9:
tamamiyle çıplaklıkta yaz aylarında cilt yanıklarına sebebiyet verir diyelim o halde
Ne yani böyle mi değerlendireceğiz şimdi ?
arkadaş en alta giyimini not düşmüş ama yazdıkları ve bu notu çok ironik..
bu kafa yapısına sahipse neden o şekilde giyinir? netice de bu giyim tarzı bir inancın göstergesi.. din tezat kabul etmez..
evet ayet olarak bunu biliyorum.aynı zamanda ahzap suresindede geçiyor yanlış bilmiyorsam.arkadaşın biri sormuş el yüz kapamayı.oyüzden açıklamak istemiştim kelimesi kelimesine herşeyi bulamaya biliriz.tercih meselesi kızlarınkide.
Evet o kafa yapısına sahibim,belli kalıplar içerisinde düşünmüyorum.
ben hem toplumdan hem de forumdan çok biliyorum bu senaryoyu.
Evet o kafa yapısına sahibim,belli kalıplar içerisinde düşünmüyorum.
yaradan nereleri kapatmamızı söylemiş. Bu konuda tek rehber kuran değil mi? Farklı farklı giyim tarzlarının sebebi nedir? Bunu sorguluyoruz. Her cemaatin kendine has başörtüsü bağlama şekli gibi. Burada da böyle bir topluluk, örgütlenme var.
peki neden belli bir kalıp içersinde giyiniyorsun?
merak buyurma bizde dar kalıplı insanlar değiliz
ama içimizde çelişkiler yok çok şükür
neysek oyuz...
9:
tamamiyle çıplaklıkta yaz aylarında cilt yanıklarına sebebiyet verir diyelim o halde
Ne yani böyle mi değerlendireceğiz şimdi ?
Aslında burda tartışılması gereken dış giysiden ziyade ben müslümanım, İslam'a inanıyorum diyenlerin Kuran'a ne kadar hakim oldukları, geçen gün kim yazdı anımsamıyorum ama sitede biri diğer dinlere inananların kutsal kitaplarını ezbere bilmelerine gıpta ettiğini yazmıştı, bizler malesef ilk ayeti oku ile başlayan kitabımızı tam bilmiyoruz, dedelerimiz, ninelerimiz ne demişse ona bakıyoruz, oysa Kuran baştan sona tamda ayetlerde yazıldığı gibi düşüne düşüne okunduğunda içinde ilimden yaşama herşeyi barındırıyor.
He tamam münafıkım ben zati.
Aslında burda tartışılması gereken dış giysiden ziyade ben müslümanım, İslam'a inanıyorum diyenlerin Kuran'a ne kadar hakim oldukları, geçen gün kim yazdı anımsamıyorum ama sitede biri diğer dinlere inananların kutsal kitaplarını ezbere bilmelerine gıpta ettiğini yazmıştı, bizler malesef ilk ayeti oku ile başlayan kitabımızı tam bilmiyoruz, dedelerimiz, ninelerimiz ne demişse ona bakıyoruz, oysa Kuran baştan sona tamda ayetlerde yazıldığı gibi düşüne düşüne okunduğunda içinde ilimden yaşama herşeyi barındırıyor.
Ben hiçbir cemaate bağlı değilim olamam da.
Ferace giymek hangi cemaatin adeti ?Ya da siyah şal bağlamak ?
Siyahı seviyorum ve vücut hatlarımın belli olmaması için bu kıyafetleri seçtim.
Ayrıca bana ironik demişsin ama geçenlerde açtığın konunla çok çelişiyorsun.
Kimsenin imanını tartmak size düşmez.
hıh işte ben de bekliyordun. acaba kim sıkışıp konuma ortaya atacak diye.. çeliştiğim noktaları sayar mısın bana?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?