- Konu Sahibi tarantula9812739
- #1.001
Eki Görüntüle 838064 yaptım böyle çıkıyor
Ahh , hamişsin iştee :) tebrik ediyorum canımm Rabbim nazarlardan saklasın :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yani çizgiyi gördüğmde yumurta hazır sperm beklio demek.24-36 saat sonra herşey için geç oluo demek.ölemi?
majumum hadi ara yarım saat kaldı belki de çıkmıştır. yazarsan diye sayfadan bile ayrılamadım
off listeye eklenmemi bekliyomuş galiba yaa regl oldum az önce(
Hayır canım yumurtanındöllenebilmesi için önce çatlaması lazım, koyu çizgiyi gördükten yaklaşık 24 saat sonra yumurtan çatlar, eğer ki bugün gördüysen koyu çizgiyi, bu gece ilişki olursa spermler gider tüplerde hazır beklerler ve 72 saate kadar canlı kalabilirler tüplerde, 24 saat sonra seninyumurtan çatlayıp tüplere geçtiğinde,orada hazır bekleyen sperm tarafından döllenir.yani bugü çalışsen
hmmm tüh yaa neyse üzülmüorz moralmzi yüksek tutumak için çırpınıorz
off listeye eklenmemi bekliyomuş galiba yaa regl oldum az önce(
14.gün çatlamış gibi o zaman 14.gün çalışma olacak canım...
ben hep çift çizgi görüyorum yanlış mı görüyorum.kendi testlerimi de hep çift çizgi görüyorum ama başkaları tek çizgi olduğunu söylüyor
ya işte ben şunu hesabını yapamıom.benim eşimin spermleri 2 saat canlı kalıor.2 saaten sonra hareketsz hepsi.bende diormki yumurta dursun orda ben spermleri yollim oraya:)))bu yzden saat konusunda kafam karışıo.o zmn ben kırmızı çzgiyi grnce ertesi gn testi yaptıım saatlerdemi yapiimmyapiimm
neyse şimdi uydum topiğin başlığına:))hayırlısı bakalım..
silikde olsa bişeyler var oralarda hadi hayırlısı bende hiç görünmedi 2. çizgi
dün yani.çok güzel.dün çalışma yapmadım.