- 2 Ocak 2009
- 1.410
- 44
- Konu Sahibi tarantula9812739
- #8.701
kızlar bısıy sorcam yumurtlama en fazla kac gun surer.....bnm adet 20 kasım yumurtlamam 2 3 4 hadı 5 olsun ama 10 gundur goguslerıme dokunamıyorum acaba yumurtlama uzun mu surdu ne
Kız bacım yumurtlama öyle bi süreç değil kız, birden pırtlıyo, oluyo bitiyo, yumurtlamadan bikaç gün önce ağrı sızı, akıntı, falan festikan olur, yumurtlama olduktan sonra sadece, yumurtanın salındığı yerdeki corpus luteum yapısından salgılanan az bir miktardaki progesteron hormonu nedeniyle, az bi yorgunluk, göğüslerde hafif acıma, şişme vs. olur ama asla rahatsız edecek düzeye ulaşmaz. Ancak ki yumurta döllenir ve corpus luteum döllenmiş yumurtanın rahime tutunması için gerekli daha fazla progesteron hormonunu üretmeye başlar, işte o zaman, göğüslerdeki acı artar, yorgunluk, uykuya eğilim artar. Bsöyle işte bacım, yani artık yumurtlamayla alakalı bir durum olduğunu sanmıyorum. Ama kesin hamilesin diyede düşünme, çünkü bazı aylarda bende de oluyo o el değmeyecek kadar çok göğüs acısı ama daha hamile kalamadım malesef. Umarım seninki hamialeliktendir balımmmmm