• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayram gözümde büyüyor

Bosanacak olsaniz o gun kayinvalide kayinpederi cagirip bosanacagim demek yerine evden giderdiniz. Annesi babasi esinize ayar versin diye dusunmussunuz ama ters tepmis. Buna ragmen barismissiniz. Bunu hazmedemiyorsunuz
Ben evden gidemem o gitti bir süre boşanma aşamasında evi terk eden sucludur
 
Sicagi sicagina bosanmayip ileride bosanmak cok alakasiz olacak zamaninda bosanmadi simdi bosaniyor baska birsey var deyip sizi suclayacaklar ustelik cocugu boyle bir ortamda buyuterek ona kotuluk yapmis olursunuz esinizle aranizda sogukluk ailesine karsi sogukluk ister istemez cocugunuza yansiycak bunlar
Aslında bu olayı herkes duydu bence öyle demezler zaten com çektirdi Tak elinden geleni yaptı yine olmadı derler
 
Bu kadar yüz göz olunduysa onlar sizin saygı ve sevginiz olmadığının farkında. Siz de onların. Ne diyeceklerse yüzünüze karşı zaten söylemişler. Bozulmasından endişe duyacağınız bir iletişim kalmamış bile. Yani hala istemeye istemeye evlerine gitmeniz için hiçbir sebep göremiyorum ben ortada. Barıştık demişsiniz ama aslında onlar kendilerine göre lutfetmişler evinize gelerek. Bunu da ikramınızı yemeyerek göstermişler.

Ben olsam hiç gitmezdim. Gitmek zorunda hissediyorsanız hiçbir şey olmamış gibi bari davranmayın. Bayramda tatsızlık çıkmamasına özen göstererek sadece sessizliğinizle bari tepki gösterin. Kısacık oturup kalkın.

Aldatılmayı kabul edip evliliğe devam etmek büyük hata. Aldatmayı duyurduktan sonra devam etmek iki kere hata. Çok özür diliyorum kayın aile gözünde gurursuz bir imaj çizmişsiniz. Misilleme olarak evlerinde hiçbir şey yememe kararını şeytani bulduğunuza göre çok yumuşak yüzlü birisiniz. Tüm bunlardan çıkardığım size sadece gelinleri olarak değil insan olarak da hiç saygı duymuyorlar. Siz de oldurmaya çalışmayın artık, koyun tepkinizi, görüşmeyin.
Bastan söyledim sadece bayramdan bayrama giderim diye ailenle kesinlikle görüşmeyeceğim dedim beni geri döndürmek için her şeyi kabul ettiği sırada ona tamm dedi.Evet beni salladiklarini zannetmiyorum ama elaleme rezil oluyorlar eskiden beni zorla her yere götürüyorlardı şimdi hicbir yere götüremiyorler ona kuduruyorlar
 
Günü de kurtaramazsın bu eş ve ailesiyle...
Uzaklaş boşan ve unut
 
Hiç te gitme zorunluluğunuz yok, ben normalde görüşmüyorsam bayramda da gitmem. Ama illaki gidecekseniz kocanıa deyin çocuğumuzla evimizde bayram kahvaltımızı yapalım öyle gidelim deyin. Gidincede çay bile içmeyin.
 
Back