Batman'da 144 Alimeye İcazet Verildi

Ben hangi konuda kime hakaret etmişim? Bulun hadi bir hakaret mesajımı..
Hariçten gazel okumayın polemik yaratıcam diye. Günlerdir siyaset konusunda kişilerle ve yorumlarıyla dalga geçen, polemik yaratıp ilkokul çocukları gibi tartışan siz; kalkmışsınız alay edilmesine esip gürlemişsiniz. Ardından "heh bir alevi eksikti hhehe" diye kendiniz alay etmişsiniz.
Konulara hangi inanca sahip insanların yorum yapıp yapamayacağının kararı size kalmamış, o merci siz değilsiniz.

Kiblersiniz alaycı mesajları olur biter.

Kafam karisti simdi birden. Aus örnegi ben vermistim yazmis. Simdi sen ben verdim yazmissin. :44::44::44::44:
Ben senin nasil ve ne sekilde yazdigini bilmiyorum. Sadece Aus`un cümlelerinden yola cikarak ona cevap yazdim.

erkeklerinde yüzünü korumak lazım değilmi. zararlı güneş ışınları onlarıda etkiler. bence onlarda taksında görelim.
feministlik damarım tuttu yine

Ay düşündüm de bir an,peçeli herüfler
Aslında iyi olur ,kıllı kıllı suratlarını görmesekte olur yani.

durup durup ne celalleniyon, cevap yazdık işte, görmedin mi?

önce bir nabız yoklaması.. Yandaşlar çoğaldıkça eğlencenin dozu arttı tabii..

Amerikan istisnacılığı

Adamlar ne yapacaklarına kanalize ediliyor , neden yaptıklarına değil .

Sonra müslümanlar sorgulamayan oluyoruz ya , ona takılıyorum ben .

Ay düşündüm de bir an,peçeli herüfler
Aslında iyi olur ,kıllı kıllı suratlarını görmesekte olur yani.
var ya 2 dakika duramazlar. kafayı yerler. bak kadınları anlamaları için yapmak lazım bu tarz şeyleri onara. ha birde kıl dedinde ağda yapacaksın. o zaman anlayacaklar bizleri.

Çünkü aleviler eksikti bu konuda yazdıgım vakit ardından yazılan mesajların içerigi belli..

Konumuz resimler ve ona istinaden alaylar..Ne alevilerle alakası var ne başka bir şeyle..

Sen de farklı bir inanışa sahip oldugunu dedigin ne oldugunu bilmedigimden farklı din gruplarındaki kadının giyim tarzını örnek verdim..

Evet kendi düşüncem dediginiz gibi..Samimiyetsizsiniz..

Kafam karisti simdi birden. Aus örnegi ben vermistim yazmis. Simdi sen ben verdim yazmissin. :44::44::44::44:
Ben senin nasil ve ne sekilde yazdigini bilmiyorum. Sadece Aus`un cümlelerinden yola cikarak ona cevap yazdim.

sanırım benzer yorum yazmışız ausla.pardon

burası islam ülkesi çarşaflıların olması gayet normal
niye çarşaf bu kadar rahatsızlık veriyor hala anlamadım kime ne yaaa
sizemi düştü derdi tasası
o zaman herkes bi konu açsın çarşafdan rahatsız olan miniden rahatsız olann
kime ne kime neeeeee

Kıyamam günlerdir siyaset konusu dedigi toplasan 2 güne tekabül ediyor sanırım kendiyle karıştırdı beni. ..Neyse bilmeden olmuştur hor görmeyeyim :))

Ama ben senin eski zamanlarını da bilirim be melodi :)

ben bu fotoğraftaki insanları,özgürlük başlığı altında yorumlayamıyorum maalesef..
üniversiteye türbanla girmek isteyen kadınların yanında olurum ama bu tarz yapılanmaları da hak ve özgürlük olarak yorumlamam..

daha önce de yazdığım gibi çarşaf zaten kanuna aykırı bir durumdur.
onun haricinde de dini kullanarak çeşitli örgütlenmeler görüyorum ben burada..toplumun gelenek görenek hak özgürlük leri yanında kanun yasları da vardır.kadınları erkeklerle aynı özgürlük alanında bulmayan,kısıtlamaya çalışan kapatan insanların da ,yani özgürlüğe inanmayan ,insanların da bunu kullanarak biryerlere varmalarını anlamıyorum.
görsen baksan ,o kızların yaşı kaçtır acaba,kaçı gerçekten bilerek ve isteyerek 4 yıl okumuşlardır acaba? sen o kadınlara özgürlük vermeyceksin,kendi karralarını vermeleri için ne eğitim vereceksin ne kültür,sonra da çarşaf kadının hakkıdır,bu onların özgürlüğü diyeceksin...yok ala memleket..

ha anladım. siz bir mesaja istediğiniz şekilde yorum yapabilirsiniz. farklı dinlerden bahsedebilirsiniz. ama başkası alevilikle alakalı bir yorum yapamaz. bence o yorumda konu dışı değildi.neyse
insanları yargılamadan önce tanımanız gerektiğinii söyleyim ve bu beni suçlayıcı mesajlaşmanıza son vereyim ben.
mune kafamı kesecek yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…