Bayram geliyor neyime? Uzun bir konu

Aynı yerde yaşayıp evlerin mesafesi 10 dakika ise siz çocuğunuzla annenizin evinde kalacaksınız, ya kahvaltıya ya öğle yemeğine ya kahveye uğrayacaksınız kvnin evine. Eşiniz anası ile kalsın boşverin. Aile aile diye diye aileyi dağıtacak kıvama gelmişsiniz. Ben bunun için gerilip boşanmayı düşünmenize anlam veremedim. Toplumda bu durum çok yaygın, bizde yarım saat mesafedeyiz ailelere ama her gittiğimizde birinde kalır diğerini de ziyaret ederiz, kv ısrar mı ediyor sallamayın eşinize söyleyin hayatım annemler bekler diyip yanağına öpücük kondurun, çıkın gidin, hiçbirşey olmamış gibi. Kendi düşünsün karım yok çocuğum yok anamla ne yapacam diye.
Diğer konu da kv görümce elti gelin bunların hepsi dişi godzilla saf erkek kişisini bu işe dahil etmeyeceksiniz, yok kocam korumuyor yok böyle erkek mi olur, olur efendim sen de dişi godzillasın sanki onlar laf söylerken yaşlı gözlerle bakıp iç mi çekiyorsun, yapıştır lafı, at kahkahanı, tepki verdiklerinde aaa sizin içiniz fesat diyin, sonra birşey olmamış gibi devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…