- 8 Nisan 2021
- 412
- 295
- 53
- Konu Sahibi Kivircikkhatun
-
Bnmki sıcak basma adet olacak gibi karın sancısı mide bulantı ve kalkınca ayağa aniden başım dönüyor iki üç gündür normalde regl olcagim zamanlar göğüslerim şişer ama bu sefer daha fazla şişlik ve kahve yerinin büyümesiCanimm gozun aydin belirtilerin nelerdi ?
Canimm cok sevindim. Saglikla kucagina al insallah. Bana da dua et nolurBnmki sıcak basma adet olacak gibi karın sancısı mide bulantı ve kalkınca ayağa aniden başım dönüyor iki üç gündür normalde regl olcagim zamanlar göğüslerim şişer ama bu sefer daha fazla şişlik ve kahve yerinin büyümesi
Bnmki de öyleydi 2 gün kala negatif olduCanimm cok sevindim. Saglikla kucagina al insallah. Bana da dua et nolur5 gun kala betaya bakildi 2 cikti gunum yarin ama agrim var zaten 2 de negatif ☹
Test yaptim negatifBnmki de öyleydi 2 gün kala negatif oldu
Kaç gün kaldı seninkiTest yaptim negatif
Yarin adet gunumKaç gün kaldı seninki
Hiç umutsuz olma bnmki de 2 gün önce negatif çıktıYarin adet gunum
Ah canim insallah keske oyle olsa ama hic umudum kalmadi. Cok uzuluyorum cok fazla istiyorumHiç umutsuz olma bnmki de 2 gün önce negatif çıktı
Yaaa benim de üç gün var evde test yaptım negatif ama kendimce bazı belirtilerim var ama uzun zamandır uğraşıyorum ve her ay bi şeyleri hamileliğe yorup hayal kırıklığı yaşadığım için acaba yine ben mi öyle yorumluyorum diyorum yaaHiç umutsuz olma bnmki de 2 gün önce negatif çıktı
Evet ya bugün yine kendimi avuttum daha vakit var belki o yüzden çıkmamıştır diye ama tuvalete korkarak gidiyorum resmenAh o belirtiler psikolojik negatif görünce oyle bi yikim oluyor ki
Bnd aynı senin gibiydim ama çok şükür olduYaaa benim de üç gün var evde test yaptım negatif ama kendimce bazı belirtilerim var ama uzun zamandır uğraşıyorum ve her ay bi şeyleri hamileliğe yorup hayal kırıklığı yaşadığım için acaba yine ben mi öyle yorumluyorum diyorum yaa
Olur ya inşallah umutsuzluga kapılmaAh canim insallah keske oyle olsa ama hic umudum kalmadi. Cok uzuluyorum cok fazla istiyorum
Belirtilerin nelerdi hamile olduğun ay ya ben yine kafamda mı kuruyorum acaba bu belirtiler hamilelik belirtisi değil mi acaba yaaBnd aynı senin gibiydim ama çok şükür oldu
İyi akşamlar canım. Ya çok merak ediyorum tek ilişkide genelde erkek oluyor diyorlar.sık ilişkide kız. Tıbbi yönü de varmış galiba. Hayırlısıyla Cinsiyetini öğrendiğinde beni bilgilendirr misinCanim rabbim ol derse olur inan ben cok bekledim ama ustune de dusmedim.. hatta bu bebis tek iliskiden oldu.. demekki takmamak gerekiyormus..
Benimde geçti ama test yapmadım korkuyorumBenimde 9 nisan gibi olması gerek ama test konusunda emin değilim korkuyorum
Benimde aynı naptınbat dündü. dun ben de test yaptim ama negatif. hala adet olmadim. gogus hassasiyeti disinda hicbir adet belirtim yok. acaba tekrar test yapsam mi kizlar ya?
Canım benim pozitif çıktı çok şükür Rabbim isteyen herkese şu mübarek günlerin hürmetine nasip etsin inşallahBenimde geçti ama test yapmadım korkuyorum
Ben bu testen Ovülasyondan vs memnun değilim canım hiçMerhaba arkadaşlar bat a 8 gün var ama dayanamadım test yaptım ve böyle bir kuruma çizgisi çıktı ama çok belirgin oluncA merak ettim acaba gebelik var mıdır? Sizde böyle testi olup gebe kalan oldu mu? Testin markası LABQOUİCK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?