Bayram diye sabır mı gostermeliyim?

Abla sen nerede oturuyorsun? :KK70:
Ah ablacım sorma:KK70:hani 72 milletiz denir ya, bizim buralar karışık, yabancı uyruklularda var, etnik kökeni farklı Türk vatandaşı da ama hepsinin kavgacısı bizim sokağa toplanmış:KK70: dün gece olan kavganın sabaha karşı rövanşı yapıldı ama ne rövanş ne söylesem yavan kalır yaşamak lazım.

Hayatım bizim buradan bildiriyorum :) dün gece saat 2 suları eğlence kavgaya döndü sokak ortasında, en son kadın adamın kafasını ısırıyordu, kavgada galip gelen taraf kadın :))) adam onca ısırıktan sonra tıpış tıpış evine gitti kadınla, bu gece yine 2 civarları eğlence kavgaya döndü ortalık yıkıldı resmen, sözde bayram dolayısıyla evde misafir ağırlıyorlardı, burası için vakit henüz erken, gecenin ilerleyen saatlerinde bir kavga daha olur zira burada kavgaların rövanşıda yapılır, kulaklığı taktım dünyadan soyutladım kendimi keyfime bakıyorum.
Yok artık:))))
Seni bdv ye konu açmaya bekleriz mune cimmm

Bence ozel gunlerde tolere edilebilir, heleki tatilse.. ama burda asil suc kocanda.. resmen arkandan gelip ben hanimi tutamadim kusura bakmayin demis..ve senin sozununde durusununda bi ehemmiyeti kalmamis. Ben olsam kocayla ciddi kavga ederdim. Madem cikacaktin beni neden muhatab ediyorsun elin adamiyla? Derdim.. ha benim icin sorun degildir kadin veya erkek olmasi ama.. sen cikincada yerinde dursaymis madem..
Kavga etmeyi beceremiyorum tontriko
En fazla kızdığimizda ufak bir küslük yaşarız
Onu bile beceremiyoruz işin doğrusu

X