Ben sizin sadece burdaki yorumunuza değil, bu tip topiklerdeki genel tavrınızı eleştiriyorum, siz benim ne demek istediğimi çok iyi anladınız. Ama anlamamışlığa vuruyorsunuz siz bilirsiniz.
Toplum yüzdesi kapalıysa kapalı, açıksa açık giyinilir diyorsunuz yani, saygı olmasın diyorsunuz.
Siz ki benden büyüksünüz, benden fazlaca şey görmüş geçirmişsinizdir, siz böyle derseniz
İnanç dedim evet zira çarşaf giyen kadın bunu moda diye giymiyor, baş örtüsü takanda moda akımı diyerek kapamıyor başını, yahudi erkekler saçlarının iki yanını uzun tutup moda diye örmüyor, hepsi inancı gereği yapıyor bunu.
Çoook uzun senelerdir başa geçenler baş örtüsünü tehdit olarak görüp yasakladıysa, diğeri simge yapıp baş örtüsünün yolunu açtıysa kadınların suçu ne?
Ağlamayın o zaman diyorsunuz, insanlar mini giyeni de, benim gibi kotunu tişörtünü çekip sokağa çıkanı da, baş örtüsü takanı, çarşaf giyeni de kendi yaşadığı sorunları paylaşıyor burda, ortak bir noktada buluşmaya çalışıyoruz.
Bu kötü birşey mi? Bizi böyle öteki beriki diye saflara ayıranların günahını bize yüklemesin kimse, birilerine yüklenecekseniz 1938 sonrası bir öyle bir böyle yapıp insanların hak ve özgürlüklerini ellerine dolayanlara yüklenin.
Ve son yazımdır, çünkü burda yeterince uyarı yaptım, herkes üslubuna dikkat etmeli, site kurallarını unutmayınız.