Bat'ı kasımın ilk günleri olan hanımlar, gelin bebişlerimizi birlikte bekleyelim!!!

Yumurtlamadan (ovulasyon) adete kadar hangi belirtileri yaşadınız ve hamile misiniz?

• Ankete Katılan
    54
beeeenn :KK17::KK17::KK17: yaşım 26, bat 19 Kasım, 8 ay geçti bebemis yokk :KK17::KK17::KK17:

şartel inik olabilir :KK53::KK53::KK53: kaldırmak lazım :KK53::KK53::KK53:

bacım sen zaten listedesin yavyuuuu, seni ekledim, özel mesajını aldım:KK33:

Bacım şalteri kaldırıyoz, pişti sanıp indiriyoz, acaba sorun ordamı yahu, hep kalkık mı kalması lazım acep yavvvv:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Son düzenleme:
anladım tatlım evet anlatmıştım ama eşin ilerde çok pişman olur arada şu varikosel topikçiğimizi okutsan..ben eşime hep güzel, olumlu örnekleri okudum kendi de yavaş yavaş ikna oldu bu duruma ,araştırmaya başladı,3 doktora gitti falan filan derken en sonunda benim hiç bir etkim olmadan kendi ameliyat olmak istedi..allah razı olsun bu topikçik sayesinde eşim biraz daha yüreklendi...

canım peki ameliyat nasıl, zor mu? çalışma hayatını ne kadar süre engeller?
ben okutsam hayır demez asla o. bende etkileyip sperm oranında daha da kötülemeye sebep olmak istemiyorum.. :KK43:

tatlım siz hiç doktora gittiniz mi, 1 yıl olmuş sizin??

evet canm gittim çatlatmaa iğnemi olmuştum bu ay çok umutluydum sinirim bozuldu..:KK43:

üzülme canım lütfen, inşallah artık bekletmez bebiş seni,

batını yaz güncelleyeyim istersen canım

amin cnm inş. tüm isteyenlerin olsun bian önce inş. batım 8 aralık tşker :KK66:

üzüntünün arkasından sevincine önümüzdeki ay kavuşursun inşallah canım :KK34:

inş. cnm benm kısmetse bidahaki ayy sewinçlii haberimii yazarım :))

canım peki ameliyat nasıl, zor mu? çalışma hayatını ne kadar süre engeller?
ben okutsam hayır demez asla o. bende etkileyip sperm oranında daha da kötülemeye sebep olmak istemiyorum.. :KK43:

canım sen hiç merak etme sperm değerlerini etkilemezsin zaten varikosel etkiliyor..merak etme stresten düşmüyor bu spermcağızlar biz doktora sorduk stresten kaynaklanmaz sperm düşüşü dedi...varikoselde ki kirli kan akımı engelliyor,spermin şeklini bozuyor ve zaman geçtikçe damarlar büyüyor...ameliyat ı biz yazın olduk eşim öğretmen olduğu için yazı bekledik çalışma hayatını etkilemedi...ameliyattan 2 gün sonra dışarı çıkıp gezdi .hatta araba kullanmaya başladı... ama çok yavaş adımlarla yürüyordu...ameliyat beklediğimizden daha kolay geçti allaha şükür iyi geçti ameliyatımız şuan bekleme aşamasındayız...

üzülme tatlım inş bir gün bizde kavuşacağız bebeklerimize.. aşılama değil sadece çatlama iğnesi mi oldun canım?peki eşin hiç gitti mi doktora...

ewet ben aşılama değil çatlatma iğnesi oldum öncesinde de klomen kullandım.. 3 ay deneyin dedii doktor 3. ay eşini muayene edicez dedii.. inş bidahaki ay seninde benmde hepimizn mutlu hbrini alırız :KK66:)

ewet ben aşılama değil çatlatma iğnesi oldum öncesinde de klomen kullandım.. 3 ay deneyin dedii doktor 3. ay eşini muayene edicez dedii.. inş bidahaki ay seninde benmde hepimizn mutlu hbrini alırız :KK66:)

bu çatlama iğnesine ya da klomene başlamak için adetin 3.günü mü gitmek gerekiyor?

canım sen hiç merak etme sperm değerlerini etkilemezsin zaten varikosel etkiliyor..merak etme stresten düşmüyor bu spermcağızlar biz doktora sorduk stresten kaynaklanmaz sperm düşüşü dedi...varikoselde ki kirli kan akımı engelliyor,spermin şeklini bozuyor ve zaman geçtikçe damarlar büyüyor...ameliyat ı biz yazın olduk eşim öğretmen olduğu için yazı bekledik çalışma hayatını etkilemedi...ameliyattan 2 gün sonra dışarı çıkıp gezdi .hatta araba kullanmaya başladı... ama çok yavaş adımlarla yürüyordu...ameliyat beklediğimizden daha kolay geçti allaha şükür iyi geçti ameliyatımız şuan bekleme aşamasındayız...
şuan çok sperm sorunu yok. orta halli ama zamanla onu da kaybedebiliriz demek ki. tayinden önce olması mümkün değil :KK43: önümüzdeki yaza kadar bekleyecek mecbur. ama bu bir hastalık neticede ameliyat olması kaçınılmaz. bebek için iki tarafta fedakarlıkta bulunuyor bi şekilde
bu çatlama iğnesine ya da klomene başlamak için adetin 3.günü mü gitmek gerekiyor?

adetin üçüncü gidip kan veriyosun canım. hormonlarına bakmadan doktor klomen ya da iğne veremez.

X