Gebeliğe Hazırlık BAT'ı Bekleyenler Gelin Birlikte Bekleyelim :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canimm cok sevindim. Saglikla kucagina al insallah. Bana da dua et nolur 5 gun kala betaya bakildi 2 cikti gunum yarin ama agrim var zaten 2 de negatif ☹

Kızlar belirtilerim nelerdi nasıl öğrendim herşeyi anlattım. Konu başlığım HAMİLELİK İLE HERŞEYİ ANLATIYORUM... siz konuma bekliyorum sorularınıza cevap veririm

Hiç umutsuz olma bnmki de 2 gün önce negatif çıktı
Yaaa benim de üç gün var evde test yaptım negatif ama kendimce bazı belirtilerim var ama uzun zamandır uğraşıyorum ve her ay bi şeyleri hamileliğe yorup hayal kırıklığı yaşadığım için acaba yine ben mi öyle yorumluyorum diyorum yaa

Bnd aynı senin gibiydim ama çok şükür oldu

Canim rabbim ol derse olur inan ben cok bekledim ama ustune de dusmedim.. hatta bu bebis tek iliskiden oldu.. demekki takmamak gerekiyormus..
İyi akşamlar canım. Ya çok merak ediyorum tek ilişkide genelde erkek oluyor diyorlar.sık ilişkide kız. Tıbbi yönü de varmış galiba. Hayırlısıyla Cinsiyetini öğrendiğinde beni bilgilendirr misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…