Batman'da 144 Alimeye İcazet Verildi

bence bu şekilde tamamen kapanmak zaten d vitamini eksikliği getirir, gözleri kapatmakta bence psikolojik sorunlar yaratabilir, bu da benim düşüncem
bence benim yazdıklarımda polemiğe çekilecek birşey yok, sen sağlıca bi zararı yok dersin ben var derim

hafızanız pek iyiymiş çelişki görmüyorum ama haklısınız herkes benim gibi düşünmek zorunda değil. ben çekiliyorum.

sağlık açısından var elbette..

Mune'cim konu başka içerik başka sonuç başka oluyor sürekli..

Alevilerle bu konunun alakası yok ki var mı ?

Aynen öyle ben alevileri savundugum icin, az kalsin tokat yiyecektim yakin bir erkek arkadasimdan. Ben de totoma baston yedim 16 yasimda, kot pantolonum teshir ediyormus erkekleri, benim gibi genc kizlarin anne babalarina Allah akil fikir versinmis. Anlatsak roman olur mu diyelim, öyle iste.

evet ayet olarak bunu biliyorum.aynı zamanda ahzap suresindede geçiyor yanlış bilmiyorsam.arkadaşın biri sormuş el yüz kapamayı.oyüzden açıklamak istemiştim kelimesi kelimesine herşeyi bulamaya biliriz.tercih meselesi kızlarınkide.

Zaten müslümanlığı eleştirmiyor hiç kimse. KAdınlar üzerinden oynanan oyunlar söz konusu. Örtünmek her dinde var.

eleştirilen müslüman kadınlar.. başka dine mensup olanlar dahil eğer sadece müslüman kadınları gösterip, diğerleri gerici yaftası yapıştırıyorlarsa buradan islama garezleri var anlamı çıkar..

9:
tamamiyle çıplaklıkta yaz aylarında cilt yanıklarına sebebiyet verir diyelim o halde

Ne yani böyle mi değerlendireceğiz şimdi ?

ben hesap sormuyorum ki sadece merak ediyorum, mesajımda da belirtmiştim
açıksası ben olaya buradaki herkesin baktığı gibi, dinsel açıdan değil sağlık açısından bakıyorum

chess emin ol kadınları yaratan sağlıklarınıda biz kullarından daha çok düşünür.

çarşaf sağlığa zararlıdıEki Görüntüle 955894 r diye birşey mi var? desene yahudi hanımlar ölmüş de ağlayanları yok

ben olaya dinsel açıdan bakmıyorum diyorum sen yahudi diyosun, ne alaka yaw, gayette açıktı yazıklarım ama hatta başka tarafa çekilmesin diye tekrar tekrar el göz kapatmak, başörtüsü değil diye yazdım, yine başka tarafa çekildi, pess

neyse size iyi tartışmalar hanımlar forumcak

Son düzenleme:

ben Aleviyim hayatımın hiçbir döneminde bunu hiç kimseden saklamadım..
ne iş ne okul ne özel hayatımda hiç saklamadım saklasaydım çok utanırdım kendimden..
sen kaç milyon tane Alevi insan diri diri yakıldı biliyor musun kaç Alevi köyü yağmalandı?
kaç Alevi genci kaçırıldı
kaç Alevi gecinin bir mezarı bile yok biliyor musun?
kaç anne mezarı olmayan yavrusuna ağlıyor biliyor musun en basiti benim babaannem iki evladını kaybetti birinin mezarı var diğerinin akibeti bilinmiyor tam 17 yıldır.. yaşıyor mu öldümü?
en son tuncelide öldürülüp toplu mezara konuldu dediler 4 yıl önce babam gidip mezarları açtırtıp dna yaptırmak istedi ne oldu bilmiyorum ama sonuç yok hala yok..
başkaları yaşadı mı bunları yaşasaydılar eğer söylediğiniz olmasını istediğiniz gibi açık açık kimliklerini göstere bilirler miydi hiç sanmıyorum..

chess emin ol kadınları yaratan sağlıklarınıda biz kullarından daha çok düşünür.

yaradan nereleri kapatmamızı söylemiş. Bu konuda tek rehber kuran değil mi? Farklı farklı giyim tarzlarının sebebi nedir? Bunu sorguluyoruz. Her cemaatin kendine has başörtüsü bağlama şekli gibi. Burada da böyle bir topluluk, örgütlenme var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…