- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.837
- 898
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çarşaf sağlığa zararlıdıEki Görüntüle 955894 r diye birşey mi var? desene yahudi hanımlar ölmüş de ağlayanları yok
he he aynen herkes görmek istediğini görür...
bende öyle düşünüyorum
bu düşmanca saldırınız niye?
hafızanız pek iyiymiş çelişki görmüyorum ama haklısınız herkes benim gibi düşünmek zorunda değil. ben çekiliyorum.Yooo , çok kişi dedi bunu , siz dahil . Konuyu dine bağlayarak ayet hadis paylaşanlar ne kadar eleştirildi ise en fazla o kadar eleştirildiler .
Ve elbette kime ne ???
Mesela yeri gelmişken yazayım , uzun zaman önce siyaset dışında bir konuda kuranın uydurulma olduğu mesajını desteklediniz , sonra bu mesaja kızan bir yoruma , ne yani herkes müslüman mı olmak zorunda neyin empozesi bu dediniz ?
Ne yaman çelişki ?
Eeee herkes ateist de olmak zorunda da değildi, neden kendi fikrinize eyvallah harikasın diğerine baskı uyguluma bize anım abla hooop şiiişt !!!
.
sağlık açısından var elbette..bence bu şekilde tamamen kapanmak zaten d vitamini eksikliği getirir, gözleri kapatmakta bence psikolojik sorunlar yaratabilir, bu da benim düşüncem
bence benim yazdıklarımda polemiğe çekilecek birşey yok, sen sağlıca bi zararı yok dersin ben var derim
arkadaş en alta giyimini not düşmüş ama yazdıkları ve bu notu çok ironik..
PrezentabL,
Bir Aleviler eksikti diyorsun da, bak burda devreye girerim çünkü herkese mal edemeyiz lakin bir kesim var ki Tövbe Haşa Allah'la diyalog halindeymiş gibiler, kendileri gibi olanlar cennetlik diğerleri cehennemlik gibi davranıyorlar, Türkiye'de birçok kadın bu düşünce yapısı yüzünden sokakta sözlü tacize uğradı, ben 15 yaşındayken giydiğim kıyafet yüzünden adamın teki sokakta boğazıma sarılıp cehennemde yanacaksın dedi, düşün şu an ben 41 yaşındayım, benzer şeyler hala yaşanıyor, Aleviler ibadetlerini gizli yaşadı korkudan, ateistim, deistim demekse yürek isterdi, hala da pek değişmiş değil malesef
PrezentabL,
Bir Aleviler eksikti diyorsun da, bak burda devreye girerim çünkü herkese mal edemeyiz lakin bir kesim var ki Tövbe Haşa Allah'la diyalog halindeymiş gibiler, kendileri gibi olanlar cennetlik diğerleri cehennemlik gibi davranıyorlar, Türkiye'de birçok kadın bu düşünce yapısı yüzünden sokakta sözlü tacize uğradı, ben 15 yaşındayken giydiğim kıyafet yüzünden adamın teki sokakta boğazıma sarılıp cehennemde yanacaksın dedi, düşün şu an ben 41 yaşındayım, benzer şeyler hala yaşanıyor, Aleviler ibadetlerini gizli yaşadı korkudan, ateistim, deistim demekse yürek isterdi, hala da pek değişmiş değil malesef
Hangi sure hatırlamıyorum ama sanırım Nisa suresi olabilir ayette tam olarak dediklerini kelime kelime hatırlamıyorum ama özetle şöyle der: Peygamber eşleri ve mümin kadınlara söyleyin sokağa çıkarken dış giysilerini üstlerine atsınlar, dışarda tanınıp incinmemek için.
Bundan sebep kadınların bir kısmı tek parça dış giysi olarak çarşafı tercih etmiştir.
Zaten müslümanlığı eleştirmiyor hiç kimse. KAdınlar üzerinden oynanan oyunlar söz konusu. Örtünmek her dinde var.
hafızanız pek iyiymiş çelişki görmüyorum ama haklısınız herkes benim gibi düşünmek zorunda değil. ben çekiliyorum.
bence bu şekilde tamamen kapanmak zaten d vitamini eksikliği getirir, gözleri kapatmakta bence psikolojik sorunlar yaratabilir, bu da benim düşüncem
bence benim yazdıklarımda polemiğe çekilecek birşey yok, sen sağlıca bi zararı yok dersin ben var derim
Mune'cim konu başka içerik başka sonuç başka oluyor sürekli..
Alevilerle bu konunun alakası yok ki var mı ?
Neresi ironik ?
O şekil giyinen insanların hepsi aynı kafa yapısına sahip olmak zorunda mı ?
hristiyanlığın nasıl varsa aleviliğinde var. buda inanç çünküMune'cim konu başka içerik başka sonuç başka oluyor sürekli..
Alevilerle bu konunun alakası yok ki var mı ?
ben hesap sormuyorum ki sadece merak ediyorum, mesajımda da belirtmiştim
açıksası ben olaya buradaki herkesin baktığı gibi, dinsel açıdan değil sağlık açısından bakıyorum
çarşaf sağlığa zararlıdıEki Görüntüle 955894 r diye birşey mi var? desene yahudi hanımlar ölmüş de ağlayanları yok
arkadaş en alta giyimini not düşmüş ama yazdıkları ve bu notu çok ironik..
Çok alevi arkadaşım oldu, hep kendilerini gizlediler.
Sanırım dostluğumdan emin olduktan sonra açıldılar.
Keşke gizlemeseler, o kadar gizemliler ki.
Tertemiz, aydın, özlerine sadık insanlar.
Neden bu gizem, anlamak isterdim, neye , nasıl , ne şekilde inanıyorlar.
Asla sağlıklı bilgi yok.
İnsan bilmediğinden korkar derler.
Belki kendilerini daha güçlü ifade etmeliler.
chess emin ol kadınları yaratan sağlıklarınıda biz kullarından daha çok düşünür.