Bayram diye sabır mı gostermeliyim?

su-doku

sen bilirsin
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2017
9.602
33.184
Ya şu saat oldu üst komşudan koşusturma çocuk sesleri kahkaha konuşma vs vs vs eksik olmadi
Dun boyleydi bugünde boyle
Çıkip uyaricağim diyorum eşim sabırlı ol diyor
Yahu adam sabır taşim catladı
Ben cekmek zorunda miyim bu insanlari bu şekilde?
Vala bi 15 dakika daha sürerse hiç dinlemem bayram falan cikarim konuşurum

Guncel
Eşimin engellemeleriyle 1 saat daha durdum
Kizlar da isyan etmeye başlayınca
(Büyük kız universiteye hazirlaniyor bu yil )
Çıktim
Lütfen biraz daha özen dedim bir kadina ev sahibi sanarak
Kadin ev sahibi adamı cağırdı
Evde oturamıyoruz malum gecenin 1 lutfen biraz daha ozen dedim
Rahatsiz ettiysek özur dedi
Evet rahatsiz oluyoruz lütfen en azindan yatak odalari sesiz olsun
Bizim çocuklarda uyuyamıyorlar
Tabiii dedi
Bir baktim eşim arkamda
Adama kusura bakmayin esim biraz titizdir
Malum bugun sıradan birgun değil diyor
Benim eşim:KK57:
Karşidakide öyle olmaliydi da neyse diyor
Bak sen yavuz hirsiza:sopa:
Neredeyse özür dilemesi gereken ben olacağım:olamaz:
Ne demek oluyor bu
Beyefendi sizin buna hakkiniz yok
Sizin böyle olmamaliydi dediğiniz durum saat 11 12 ye kadar hadi bir şekilde tolere edilebilir saat gecenin biri
Lütfen diyoruz dedim indim
Eşimle adam ne konuştular bilmiyorum
Geldiğinde sadece ters baktim
Konuşmuyoruz
Sesler 15 dakika daha sürdu ve bitti
Şimdi soruyorum
Burada
Hatali ben miyim(ki asla değilim bana göre) konu actiğim icin elestiriye açığim diyorum
Eşim mi
Eşim ne olusa olsun eşini baskasinin yaninda suclu gostememeliydii
Ev sahibi mi
Yahu bu kadarda olmaz en azindan gecenin bu saati olmus bari biraz dikkat edelim bari zaten iki gundur bu şekilde katlaniyorlar bize bari bir özür diliyelim demez mi insan
Yavuz hırsiz misali üste çıkiyor birde

Son düzenleme:
Ya şu saat oldu üst komşudan koşusturma çocuk sesleri kahkaha konuşma vs vs vs eksik olmadi
Dun boyleydi bugünde boyle
Çıkip uyaricağim diyorum eşim sabırlı ol diyor
Yahu adam sabır taşim catladı
Ben cekmek zorunda miyim bu insanlari bu şekilde?
Vala bi 15 dakika daha sürerse hiç dinlemem bayram falan cikarim konuşurum
Normalde bu şekilde hic olmadı ise tolere edebilirsin. Senin de hakim olamadığın durumlar olabilir evinde. Ama sürekli suistimal var ise ilki kibar olmak üzere uyarılır sonrasında devam ederse uslup değişebilir.

Normalde bu şekilde hic olmadı ise tolere edebilirsin. Senin de hakim olamadığın durumlar olabilir evinde. Ama sürekli suistimal var ise ilki kibar olmak üzere uyarılır sonrasında devam ederse uslup değişebilir.
Saat gece 12 de kimsenin kimseye bunu yaşatma hakki yoktur
Daha öncede zaman zaman oluyordu ama bu defa evde oturamıyoruz
Mutfakta tabak çanak dans ediyor
Cocuk odasinda cocuklar
Salonda kahkahalar bağirmalar alisamiyen mübarek
Yatak odamda kadin kahkahalari
Ya bari banyoyu boş bırakin allansen küvette oturmaya raziyim
Kaç kisilik bir ekip var yukarda bilmiyorum ama bu kadar olmaz

Sizin çocuğunuz var mi
Belli ki misafirleri var
Siz yarın ise mi gideceksiniz
Evet saat geç ama onlar da sabaha kadar oturmazlar
Bayramdır, yarın öbür gün size de böyle yatili misafir gelse...
Son olarak komşunuz anlasiyli biri değilse uyarinca daha çok gürültü yapmasınlar

Aynı durumu yaşıyorum iki gündür torunları gelmiş üst kat bile değil üstün karşısı olmasına rağmen başımı şişirdiler günün her saati koşuşturuyolar evde çocuk değil hayvan var sanki anne babaların hiç umrunda değil heralde, bayram diye tutuyorum kendimi kırk yılda bir görüyolar diye ama sabrımı sınıyolar

Ben saçımı bile kurutmuyodum geç saat oldu mu ses çıkar diye ama artık ne tvyi kısıyorum ne müziğimi ne fön makinemi düşüncesiz insanlara bu nezaketler fazla

Yani evet misafir gelmiş olabilir ama ,ben misafirler olsa çocukları yada annelerini uyarıyorum saat 10 dan sonra ...Misafir diye de at kosturmasinlar cidden ...

Çıkın nazikçe uyarin. Ev sahibi de misafirleri uyarır. Eh çok sessiz olamayacaklar elbette ama bir nebze azalır ses en azından.

Misafirse eğer Tolera edilebilir çünkü kalabalık bir misafirse insan kontrol altında tutamaz ki. Misal benim eltim gil geliyor 3 çocuğu var kalabalıklasiyoruz aşağıya baya bi ses gidiyor ben evime gelen 3 erkek çocuğunu nasıl susturabilirimki. Sürekli olduğu zaman siteminiz de haklısınız

Her zaman böyle değilse idare edin bence. Bayram sonuçta, misafirleri vardır. Bayramdan sonra denk getirir söylersiniz.

Nereden çıktı bu apartmanlar...
Ben çok dikkat ederim kimse benden rahatsiz olmasın diye komşular öyle değil ama insan özlüyor müstakili istedigin gibi ses yap istediğin saatte vur kafani yat seste sessizlikte sana kalmış:KK14:

Saat gece 12 de kimsenin kimseye bunu yaşatma hakki yoktur
Daha öncede zaman zaman oluyordu ama bu defa evde oturamıyoruz
Mutfakta tabak çanak dans ediyor
Cocuk odasinda cocuklar
Salonda kahkahalar bağirmalar alisamiyen mübarek
Yatak odamda kadin kahkahalari
Ya bari banyoyu boş bırakin allansen küvette oturmaya raziyim
Kaç kisilik bir ekip var yukarda bilmiyorum ama bu kadar olmaz
ulen ne kadar yalnızım
valla ağladım şunu okuyunca
ben de evde tek ders çalışıyorum işte bayram günü..

Bizim ev sürekli böyle haftanın en az 4 günü misafirleri olur olmasına da gerek yok zaten çocukları yetiyor gece 1 olur hala uyumazlar koş koş hep . Eşinizin yaptığı yanlış olmuş o an sizin çıkmış olmanızı onaylamıyor olabilir ama arkanızdan çıkıp orada sizi o duruma düşürmesi çok yanlış olmuş . Eşimde başka konularda böyledir . Nişanlıyken Karaca’dan aldığım sürahide sorun çıkmıştı geri aldılar yenisi gelecekti 6 ay geçti düğüne 1 hafta kaldı hala gelmedi bende mağazada tartışıyordum eşimde onları korumuştu bana onları bırakıp biz tartışmıştık . Şimdi mesela görevli kapıya para verdiğimiz çöp poşetini koymuyor söylüyorum adamı savunuyor bana niye böyleler acaba ya

X