Bat'ı kasımın ilk günleri olan hanımlar, gelin bebişlerimizi birlikte bekleyelim!!!

Yumurtlamadan (ovulasyon) adete kadar hangi belirtileri yaşadınız ve hamile misiniz?

• Ankete Katılan
    54
Selam tatlı şeyler :KK37: Cuma günü ilk defa kadın doğum doktoruna gideceğim heyecanlanıyorum. :KK3: iki aydır adetlerim düzensiz geliyor. ilk ay 32. gün geçen ay 25. gün oldum :KK53: herkes adet düzensizleşince hamilelik yakındır diyorlar ne alakası var bilmiyorum ama iyi motive ediyor. bu ay ya olacak ya olacak :KK9: ( İnşallah tabii)

"beni sirkele" ne yaa :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Serwelcim ben 3 aydır folik asit kullanıyorum. hamileliği planlamadan en az 2 ay önce başlamak gerekiyormuş. malesef o da tutmadı bende :KK53::KK53:
Canim benim drda vermisti folic asid spéciales diye birseydi icinde 28 tane vardi ise yaramadi....
Onceki hamileligimde sadece folic asit 30 lu kullandim onceki hamileligimde de bundada ise yaradi.... Turkiyedekiler nasil bilmiyorum....
(o tutmadı bu tutumadı topiğin yüz karası oldum) :KK53::KK53:

Ben de sirkelettim kendimi hatta bu ay soldan yumurtluyom sola doğru silkele dedim haha :KK37:
Kismet canim pes etmek yok neyse ben cikiyorum oglum telefonu istiyor oyun oynucakmis....
off turk kalaninda bugun atv cekmiyor kara Dayi basladi....
esimde saolsun tv nin internetinden acti saolsun kacirmayayim gari.....
neyse hepinize iyi aksamlar.....

Yok kiz hamileyim test koyu pozitifti reglim de gunu gununedir....
ben hicbir hamileligimde direk kan testi yapmadim direk ultrasonda gordum.....

Bacilarim dinleyin anlatiyom......
adetimin basladigi gun folic asidi degistirdim baska cesidini icmeye basladim 1.gunden itibaren.....
reglim bittigi gunun aksami esime sert bir kahve hazirladim espresso kisa boy labletlerden ( en serti o) trde varmi bbilmiyorum
bende kuru incir yedim bol bol yanliz kahve iliskiden yarim saat once....
sonra iliskiden sonra kipirdamadan uzandim sabaha kadar....
birgun ara sonra yine esim kahve bende bol cikolata( kahve sperm icin tatli sey yumurtlama icin)
iliskiden sonra esime béni sirkele dedim gulerek delirdinmi kari dedi kahkahayi batlattik....
birgun arayla yine devam etti....
yani nasil anlatayim.....
n
ben 15 ekimde regl oldum....
21 ekim yaptik...
sonra 23 ekim
25 ve 27 ekim....
hatta burda yazmistim kocayla kusum ama yumurtlama icin bugun barisayim yarin yine kuseyim....
neyse birdahada iliski olmadi....
ben fransada yasiyorum parise gittim annemlere dugunumuz vardi....
orda iliski hic olmadi.....
birgun sabah uyandim kahvalti hazirliyorum cocuklarima

Allahim kalcam belim heryerim tutulmus ama nasil agriyor....
dugundede guzelce halay cektim felan.....
neyse dugun bitti birkac gun kaldiktzn sonra evimize geldik bu sefer sol bacagim agriyor bu kucuk oglumdada olmustu.....
goguslerim feci sisti degisik bir agri aynadàn baktim gogus tuylerinin dipleri olurya orasi kabarikti kucuk kucuk....
oturdugum zaman aniden kalktigimda bikini bolgesi olurya resmen oraya kramplar giriyor du

Akintim tamamen kesilmisti yok denecek kadardi olsa bile su gibi.....
karnim agriyor du halen de ara ara devam ediyor....

Birde yuzumde carpinti oluyordu arada....
reglim gecikinke idrar testi yaptim pozitifti burdaki testler asla yanilmaz....

dipnot.... Dr bana folic asid vermisti gecen ay kullandigim da hamile kalamamistim.... Sasirdim....
bu ayda regl gunumde evin karsisindaki eczaneden aldim onceki folic 28 taneliydi bu sefer ki 30 taneliydi....
ben kucuk oglumda 5 ay denememde olmamisti 30 lu folikr basladigim ay hamile kalmistim bundada oyle oldu bazén dusunuyorum bende vitamin eksikligimi var hamileliklerim de riskli kanamali geciyor korku simdiden sardi heryerimi inssss bunda risk yasamam tek temennim bu.....
n
2.dipnot.... Dr nevranin ovulasyon hesaplama sitesi var son 3 ayin reglini yazip hesapliyorsun bende genelde tam uydu....
regli duzenli olanlara tavsiye ederim.... Benimki 25 gunde bir oluyor tarihi de tam tuttu.....

cenemde amma dustu telden yazincaya kadar anam agladi.....
umarim yardimci olmusumdur sorunuz olursa yardimci olmak isterim....

sen erken yumurtluyorsun o zaman. kullandığın folik asitin adı ne?

Selam tatlı şeyler :KK37: Cuma günü ilk defa kadın doğum doktoruna gideceğim heyecanlanıyorum. :KK3: iki aydır adetlerim düzensiz geliyor. ilk ay 32. gün geçen ay 25. gün oldum :KK53: herkes adet düzensizleşince hamilelik yakındır diyorlar ne alakası var bilmiyorum ama iyi motive ediyor. bu ay ya olacak ya olacak :KK9: ( İnşallah tabii)

nasip hayırlısı inşallah.bende doktora gitmeye utanırdım ama alıştık artık her gittiğinde ayır ayır gel :KK43:

Canim ben bu hamileligimde farkettim hamilelikte gogus agrisi varkli oluyor....Bendede regl zamaninda agri olurdu ama bu sefer farkliydi....Nasil desem cocuklarini emzirdinmi bilmiyorum hani goguslere sut dolar farkedersin agri degilde gogsun kahve kismina sanki igneleme sizlama oluyor.... Emzirme fonemindeki gibi tabi her insanda farkli oluyor dur ama benim bu ay agrisi farkliydi.....

Kesinlikle sana katılıyorum datlım, öyle oluyo sanki içerden bi basınç gibi, sanki meme ucundan bişey fışkırmaya çalışıyo gibi bi his. Ama belki biz daha önce emzirdik diye öyle oluyodur, bilmiyorum ki ilk hamileliğimde nasıldı hatırlamıyorum

Kismet canim pes etmek yok neyse ben cikiyorum oglum telefonu istiyor oyun oynucakmis....
off turk kalaninda bugun atv cekmiyor kara Dayi basladi....
esimde saolsun tv nin internetinden acti saolsun kacirmayayim gari.....
neyse hepinize iyi aksamlar.....

canım bi ara gelince bu sirkelenmeyi anlat valla merak ettim. denerim yani kaçınmam ondan soruyorum :KK53::KK53:

işe yarıyorsa yaparık:KK53::KK53::KK53:

X