- Konu Sahibi tarantula9812739
- #1.501
ya o çarşaf neyin kalıosun ya üstünde sinir oluyorum vallaha
aynen kımı sabaha kadar oyle yatıyo işte tutsun diye bılmıyrm ne bılım tutarsa hersekılde tutar nasıp yaaa elimizden gelenı yapıyrz ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya o çarşaf neyin kalıosun ya üstünde sinir oluyorum vallaha
De mi de miiii aynen yaaa yalnız değilim bunu bilmek çok güzel.. Evet hamile görünce üstüme üstüme geliyo sanıyorum bi de karşımda gıcık gıcık karınlarını okşuyolar ya Allahımmm anlatılmaz bi duygu
aynen kımı sabaha kadar oyle yatıyo işte tutsun diye bılmıyrm ne bılım tutarsa hersekılde tutar nasıp yaaa elimizden gelenı yapıyrz ya
yok bacım.zaten sperm ulaşması gereken yere max on dakkada ulaşıyomuş.fazla yatmak bişe kazandırmıyor yani..
yap onu 20 dakka tamam işte daha ne...
iyi yatalım hiç kalkmayalım çocuk haberini alana kdr o zaman.olur mu ya
Off etrafta hamile olması çok fena. İnsanın yarrebbim ellere vur da bize yok mii diyesi geilr :44: Zaten bu millet patır patır diziyor çocukları nasıl oluyor bu işler yaa. Ne zaman hamile görsem kaçıncı ayında kalmıştır, acaba uğraşmış mıdır ovulasyon testi kullanmış mıdır diye düşünüyorum. :76::76::76: Yok yok biz takıntılıyız anam. Bizden adam olmaz.:95:
cnm zaten 80 sanıyede ulasıyomus o anda oldu zaten fazlasına gerek yok ......bu spermın nette vıdeosunu ızledımde harbı nasıl farklı bişiy rabbım ya hersey allahtan işte nasıl bır mucızedır
yok bacım.zaten sperm ulaşması gereken yere max on dakkada ulaşıyomuş.fazla yatmak bişe kazandırmıyor yani..
yap onu 20 dakka tamam işte daha ne...
iyi yatalım hiç kalkmayalım çocuk haberini alana kdr o zaman.olur mu ya
Hee bak ne güzel yaptım sen hala beline yastık koy yat hahaaaytt beceriksiz karı...dermiş gibi di mi
seninle bat tarihimiz aynıymış canım, hiç test yaptın mı ?
Ben de geçen döllenme animasyonu izledim. Yav dedim aslında çok basit. Neden benim gerizekalı yumurtamla kocakafalı kocamn mal spermleri beceremiyorlar şunu ya. Daha ne yapayım dedim yani. Dedim dedim durdum yani.
Yok ya yapmadım. Sadece dün ovulasyon testi ile hamileliğini erken öğrenenlere özenip ovulasyon testi yaptım. Çok silik çizgi çıktı yani benim ovulasyon testlerim de hep ikinci silik çizgi çıkar ama bu sefer onlardan da silik çıktı. Sinirim bozuldu. Adetim de gelecek gibi, Pazar'a kadar gelmezse yaparım o zaman. Yoksa Pazar'a kadar değil mezara kadar deyip kaderime ağlayacağım. Sen yaptın mı?
evet yaptım negatif...3 gün var ama çıkar diye düşündüm bakalım hayırlısı
çok yordular bugün beni ya, neler yaptınız bakimm...
Daha erken gibi yaa.Ovulasyon günün ne zamandı, ovulasyon testi ateş ölçme falan yapıyor musun?
evet yaptım negatif...3 gün var ama çıkar diye düşündüm bakalım hayırlısı
kim yordu seker
ne dion ya..
nasıl yapcaz onu..dur yarın bende yapıyım.
o neymiş öyle ya şırınga falan...
normal yollarla yapınca şırınga kadar içeriye gitmiyomuymuş alla alla