina cok düşkün, ilkokula başladı etkilenmesin dersiniz. Bunlari boşanmak istediğiniz için dedim yok sadece laftaysa bence artik dilinizden bunu çıkarın, unutun herşeyi yoksa kendinizi yer durursunuz

Neden gitmek zorundasınız?

Eşiniz size karşı neden daha hoşgörülü değil?
Onu affetmissiniz biraz daha özenli üstünüze titreyen sizi incitmekten artık sakınan bir adam haline gelmeden mı affettiniz??

Cevabı vereyim evet... Bir kere affettiniz işte..
Madem ki affettiniz , zaten beni aldatmisti zaten ailesi böyle yapmıştı diye sürekli geçmişi neden önünüze getiriyorsunuz?

Geçmiş için kin güde güde yaşamak en büyük zararı size veriyor. Ya insanları gerçekten affedin ve doğru dürüst yaşamak için adım atın.. gidin bayram ziyareti yapın mesafeli şekilde oturup gelin..

Ya da kendinizi günün birinde bosanacagim diye Kandıra Kandıra bugünleri çekilmez edin.

Neden bu kadar pasifsiniz? İstemediginiz bir yere kafaniza silah dayayip mi goturecekler sizi? Esiniz ayri ailesi ayri leş...Yavuz hirsiz misali bunlarin ki ama sizde hatalisiniz.Cocugun buyumesiyle,bosanmanin ne alakasi var? Calisiyorsaniz,cocugunuza ve kendinize yetecek kadar geliriniz varsa beklmeyin bosanin.

Affetmemek yük omuzlarınızda. Eşinizin daha büyük kabahatini affetmişsiniz, kayınvalide kayınpederi de affedin. Unutmayın ama affedin. Bundan sonra da gerekeni gerektiği kadar yapın, samimi olmayın.
Keşke affedebilsem eşimi de affedemedim ki evin içinde yabancı gibiyiz

Kesinlikle öyle hem de en güzel yaslarima

Gerçekten büyük cesaret ne zaman bana uğrayacak bilmiyorum

Çok haklısınız ne diyebilirim ki

Maddi olarak bagli degilsen buyumesini bekleme.. heleki tek cocugun varsa hersey cok kolay. Buarada herseyi yapan kocan ama sen kocani affederken kp e filan kan kusuyorsun. Tamam onlarda pek iyi degillermis ama.. bu iste bi terslik yok mu?
Bizb2 senedir sikintiliyiz sebebi de kv ve kp onlardan uzakta yaşarken her şey daha iyidi

Oğlu aldatıyor,masraf yaptım bosanamazsnız diyor,kafaya bak pırıl pırıl,
Oğluna sen napıosun demek yok yanı?
Hatalı taraf oğlu,bide nazını cekcem piremsesin:)
Hakkaten niye barıştınız ki?

Eşiniz aldattığı için pişman mı peki kv deye bak hele ezdirme oğlum kendini he pislik kızım yapmış bir hata affet yuva dağılmasın diyeceği yerde 4 ü birlik oluyor derken 4.kim
4 kişilik çekirdek aile asla onlardan birine bir şey söyleyemezsin anında bir olup seni sustururlar

Sen de onlara tavrını koy. Muhatap olma bile. Şuna bak hem fukara hem şeyi büyük sanırsın suçlu olan sensin.. hiç mudana etme bile.. valla çocuk için bekliyorsan boşa zaman kaybı. Çocuk huzursuz yerde büyüyeceğine boşanmak en mantiklisi

Oğlu aldatıyor,masraf yaptım bosanamazsnız diyor,kafaya bak pırıl pırıl,
Oğluna sen napıosun demek yok yanı?
Hatalı taraf oğlu,bide nazını cekcem piremsesin:)
Hakkaten niye barıştınız ki?
Cektiklerim yetmedi daha ne görebilirim diye dusunuyorum

Hahah bu iyimis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…