Batman'da 144 Alimeye İcazet Verildi

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.718
698
[h=1]Batman'da 144 Alimeye İcazet Verildi[/h]
[h=2]Peygamber Sevdalıları ve Kur'an Nesli Platformu'nun düzenlediği "144 Kızımız Alime Oluyor" adlı icazet programında 144 genç kız icazet belgesi aldı.[/h]

BATMAN - Peygamber Sevdalıları ve Kur’an Nesli Platformu’nun düzenlediği merasimle Arapça lisans eğitiminde başarı göstererek icazet almayı hak kazanan “144 genç kız alime oldu.
Yaptığı eğitim faaliyetleriyle bölgenin ve Batman halkının takdirini kazanan Peygamber Sevdalıları ile Kur’an Nesli Platformu, düzenlediği icazet programında, yaklaşık 4 yıldır aldıkları; Sarf, Nahiv, Tefsir, Hadis, Fıkıh gibi Arapça ilimlerinde aldıkları eğitimlerini başarı ile tamamlayan 144 kız öğrenci, düzenlenen görkemli törenle belgelerini aldı. (M.Fatih Akgül-İLKHA)
Ayrıntılar gelecek…

http://hurseda.net/Yerel/100139-Batmanda-144-Alimeye-Icazet-Verildi-.html

ne alimiyenin ne olduğunu bilirim,nede icazetin. resmi gördüm. bir an burası afganistanmı dedim. meğer batmanmış.

Fonda bir hadis-i şerif: "İlim talep etmek erkek kadın her Müslümana farzdır."

Bu kızlardan 1 tanesi atıyorum ben astronot olmak istiyorum dese hangisine izin verilir acaba çok merak ediyorum.

Hadis-i şerifleri veya Kuran'ı insanların işine geldiği gibi kullanmasından hiç hoşlanmıyorum.

ilk sırada 2. nin gözleri bile kapalı yahu,

ayrıca haberden hiç bişey anlamadım

sanırım anlamasam daha iyi

o giydikleri de alime forması mı?

bu alimelerin ağızları da kapalı, duyma engeli olduğu için dudak okumak zorunda kalan öğrencileri olursa ne yapacaklarını merak etmekteyim?

iletişimde beden dilini es geçtim zaten :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Korkulacak ne var anlamadım cidden :44:

Öyle giyinerek , orada olmaktan mutlularsa kime ne ki ?

Hem inançlarını göz önüne alırsak , güzel de bir amaca istinaden toplanmışlar .

Acınacak bir durum göremedim ben .İçlerinden biri ile konuşsaydım ve bana deseydi ki ben aslında bu halde olmaktan mutlu değilim , o zaman onun adına istediği hayatı yaşayamadığı için üzülebilirdim .

Not: Bu ara moda olan mesajlara savunma ve kendini ispat kısmını da ekleyeyim , bu şekilde giyinmekten çok uzak bir kadınım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…