- 19 Aralık 2020
- 138
- 53
- 48
- Konu Sahibi Kivircikkhatun
-
Hayırlı uğurlu olsun canımCanım benim pozitif çıktı çok şükür Rabbim isteyen herkese şu mübarek günlerin hürmetine nasip etsin inşallah
Yaaa darısı başımıza hayırlı olsunCanım benim pozitif çıktı çok şükür Rabbim isteyen herkese şu mübarek günlerin hürmetine nasip etsin inşallah
Ovu testi iyi aslında ama galiba gebelik testinde sıkıntı varBen bu testen Ovülasyondan vs memnun değilim canım hiç
Amin canım inşallah dualarımdasınız hepYaaa darısı başımıza hayırlı olsun
Valla ilk defa duydum benİyi akşamlar canım. Ya çok merak ediyorum tek ilişkide genelde erkek oluyor diyorlar.sık ilişkide kız. Tıbbi yönü de varmış galiba. Hayırlısıyla Cinsiyetini öğrendiğinde beni bilgilendirr misin
İnşaallah canım sağlıklı ve kolay bir süreç olur senin içinValla ilk defa duydum beninsallah o surece ilerleriz cnm ogrenince mutlaka yazarim
İnşallah cnm :)İnşaallah canım sağlıklı ve kolay bir süreç olur senin için
Gunun ne zmanYaaa kızlar benim baya sancım var bugün hamile olmadığımı gösterir mi hamilelik olunca da sancı oluyor mu
Erken test mi yapmistiniz normal test mi benim de bugun yaptim bat 15 16 nisan negatif cikti, adet kasılmaları da basladiHiç umutsuz olma bnmki de 2 gün önce negatif çıktı
Yaaa diğer belirtileri çok dikkate almadım ama eğer öncesini yanlış hatırlamıyorsam göğsümün kahverengi kısmında genişleme var gibi geliyor bana o yüzden de yüksek ihtimal hamileyim gibi düşünmüştüm ama sabah baya sancım vardı şimdi geçti mesela hala bi ihtimal var mı senceGunun ne zman
Perşembe canım
Ben üç gün varken yapmıştım negatifti ama o zaman belli olur muydu varsa ümidimi keseyim mi ne yapayım yaa ben baya ümitlendim belirtilerden dolayıBenimde agrim var gunum bugundu gelen yok ama dun test yaptim negatif. Olsa cikardi
Ay bilmiyorum canim ya 5 6 gun kala benim beta 2 cikti o yuzden ümidim yok olsa yuksek cikardi onceden ogrenen cok insan var ☹Ben üç gün varken yapmıştım negatifti ama o zaman belli olur muydu varsa ümidimi keseyim mi ne yapayım yaa ben baya ümitlendim belirtilerden dolayı
İdrar testi yapmıştım ben kan testi yaptırmadığıma pişman oldum ama en azından yoksa da öğrenirdim beklemezdim boşuna yoksaAy bilmiyorum canim ya 5 6 gun kala benim beta 2 cikti o yuzden ümidim yok olsa yuksek cikardi onceden ogrenen cok insan var ☹
Bekle bakalim olmazsa yaptirirsin insallah vardir insallahİdrar testi yapmıştım ben kan testi yaptırmadığıma pişman oldum ama en azından yoksa da öğrenirdim beklemezdim boşuna yoksa
İnşallah yaaBekle bakalim olmazsa yaptirirsin insallah vardir insallah
Ee geldimi canmErken test mi yapmistiniz normal test mi benim de bugun yaptim bat 15 16 nisan negatif cikti, adet kasılmaları da basladi
15 ya da 16si beklemeye devamEe geldimi canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?