- 24 Mayıs 2016
- 1.783
- 1.510
- 133
- 32
- Konu Sahibi Kivircikkhatun
-
Oldu cnm zaten benim adet gelmeden 4,5 gun once baslardi hep.standart.. yine ayni sekilde 4,5 gun onceden basladi ve ben tühhh olmadi heralde gelicek yine adet demistim kendi kendime.Adet gununuz gelmeden agriniz oldu mu benim gunum yarin da basladi agrim
Canim rabbim ol derse olur inan ben cok bekledim ama ustune de dusmedim.. hatta bu bebis tek iliskiden oldu.. demekki takmamak gerekiyormus..Hayırlısı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinİnşallah biz de bi gün bu mutluluğu yaşarız
Ben de bu ay olmadıysa eğer tamamen aklımdan çıkarmaya çalışıcam . Lütfen benim için dua et olur mu ?Canim rabbim ol derse olur inan ben cok bekledim ama ustune de dusmedim.. hatta bu bebis tek iliskiden oldu.. demekki takmamak gerekiyormus...
Cnm silik var sanki eger hemen ciktiysa cizgi... tekrardan bida yap varsa busefer ki daha belirgin cikarKızlar merhaba iyi akşamlar dilerim allahtan Bebişler sağlıkla gelsin kızlar 30 Mart’ta eşimle ilişkiye girdim 16 Mart’ta adet olmuştum 8 Nisa’n gibi test yaptım
Ne kadar zamandir deniyorsunuz ? Dua ederim tabikide canim Rabbim isteyen herkeze bu duygu tattirsin..Ben de bu ay olmadıysa eğer tamamen aklımdan çıkarmaya çalışıcam . Lütfen benim için dua et olur mu ?
6 ay oldu çok teşekkür ederim ama daha 2. Aydayım yumurtlama dönemini takip etme konusunda. Önceden bilmiyordum araştırmamıştım hep içten içe istiyordum .Ne kadar zamandir deniyorsunuz ? Dua ederim tabikide canim Rabbim isteyen herkeze bu duygu tattirsin..
Benimki de öyle oluyor ama insallah olur ümidimiz kaybetmeyelimCanimm insallah vardir seninde Umidimi kaybediyorum çünkü cok uzuluyorum . Memleketteyim bugun esim aradi ruyamda seni gordum hamileydin cok sevindim diyor. Oyle uzuluyorum ki
Bak daha 6 ay olmus hatta 2.aydir dikkat ediyosun.. benim 3 yildan fazla... benim esim ameliyat falan oldu biz olmucak diye salmistik kendimizi hatta bu yil tup bebek dusunuyoduk... ama oldu sukurler olsun6 ay oldu çok teşekkür ederim ama daha 2. Aydayım yumurtlama dönemini takip etme konusunda. Önceden bilmiyordum araştırmamıştım hep içten içe istiyordum .
senin adına çok sevindim Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallahBak daha 6 ay olmus hatta 2.aydir dikkat ediyosun.. benim 3 yildan fazla... benim esim ameliyat falan oldu biz olmucak diye salmistik kendimizi hatta bu yil tup bebek dusunuyoduk... ama oldu sukurler olsun
Amin cnm rabbim isteyen herkeze nasip etsinsenin adına çok sevindim Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah
Ben de sanırım kırmızı kart gördümOlur haber veririm insallah yarina kadar sürmez bu akıntım adete dönmez.sende haber ver icini ferah tut.iyi düsün
Ya hic dusunmemek hayati akisinda yasamak gerekiyor da iste hic olmayacakmis gibi insan hisse kapılıyorBen de sanırım kırmızı kart gördüm
Kirmizi mi canm ?Ya bisey sorucm canm, yerlesme kanamasnda agri olur adet sancısı gibi. Ara ara agrim oluyo
Adet oldumKirmizi mi canm ?
Canım ben hamileyimCanimm insallah vardir seninde Umidimi kaybediyorum çünkü cok uzuluyorum . Memleketteyim bugun esim aradi ruyamda seni gordum hamileydin cok sevindim diyor. Oyle uzuluyorum ki
Adet oldumVeririm söz
Canimm gozun aydin belirtilerin nelerdi ?Canım ben hamileyim
Bende olacagm canim ya agrim var gunum yarinAdet oldumartk adet bittikten snra calismalara devam daha sıkı bi sekilde sizlerden bekliyrm guzel haberler şansınız bol olsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?