- 10 Eylül 2013
- 41
- 0
- 34
- Konu Sahibi tarantula9812739
dijital ateş ölçer varmı ilk bi ateşine bak derim 37 üstümü
bilmedigim için sordum canim ben normal regl oldum zaten simdi batimi bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dijital ateş ölçer varmı ilk bi ateşine bak derim 37 üstümü
Teşekkür ederim tatlım, darısı tüm isteyenlerin, önce olmayanların başına :)
inşallah canım :)
Canım merhaba, kaşıntı sorunun için üzüldüm, bende olmuştu oğluma hamileyken, ilaçta kullanamıyodum, kabustu resmen. Belki hamilelik olunca vücut ters reaksiyon gösterip sorunu ekarte eder. Umarım öyle olur.
Eğer seni listeye eklememi istiyorsan BATını yaz canım. Hatta birlikte yaşını ve kaç yıldır istediğini de yaz. Öpüyorum canım. Umarım bebeğin bütün sorunlarına çözüm olur
malesf kan testine fırst kalmadı cnm adet oldum dün idrar testi yaptım malesef kocaman bi tek çizgi
reglm düznlidr hç geckmz tam saati saatine gelr test almaya korkuorm zatn adamda beklio dör gözle bakalm 8-9 güne belli olr inşallah :)
Kızlar benim BAT'ım 1 Kasım. Buyrun gelmesini hiç istemediğimiz BAT'ımızı birlikte bekleyelim. Olası bebirtilerimizi paylaşalım. Birbirimize destek olalım. Bebişlerimize kasım ayında kavuşmamız dileğiyle Hepinizi bekliyorum
ÖNEMLİ: Kızlar BATınızı, listeye eklememi isterseniz, benim herhangi bir mesajımdan alıntı yaparak BATınızı, yaşınızı ve ne zamandır bebek istediğinizi yazarsanız gözden kaçırmamış olurum.
ÖNEMLİ : Kızlar umarım hepimiz bu ay bebişlermze kavuşuruz ama olurda kırmızıları gören olursa, gelecek aya da bizimle gün saymak isterseniz, yeni BATınızı benden alıntı yaparak yazarsanız listede BATınızı güncelleyebilirim.
NOT: TABLO BAŞLIKLARINDAKİ K.Y.Ç.İ KISALTMASININ AÇILIMI "KAÇ YILDIR ÇOCUK İSTEDİĞİ" ŞEKLİNDEDİR.
NO KULLANICI ADI BAT YENİ BAT YAŞ K.Y.Ç.İ DURUMU monbebe 12 EKİM (uğurumuz) 23 2 ay (uğurumuz) zeynelim ........... (2.uğurumuz) 21 18 ay (2.uğurumuz) mujum 17 EKİM Umarım gerek kalmaz :) 27 10 ay BEKLİYOR (kan verdi bugün 5'te sonucu alacak, heyecan 1500 :) gncgoncagnc 22 EKİM Umarım gerek kalmaz :) BEKLİYOR (tekrar test yaptırdı mı meraktayız) chickpeas 23 EKİM Umarım gerek kalmaz :) 29 1 ay BEKLİYOR(Test yaptı mı merak ediyoruz:) ysmn_czm 23 EKİM Umarım gerek kalmaz :) 27 11 ay BEKLİYOR(Test yaptı mı merak ediyoruz:) mehmetelif 25 EKİM Umarım gerek kalmaz :) 36 6 ay BEKLİYOR (ovulasyon testi pozitif, haber bekliyoruz:) yOosuN 25 EKİM Umarım gerek kalmaz :) 1 yıl BEKLİYOR tugce76 26 EKİM Umarım gerek kalmaz :) BEKLİYOR arzum91107 26 EKİM Umarım gerek kalmaz :) BEKLİYOR adzeynep 26 EKİM Umarım gerek kalmaz :) 23 2 yıl BEKLİYOR sedgn 28 EKİM Umarım gerek kalmaz :) 30 2 ay BEKLİYOR emakinef 28 EKİM Umarım gerek kalmaz :) 29 2 ay BEKLİYOR özlemk 29 EKİM Umarım gerek kalmaz :) BEKLİYOR elay28 30 EKİM Umarım gerek kalmaz :) BEKLİYOR karamelekmiolur 30 EKİM Umarım gerek kalmaz :) 27 8 ay BEKLİYOR dygyvz 30 EKİM Umarım gerek kalmaz :) 2 yıl BEKLİYOR toprakates 30 EKİM Umarım gerek kalmaz :) BEKLİYOR ayshoo87 30 EKİM Umarım gerek kalmaz :) 26 5 ay BEKLİYOR nesdem 31 EKİM Umarım gerek kalmaz :) BEKLİYOR KutsalAsk 31 EKİM Umarım gerek kalmaz :) BEKLİYOR dicleberen 31 EKİM Umarım gerek kalmaz :) BEKLİYOR bendimahi 31 EKİM Umarım gerek kalmaz :) BEKLİYOR tarantula9812739 1 KASIM Umarım gerek kalmaz :) 32 5 ay BEKLİYOR kkimsee 1 KASIM Umarım gerek kalmaz :) 26 7 ay BEKLİYOR muratoslem 1 KASIM Umarım gerek kalmaz :) 4 ay BEKLİYOR ozlem7766 1 KASIM Umarım gerek kalmaz :) 36 3 ay BEKLİYOR cimen8606 1 KASIM Umarım gerek kalmaz :) BEKLİYOR cemrenazimm 1-2 KASIM Umarım gerek kalmaz :) 22 6ay BEKLİYOR cemrecinar 31EKİM-2KASIM Umarım gerek kalmaz :) BEKLİYOR asiyeasya 3 KASIM Umarım gerek kalmaz :) BEKLİYOR pinarima 3 KASIM Umarım gerek kalmaz :) 25 4 ay BEKLİYOR kedicik61 5 KASIM Umarım gerek kalmaz :) 2 ay BEKLİYOR _oceanshine_ 6 KASIM Umarım gerek kalmaz :) 14 ay BEKLİYOR feelcrying 6 KASIM Umarım gerek kalmaz :) BEKLİYOR Bahar81 6-7 KASIM Umarım gerek kalmaz :) BEKLİYOR jonguil 7 KASIM Umarım gerek kalmaz :) 26 2 yıl BEKLİYOR hatibulut 8 KASIM Umarım gerek kalmaz :) 29 15 ay BEKLİYOR glshkskn 1,2,3,4,5,6,7 KASIM Umarım gerek kalmaz :) 26 1 ay BEKLİYOR HepNasip 9 KASIM Umarım gerek kalmaz :) 29 4 ay BEKLİYOR elifay 9 KASIM Umarım gerek kalmaz :) BEKLİYOR ponkiponki 9-10 KASIM Umarım gerek kalmaz :) 29 4 ay BEKLİYOR karamurselsepeti 11-12 KASIM Umarım gerek kalmaz :) BEKLİYOR CyrstalDoll 12 KASIM Umarım gerek kalmaz :) BEKLİYOR trzi 12 KASIM Umarım gerek kalmaz :) BEKLİYOR sssp 12 KASIM Umarım gerek kalmaz :) 28 6 ay BEKLİYOR lili88 15 KASIM Umarım gerek kalmaz :) BEKLİYOR Suff 15 KASIM Umarım gerek kalmaz :) BEKLİYOR agustos72 17 KASIM Umarım gerek kalmaz :) 3 ay BEKLİYOR VLDNMRT 18 EKİM 18 KASIM BEKLİYOR (Yeni BATını bekliyoruz :) yavrucugum 19 EKİM ......... BEKLİYOR(Yeni BATını bekliyoruz, kendisi de isterse tabi:) cimcimesultan 1 KASIM 29 KASIM BEKLİYOR
Hoşgeldiniz kızlar ekliyorum sizleri de :)
yok kız her türlü baktım bi içine girmediğim kaldı zaten. Acaba teste kendimizi soksak çift çizgi görürmüyüz ki ben siliklere de güvenmiyorum.Ben de sen gibi atmıyorum testleri ya sonradan ikinci çizgi çıkarsa diye..Nitekim geçen ay iki kez başıma geldi.İki testte de silik çizgiyi gördüm ama kırmızı zamanında yine geldi.
kızlar bu listeye nerden bakıyoruz ılk sayfadan mı?
Olsun 3 gün geçmiş bi daha yap bi daha yap, benim görümcemin 10 gün geçmişti ancak çok silik çıkmıştı, bi daha yap sen, haber et bize, çatlarız hatta çatlak patlak yusyuvarlak oluruz, acı bize :)
benim bat 21 ekimdi yaş 25 12 aydır bekliyoruz :18: bugun adetim geçeli 4.gün inat ettim yapmıcam test
cnm kusura bakma dun net gitti...ccok sagol cnm inş. gecer ama sende hamıleyken olmus gecms olsun bnmkıde belki devam eder sen hıc ılac kullanamadın mı cnm....buarada listeye ekle cnm bnide bat 20 kasım yaş 24 2 aydır ıstıyrz bebek.
benim bat 21 ekimdi yaş 25 12 aydır bekliyoruz :18: bugun adetim geçeli 4.gün inat ettim yapmıcam test
ovulosyon testnde koyu kırmızı çzgi çıkınca ertesi gn olucak demi ilişki
ewet şekerim
canım yazdıklarından hiçbir şey anlamadım ki, sen regl oldum diye yazmışsın daha neden test yapacaksın ki ?
ovulosyon testnde koyu kırmızı çzgi çıkınca ertesi gn olucak demi ilişki
ovulasyon testinde t çizgisi koyu olduğu zaman 24-36 saat e kadar yumurtan çatlayacak demek çizgiyi gördüğün gün çalışama olacak..bugün 14.günüm çift çizgiyi yakaladım sonunda:))
hoş geldin canım hayırlısı olsun hakkında, her şey olacağına varır, bırak inadı bence :)...aman tarantula duymasın test yapmadığını "delii test yapsana" yazıyor listeye bak benden söylemesi