• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat'ı kasımın ilk günleri olan hanımlar, gelin bebişlerimizi birlikte bekleyelim!!!

Yumurtlamadan (ovulasyon) adete kadar hangi belirtileri yaşadınız ve hamile misiniz?

• Ankete Katılan
    54
yok zati hasta oldum :2::2: gelecekse bebek beni arasın onunla uğraşamayacağım artık sıkıldım:47::47:
şimdiden böyle yaparsa bu çocuk ileride parmağında oynatır be:4::4:

hiç sorma eşim de, çocuğumuz olursa çok şımartırsın diyor, yok niye şımartacağım bi olsun merak etme şımartmam diyorum...

sperm testine giderken 3 gün diyor ya ondan bende öyle yaptım bu ay bakalım hayırlısı:51:
mantıklı..:26:
o zaman yazık size gıı çok erken çalışmaya başlamışsınız siz en iyi 18.güne kadar çalışın:1:
hiç sorma ama napayim 13mm olunca erken çatlar dedim..
yok zati hasta oldum :2::2: gelecekse bebek beni arasın onunla uğraşamayacağım artık sıkıldım:47::47:
şimdiden böyle yaparsa bu çocuk ileride parmağında oynatır be:4::4:

hadiiii şimdiden otoritemi koydun daha domamış çocuğa..
annesi onu kuçakladınmı değil parmağında neresinde oynatırsa oynatsın dersin:55::55::55::55::55:

yaa arkadaşlar
sizlerdede öylemi..bildirim geliyo mesaj alıntısı diye..
tıklayınca görünmüyo eski alıntılar görünüyo..
neyapsam acep:35::35::35::35:

mantıklı..:26:

hiç sorma ama napayim 13mm olunca erken çatlar dedim..

hadiiii şimdiden otoritemi koydun daha domamış çocuğa..
annesi onu kuçakladınmı değil parmağında neresinde oynatırsa oynatsın dersin:55::55::55::55::55:

yok öyle demem sanırsam kanımca ama bir şey sormak istiyorum :55::55: bu adam sence ne yapıyor?

yaa arkadaşlar
sizlerdede öylemi..bildirim geliyo mesaj alıntısı diye..
tıklayınca görünmüyo eski alıntılar görünüyo..
neyapsam acep:35::35::35::35:

bak şimdi ben sadece sayfaları okuyorum yazdığıma cevap gelip gelmediğini ordan anlıyorum. sonra o 200 filan olunca tıklıyorum geçiyor.hiiiiiiiiiiiiç takmıyorum o kırmızıya.önceden beni de deli ederdi.şimdi saldım çayıra:27:

Back