Evet bir alevimiz eksikti o fotograf konusunda :)) Kaldı ki nem kapacagın yeri ne için denildigine bakmadan iyi bulmuşsun
O senin kuralın bu da bu kadının kuralı..Çok rahatsızsa kapa gözlerini.
Hakaretin babasını yapıp üste çıkmaya çalışmakta ayrı bir komedi
hollywwod filminden örneği ben verdim.yönetmenin vede oyuncunun iyi bir hiristiyan olduğunu vurgulamadım.olayın politik ve dini yönünü vurgulamak istedim.kaldıki bir çok amerikan ajanı müslümanlığı bir müslümandan daha iyi bilir
erkeklerinde yüzünü korumak lazım değilmi. zararlı güneş ışınları onlarıda etkiler. bence onlarda taksında görelim.
feministlik damarım tuttu yine
Ya sen kalk kadına korkunç de , diş perisi diye dalga geç , ardından ekspekto patronus benzetmesi yap , bir diğeri en alime ikinci baksana her yeri kapalı desin , gülün kikirdeşin ... Sonra biz dalga geçmedik ama ....
Ya bari arkasında durun . Bal gibi dalga geçildi işte .Daha 2. sayfada yazmasam biraz daha kahkahalar atılacaktı kusura bakmayın .
Özgürlük özgürlük özgürlük !!!! Hepiniz willeam walles oluyorsunuz yeri gelince . İster tarikata bağlılar , ister değiller , toplanmışlar yahu kime ne ?
Yakıştıramadık memlekete , bir de üzerine bir güzel dalga geçtik demek bu kadar mı zor ?
Evet dalga geçtik diyin ki dalga geçilenin ne kadar kırıldığını anlayın . Öfkesine neden sahip çıkamadığını da . Ağzından bir dolu yanlış söz çıktı , hiç birini savunmuyorum ama dalga geçmedik ki demeyin cidden .
Konu neden açıldı harbiden ?
Burası Afganistan mı ?
Şaşırdım .
Ben şaşırmadım .
Ben senden daha çok şaşırdım .
Yok yok sen şaşırma ben şaşıracağım .
Ne yani ? Toplamışlar , bir belge almışlar .
önce bir nabız yoklaması.. Yandaşlar çoğaldıkça eğlencenin dozu arttı tabii..ya sen kalk kadına korkunç de , diş perisi diye dalga geç , ardından ekspekto patronus benzetmesi yap , bir diğeri en alime ikinci baksana her yeri kapalı desin , gülün kikirdeşin [ı] ... Sonra biz dalga geçmedik ama ....
Ya bari arkasında durun . Bal gibi dalga geçildi işte .daha 2. Sayfada yazmasam biraz daha kahkahalar atılacaktı kusura bakmayın .
özgürlük özgürlük özgürlük !!!! Hepiniz willeam walles oluyorsunuz yeri gelince . Ister tarikata bağlılar , ister değiller , toplanmışlar yahu kime ne ?
Yakıştıramadık memlekete , bir de üzerine bir güzel dalga geçtik demek bu kadar mı zor ?
Evet dalga geçtik diyin ki dalga geçilenin ne kadar kırıldığını anlayın . öfkesine neden sahip çıkamadığını da . Ağzından bir dolu yanlış söz çıktı , hiç birini savunmuyorum ama dalga geçmedik ki demeyin cidden .
Konu neden açıldı harbiden ?
Burası afganistan mı ?
şaşırdım .
Ben şaşırmadım .
Ben senden daha çok şaşırdım .
Yok yok sen şaşırma ben şaşıracağım .
Ne yani ? Toplamışlar , bir belge almışlar .
[/ı]
Aynen öyle, bir de benim anlamadigim tek bir kitaptan ögreniliyorken hersey, herkesin farkli yorumlamasi....Biri kara carsafli olmak sarti var der, öbürü eller ayaklar acik kalabilir der, bir digeri kalamaz der, biri örtünmek diye bir sey yoktur der, siz cok farkli yorumlamissiniz, öbürü olmaz olur mu canim der. Bunu imami da yapar, ilahiyat prof`u da, normal vatandasi da.
Bu da ayri bir konu ama mesela Atatürk dini egitime cok önem vermisti. Ilim gibi ögrenilmesini tesvik etmisti. Cünkü farkindaydi yani, bilmedikleri dilde okuyamadiklari kitabi, birilerinin söylemleriyle uyguluyor insanlar. Ama simdi bunlar hep elestiri konusu oldu. Iyilik etmemis de kötülük etmis oldu.
Bu arada Hollywood filmlerinde ayetler olmasi, gizli bölmelerde hac olmasi, bunlar da politik oyunlar. Yoksa filmi ceken yönetmenin de oyuncularin da asiri dindar ve kutsal kitaplarini biliyor olmalarindan oldugunu sanmiyorum. Benim cok Amerikali arkadasim var, bilmiyorlar.Ama hristiyanligi dünyaya yayma politikasindan herkes haberdar.
Öte yandan da bilenleri de iyi biliyorlar. Ben mesela Islamdaki yoruma acikligi, baska bir kutsal kitapta görmedim hic. Hristiyanlar acaba bizim gibi sürekli kitapta bu var mi, o var mi, diyip duruyor mudur? Onu da merak ediyorum.Biri A derken, öbürü B diyor mudur?
Evangelic, Ortadoks, Protestan, Katolik, Mormon falan haric. Bu ayrimlar bizde de var.
var ya 2 dakika duramazlar. kafayı yerler. bak kadınları anlamaları için yapmak lazım bu tarz şeyleri onara. ha birde kıl dedinde ağda yapacaksın. o zaman anlayacaklar bizleriAy düşündüm de bir an,peçeli herüfler
Aslında iyi olur ,kıllı kıllı suratlarını görmesekte olur yani.
sayın Mune dini konular yasak değil mi?2 dakika başka konularla ilgilendim yine polemik yine polemik...
Hanımlar,
ya sakinleşin ya da zorunlu mühürleme yapacağım tartışanlara.
ayol o zaman neden bir alevimizde eksikti yazdınız:)
madem müslümanlar. belirtmeye neden gerek duydunuz.
sizin benle alakalı düşünceleriniz beni hiç enterese etmez. samimiyetsiz banayımış demek. bunuda öğrendim.
ben düşüncemi söylüyorum tesettüre türbana karşı değilim saygım sonsuz.
. ama bu tarz oluşumlara,yüzün elin kapanmasına hoş bakmıyorum. kapayan kapar o ayrı. bana garip geliyor o kadar.
garip geldiğini söylemem samimiyetsizlik olarak addediliyorsa ,siz bilirsiniz. buda sizin düşünceniz.
Kafam karisti simdi birden. Aus örnegi ben vermistim yazmis. Simdi sen ben verdim yazmissin. :44::44::44::44:
Ben senin nasil ve ne sekilde yazdigini bilmiyorum. Sadece Aus`un cümlelerinden yola cikarak ona cevap yazdim.
sayın Mune dini konular yasak değil mi?
Ben hangi konuda kime hakaret etmişim? Bulun hadi bir hakaret mesajımı..
Hariçten gazel okumayın polemik yaratıcam diye. Günlerdir siyaset konusunda kişilerle ve yorumlarıyla dalga geçen, polemik yaratıp ilkokul çocukları gibi tartışan siz; kalkmışsınız alay edilmesine esip gürlemişsiniz. Ardından "heh bir alevi eksikti hhehe" diye kendiniz alay etmişsiniz.
Konulara hangi inanca sahip insanların yorum yapıp yapamayacağının kararı size kalmamış, o merci siz değilsiniz.
Kiblersiniz alaycı mesajları olur biter.
Çünkü aleviler eksikti bu konuda yazdıgım vakit ardından yazılan mesajların içerigi belli..
Konumuz resimler ve ona istinaden alaylar..Ne alevilerle alakası var ne başka bir şeyle..
Sen de farklı bir inanışa sahip oldugunu dedigin ne oldugunu bilmedigimden farklı din gruplarındaki kadının giyim tarzını örnek verdim..
Evet kendi düşüncem dediginiz gibi..Samimiyetsizsiniz..
belaltı vurmak... çok ayıp.Kıyamam günlerdir siyaset konusu dedigi toplasan 2 güne tekabül ediyor sanırım kendiyle karıştırdı beni. ..Neyse bilmeden olmuştur hor görmeyeyim :))
Ama ben senin eski zamanlarını da bilirim be melodi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?