Bat'ı kasımın ilk günleri olan hanımlar, gelin bebişlerimizi birlikte bekleyelim!!!

Yumurtlamadan (ovulasyon) adete kadar hangi belirtileri yaşadınız ve hamile misiniz?

• Ankete Katılan
    54
kızlar bısıy sorcam yumurtlama en fazla kac gun surer.....bnm adet 20 kasım yumurtlamam 2 3 4 hadı 5 olsun ama 10 gundur goguslerıme dokunamıyorum acaba yumurtlama uzun mu surdu ne

Kız bacım yumurtlama öyle bi süreç değil kız, birden pırtlıyo, oluyo bitiyo, yumurtlamadan bikaç gün önce ağrı sızı, akıntı, falan festikan olur, yumurtlama olduktan sonra sadece, yumurtanın salındığı yerdeki corpus luteum yapısından salgılanan az bir miktardaki progesteron hormonu nedeniyle, az bi yorgunluk, göğüslerde hafif acıma, şişme vs. olur ama asla rahatsız edecek düzeye ulaşmaz. Ancak ki yumurta döllenir ve corpus luteum döllenmiş yumurtanın rahime tutunması için gerekli daha fazla progesteron hormonunu üretmeye başlar, işte o zaman, göğüslerdeki acı artar, yorgunluk, uykuya eğilim artar. Bsöyle işte bacım, yani artık yumurtlamayla alakalı bir durum olduğunu sanmıyorum. Ama kesin hamilesin diyede düşünme, çünkü bazı aylarda bende de oluyo o el değmeyecek kadar çok göğüs acısı ama daha hamile kalamadım malesef. Umarım seninki hamialeliktendir balımmmmm:KK9:

öyle canım ne yaparsak yapalım ister ovulasyon testi, ister ateş taklbi olmayacaksa ne yapsak boşş...ben bu ay kesin karar aldım hiç bir şeyin takibini yapmayacağım.. bebek çalışmadan olmadığı için bi tek onu yapacam:KK1:

benim yımırtamı görüp de, doktor bugün yarın çatlar çalışmaya başlayın dediği halde olmadı canım. daha ne yapmam lazım bilemiyorum yani :KK53::KK53::KK53:

benim yımırtamı görüp de, doktor bugün yarın çatlar çalışmaya başlayın dediği halde olmadı canım. daha ne yapmam lazım bilemiyorum yani :KK53::KK53::KK53:

bende bilmiyorum bacım ne yapacağımı şaştım ...varsa çözümü olan söylesin gariii:KK1: 3.çocuğuna hamile kalnlar ya da kalmak için uğraşan bacılar yardım edin :KK52:

Kız bacım yumurtlama öyle bi süreç değil kız, birden pırtlıyo, oluyo bitiyo, yumurtlamadan bikaç gün önce ağrı sızı, akıntı, falan festikan olur, yumurtlama olduktan sonra sadece, yumurtanın salındığı yerdeki corpus luteum yapısından salgılanan az bir miktardaki progesteron hormonu nedeniyle, az bi yorgunluk, göğüslerde hafif acıma, şişme vs. olur ama asla rahatsız edecek düzeye ulaşmaz. Ancak ki yumurta döllenir ve corpus luteum döllenmiş yumurtanın rahime tutunması için gerekli daha fazla progesteron hormonunu üretmeye başlar, işte o zaman, göğüslerdeki acı artar, yorgunluk, uykuya eğilim artar. Bsöyle işte bacım, yani artık yumurtlamayla alakalı bir durum olduğunu sanmıyorum. Ama kesin hamilesin diyede düşünme, çünkü bazı aylarda bende de oluyo o el değmeyecek kadar çok göğüs acısı ama daha hamile kalamadım malesef. Umarım seninki hamialeliktendir balımmmmm:KK9:

Hay maşallahh bilgi ırmağı hatunn

evet umutlanmamk lazım ama fecı dokunamıyrm 10 gndr yumurtlama coktan bttı nyse hayrlısı sagol sekerım

Iyidir bacim cok sukur......

Kan testi daha yapmadim yurt disinda oldugum icin bugun onlarin tatiliydi....
esim yarin dr arayip randevu alacak.... Netten iyi bir dr bulabilirsem.....
vallaa belirti okadar coktuki gecen ay kirmizi kart yedigim icin heveslenmek istemedim.....
ama ne yaptigimi anlatayim sizede umut olur okuyanlarada.....

daha kesin değil o zaman.
ne yaptım anlatayım demiştin eeee hani?

Canim ben bu hamileligimde farkettim hamilelikte gogus agrisi varkli oluyor....Bendede regl zamaninda agri olurdu ama bu sefer farkliydi....Nasil desem cocuklarini emzirdinmi bilmiyorum hani goguslere sut dolar farkedersin agri degilde gogsun kahve kismina sanki igneleme sizlama oluyor.... Emzirme fonemindeki gibi tabi her insanda farkli oluyor dur ama benim bu ay agrisi farkliydi.....

X