- 12 Temmuz 2006
- 56.341
- 216.851
- 1.223
- 52
Ahhh hatırlatma mune Onu yazdım diye çay partisini bombalayacağım fikrine kapılanlar oldu .
Ben yazmıştım evet , açıkcası imreniyorum dedim , her hollywood filminde İncilden ayetler , hemen her vatandaşın cebinde kutsal kitabı vs.Bir oyun oynuyorum bu ara , crimal case , bilenler bilir , suç mahali araştırıyorsun her bölümde ve gizli objeleri buluyorsun , istisnasız her bölümde gizli objeler içinde haç var .
Bize şu konuda iki ayet söyle dediklerinde kem küm .
evet geçen gün bi film izliyorum...amerikan ajanı gönderiliyor bi arap ülkesine kurguda olsa adam müslüman gibi göünmek için kuranı kerimden ezbere ayetler okuyordu.....gerçektede çok örnekleri var bunun.geçengün biiri bi konuda ayetlerle yapılan yorumları vuruyordu mesela.iyide yazılan ayetin konuyla alakasının olup olmadığını bilmeden insanları ayetlerle vuramazsın.eskiden duvarda aslı durudu ya hani.şimdilerdede kitaplıklarımızın üst rafında duruyor....
İşte acı olan bu, bizde kutsal kitabımız için bir kılıf dikilir özenle ve yatak odalarında baş ucumuza asılır, hergün yerinden çıkarır, öper alnımıza koyar tekrar yerine asarız, oysa ilk ayet Oku! Ne manidar değil mi?
Oku ilim öğren, arının kromozom sayısından, alacağın abdestin nasıl olacağına kadar herşey yazan kitabını asma duvara, bırak okumaktan sayfaları yıpransın, defalarca oku.
Okursan aslında inandığın dinin nasıl olduğunu öğrenirsin, ninen sana böyle açık gezersen saçının her bir telinde solucanlar, yılanlar gezecek dediğinde ürkmezsin.