- Konu Sahibi tarantula9812739
- #10.821
1 hafta kala filan bırakmak lazım galiba.bebeğin tutunmasını engelliyormuş sanırım ilişki.örümcek gelince sorarsan daha iyi açıklama yapar sana
Canım onu uzun zamandır yakalayamıyorum ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 hafta kala filan bırakmak lazım galiba.bebeğin tutunmasını engelliyormuş sanırım ilişki.örümcek gelince sorarsan daha iyi açıklama yapar sana
2.çocuğu isteyenleri sevmiyorum hele 3.isteyenler yaklaşmasın
biz 1. bulamıyoruuuuuuuuz
bilmiyorum içimden öyle geliyor sinirliyim ama sebebi yok
kız öyle deme bana yazık
ben tam 2 yıldır bebk için uğraşıyom
bu ay artık son çare tüp bebek merkezinde tedaviye başladım
aşılama olacaktım 5 ayın sonunda olmadı..bu seferde yum çok büyük dediler..
ne ağladım
bitane olunca ikinci olsun dersin iki olsa kız yada oğlan arasın yani çocuk özlemi başka bişey.
bacım mecburen arkası sıra gezecez..sen yine gölünü al
Canım onu uzun zamandır yakalayamıyorum ki
ya ben
evlenemedim 35 yaşında kısmet oldu
36 yaşına geldim hala bebek yok
ben ne edeyim
tribe girme ya
nevar olucak bakk görcenn üzülmeeee
akşamları gelmiyorsunda ondan.ben söylerim sana özel mesajla atsın
tam trip günümdeyim bugün bütün dünyadakileri kesip biçip sonra da sövesim var.
ya ben
evlenemedim 35 yaşında kısmet oldu
36 yaşına geldim hala bebek yok
ben ne edeyim
Canım akşam eşim yattıkdan sonra girebiliyorum telden ondan canım bu ay duphaston die bi ilaç kullanıyorum kullanan duydun mu
duymadım ama 2 gün sonra doktora gideceğim ben olabilirim o kullanan kişi :) bu topikte yok sanırım ama başka top,klerde olabilir
duymadım ama 2 gün sonra doktora gideceğim ben olabilirim o kullanan kişi :) bu topikte yok sanırım ama başka top,klerde olabilir
sana çok kızıyorum kızım dur bakalım gerekli tetkikleri yaptırdınız yok işte bi sorun,olacak dur bekle bakalım...bizim üsteki gürültü yapan bacı 36 yaşında doğurdu ilk çocuğunu seninde olcak merak etme tatlım zamanı gelmedi sadece..
dr gittinmi hiç..
aslında dr gidince daha kolay
sana çok kızıyorum kızım dur bakalım gerekli tetkikleri yaptırdınız yok işte bi sorun,olacak dur bekle bakalım...bizim üsteki gürültü yapan bacı 36 yaşında doğurdu ilk çocuğunu seninde olcak merak etme tatlım zamanı gelmedi sadece..
gidiyorum canım gidiyorum
elif aşkolsun bak bi sorun yokmuş ne diye bukadar umutsuzlanıyon
anlamadım
elif aşkolsun bak bi sorun yokmuş ne diye bukadar umutsuzlanıyon
anlamadım